Ljubavni horoskop za februar 2019: Bikovi će imati konflikte u vezi, Vage - zabavnog udvarača

Februar – mesec Dana zaljubljenih, lepe energije i novih ljubavnih doživljaja. Šta donosi horoskopskim znacima?

ljubavni-horoskop-za-februar-2019-bikovi-ce-imati-konflikte-u-vezi-vage-zabavnog-udvaraca-1.jpg

Koji horoskopski znak čeka nova ljubav, koji će gubiti vreme na udvarača koji nema ozbiljne namere, a koji će učvrstiti vezu?

Za koga će se stvari pokrenuti sa mrtve tačke, a za koga će se zimska melanholija produžiti?

Ljubavni horoskop za mesec februar vam otkriva:

Ovan

Ako ste u vezi:

Imaćete nove ideje kako da popravite odnos sa partnerom. Zajedničkim snagama ćete raditi na postizanju vaših planova i ciljeva i to će vas zbližiti.

Pojačana emotivna povezanost će vam doneti nove romantične trenutke. Uspećete da se potpuno prilagodite jedno drugom i na scenu će stupiti nove lepe stvari.

Ako ste slobodni:

U prvoj polovini meseca ćete imati potrebu za ozbiljnom vezom. Biće vam pomalo čudno što vas polako prolazi želja za kratkim ljubavnim avanturama.

Sredinom meseca ćete upoznati osobu koja će vam izgledati kao ostvarenje svih vaših snova. Moguća je nova veza sa odličnom komunikacijom. Upoznavanje nove zanimljive osobe moguće je i preko posla. Shvatićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja.

Bik

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete imati ozbiljne nesuglasice i konflikte. Partner će saznati da nešto krijete od njega i ta tajna može uzdrmati vaš odnos. Uspećete da ublažite posledice samo ako mu ispričate celu istinu.

Poverenje ćete vratiti razgovorima na važne teme i zajedničkim druženjima sa prijateljima. Krajem meseca ćete ostvariti neki svoj san.

Ako ste slobodni:

U prvoj polovini meseca će vam odgovarati kratke avanture. Nijedna osoba iz vaše okoline vas neće dovoljno zainteresovati. Negde oko Dana zaljubljenih desiće vam se ljubav na prvi pogled.

Preko nekog svog prijatelja ili rođaka ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti emotivnu vezu, i to će vas preporoditi. Moguće je da je reč o starijoj i ozbiljnoj osobi sa kojom ćete imati stabilnost kao nikada do sada.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Imaćete značajne razgovore sa voljenom osobom i zajedno ćete provoditi kvalitetno vreme. Vaša strast će biti probuđena, a to će oduševiti partnera. Vi ćete mu biti ona pozitivna bezrezervna podrška koja mu je potrebna da poleti.

Moguće je neko zajedničko putovanje sa kojeg ćete imati samo lepe uspomene. Nađite neki novi zajednički hobi kako biste zadržali dinamiku u vezi.

Ako ste slobodni:

Bićete puni optimizma u potrazi za osobom koja će vam odgovarati za emotivnu vezu. Nešto što će na početku izgledati samo kao erotika i strast, u vama će probuditi mnogo ozbiljnije emocije.

Moguć je ulazak u novu vezu. Imaćete šansu koja se dešava jednom u životu i ne smete je propustiti. Reč je o ljubavi na duge staze. Ta osoba će vas magnetski privlačiti.

Rak

Ako ste u vezi:

Moguća su ozbiljna neslaganja sa partnerom u vezi budućnosti. Ali, glavni razlog će u stvari biti vaš nedostatak potrebe za partnerom. Počećete da se o svemu brinete sami.

Moguće je i da ćete flertovati sa nekom osobom sa radnog mesta, ali na kraju dana ćete shvatiti da ste sigurni pored koga želite da se budite. Organizujte neki ljubavni sastanak i kratko putovanje kako biste pokazali da imate emocije.

Ako ste slobodni:

Imaćete iznenadan susret sa osobom koja će vas oduševiti kako izgledom, tako i kvalitetom svog karaktera. Posle toga nećete moći da prestanete da razmišljate o njoj, a uspećete da ostvarite i bliži kontakt.

Neki Rakovi će uspeti da se približe osobi koje se stide već duže vremena. Polako ćete se otvarati jedno prema drugom i zbližićete se.

Lav

Ako ste u vezi:

između vas i vaše voljene osobe započeće prijatna komunikacija. Imaćete mnogo zajedničkih tema za razgovor i zajedno ćete otkriti nova mesta za izlaske.

Zajednička druženja sa prijateljima uneće novu energiju u vašu svakodnevicu. Posao ćete staviti u drugi plan, na račun ljubavi. Za okolinu ćete biti primer harmoničnog para.

Ako ste slobodni:

Bićete u potrazi za novom i uzbudljivom osobom koja se ističe po nečemu posebnom. Dosadili su vam stereotipi i svi ti dosadni predvidljivi ljudi.

Sredinom meseca ćete upoznati osobu koja će zadovoljiti vaše kriterijume. Ali, na žalost, shvatićete da sa tom osobom nećete moći da imate ozbiljnu vezu. Ima previše nezavistan i nemiran duh. Moraćete da uložite mnogo energije i truda kako biste izgradili kvalitetan odnos sa njom.

Vaše sposobnosti zavođenja više puta će biti stavljene na test ovoga meseca.

Devica

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete imati prijatne razgovore pune optimizma i planova o zajedničkim ciljevima. Skupićete hrabrost da predložite partneru ono što smatrate da vam nedostaje u životu.

Spremni ste da ispunite dato obećanje. Imate potrebu za nežnošću i zagrljajima i partner će se još jednom pokazati kao vaša najveća podrška u jednoj kriznoj situaciji.

Ako ste slobodni:

Bićete veoma probirljivi, ali će vam baš to omogućiti da ostvarite kontakt sa osobom koja zadovoljava vaše kriterijume.

Samo pripazite da vaša urođena sitničavost ne ostavi negativan utisak na vašeg izabranika. Bilo bi dobro da mu jasno pokažete da ste zaljubljeni u njega.

Moguće je da ćete dobiti šansu koja se dešava samo jednom u životu, pa dobro obratite pažnju na slučajne susrete i spontane razgovore. Zbližavanje sa jednom osobom teći će neverovatno lako.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...