Ljubavni horoskop za septembar 2019. godine: Ovnovi - ljubav sa pogrešnom osobom, Device - očajni za kompromis

Ljubavne muke ili ostvarenje ljubavnih snova, šta vam na emotivnom planu donose zvezde ovog septembra?

ljubavni-horoskop-za-septembar-2019-godine-ovnovi-ljubav-sa-pogresnom-osobom-device-ocajni-za-kompromis-1.jpg

Kakve će vam ljubavne karte biti podeljene ovog septembra? Da li ćete zablistati u ljubavi ili ćete ponovo rešavati stare probleme?

Šta vam donosi početak jeseni?

Ovan

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete se složiti oko zajedničkih ciljeva, ali ćete imati teškoće u komunikaciji kada je reč o finansijskim pitanjima. Nešto ćete kriti od partnera, ali će on obezbediti dokaze protiv vas. Izbegavajte flert i tajne veze ako želite da poboljšate poverenje u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Imaćete razne afere, spletke i razočarenja u ljubavnom životu. Lako ćete se zaljubljivati, ali u pogrešne osobe. Imaćete mnogo ponuda za veze, ali je moguće da baš osoba koju izaberete ima paralelne veze. Tek će vam kraj septembra doneti priliku za pravu ljubav.

Bik

Ako ste u vezi:

Imaćete velike promene na polju ljubavi, a deo njih će pozitivno uticati na vašu vezu. Otvoreno ćete razgovarati o raznim temama i očekuju vas zajedničke aktivnosti i intimni trenuci. Vaša veza će postati dinamičnija i konačno ćete jasno videti potrebe svog partnera. Neophodan je otvoren razgovor kako biste rekli šta vas muči u vezi.

Ako ste slobodni:

U septembru će vam biti potrebna zabava i samo zabava. Tragaćete za osobom sa kojom možete da se opustite i da uživate, bez razmišljanja i planova za budućnost. Jedan vaš prijatelj je baš takav tip osobe, ali ako sa njim pređete granicu, to vam može doneti samo razočarenja. Na kraju septembra je moguć susret sa pravom osobom koja će stalno želeti da bude u vašoj blizini.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Ovo će za vas biti promenljiv i nestabilan mesec na polju ljubavi. Bićete prezauzeti privatnim i poslovnim obavezama i to može izazvati nezadovoljstvo kod partnera i porodice. Dodatnu tenziju će izazivati i zajedničke finansije. Tek na kraju meseca ćete preduzeti našto da biste poboljšali odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Prolazne avanture će biti jedina stvar koja vas interesuje u drugoj polovini meseca. Počećete tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta i pod njenom zapovešću ćete raditi sve po njenoj želji. Nakon ovog razočarenja bićete mnogo pažljiviji pre nego što dozvolite da vam se bilo ko približi.

Rak

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa voljenom osobom prolaziće kroz miran period i bićete motivisani da joj ispunjavate želje. Uživaćete u dugim razgovorima o zajedničkim ciljevima. Moguće su male svađe u drugoj polovini meseca zbog nesuglasica oko raspodele kućnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Početkom septembra ćete imati novo poznanstvo. Ta osoba će vas fascinirati izgledom, nastupom i načinom komunikacije. Počećete da se viđate i izgledaće vam kao ozbiljan kandidat za dugu vezu. Ipak, nemojte se previše nadati jer su moguće razlike u stavovima o ozbiljnim životnim pitanjima.

Lav

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini meseca vaš ljubavni partner će vam pomoći u poboljšanju finansija. Kao rezultat toga, poželećete da ga iznenadite nekim značajnim poklonom. Potrudite se da u vezu unesete što veći broj aktivnosti u kojima oboje uživate. Opterećivaće vas velika očekivanja koja od vas imaju članovi porodice, pa potražite pomoć i razumevanje od partnera.

Ako ste slobodni:

Septembar će vam doneti mnogo zabave, izlazaka i avantura, ali će to na kraju rezultirati sa više nesuglasica i nezadovoljstva nego radosti i sreće. Tokom ovog perioda ćete flertovati sa dve osobe i nećete uvideti da od samog početka pravite grešku. Ali, nakon pretrpljenog neuspeha, izaći ćete jači nego ranije i izabraćete osobu koja vam izgleda iskreno.

Devica

Ako ste u vezi:

Imate utisak da vas partner vara ili da krije nešto od vas i to će poljuljati vaše samopouzdanje i od vas napraviti konfliktnu osobu. Nećete moći da se dogovorite ni oko kućnih obaveza. Partner će biti često odsutan i neće vam posvećivati pažnju. Nakon perioda neizvesnosti, konačno ćete pronaći kompromisno rešenje.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se do ušiju i imaćete potrebu da idealizujete tu osobu. Njen šarm će vas zaslepeti i nećete obraćati pažnju na dobronamerne savete prijatelja. Može se desiti da vam luda avantura iscedi energiju i da shvatite da su drugi bili u pravu. Tražićete osobu koja će vam izgledati kao mirna luka.

Još 6 horoskopskih znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...