Ljubavni horoskop za decembar 2017. godine: Vodolije će se suočiti sa bivšim, Lavovi moraju da beže od monotonije

Stigli smo do poslednjeg meseca u godini. Imate još tačno 31 dan da biste 2017. godinu pamtili po nečemu spektakularnom na ljubavnom polju.

ljubavni-horoskop-za-decembar-2017-godine-vodolije-ce-se-suociti-sa-bivsim-lavovi-moraju-da-beze-od-monotonije-1.jpgfoto: pixabay.com

Šta će vam se tačno desiti u decembru?

Da li ćete baš sada upoznati osobu koju ste cele godine želeli da upoznate, ili ćete konačno staviti tačku na toksične veze koje vas već duže muče?

Otkrijte:

Ovan

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini decembra izbegavajte da bilo šta krijete od partnera jer će tajne vrlo lako isplivati na površinu. To može dovesti do emotivnih problema u vezi ili braku.

Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa partnerom i da se posvetite zajedničkim planovima. Nedostaje vam strpljenja u razgovorima, a to može da dovede do zategnutih odnosa.

U drugoj polovini meseca imaćete dobre ideje kako da poboljšate odnos sa partnerom i kako da provodite više vremena zajedno. Predložite mu kratko praznično putovanje. Druga strana će ceniti inicijativu.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja ćete upoznati osobu iz daleka, verovatno iz inostranstva, koja je došla u posetu povodom praznika. Verujte svojim simpatijama na prvi pogled.

Izlazite, viđajte se i aktivno provodite vreme zajedno. Dobro ćete se slagati u seksu i u idejama, pa dinamika i velika doza romantike mogu učiniti da poželite nešto više od trenutne avanture. Razgovarajte na ovu temu.

Bik

Ako ste u vezi:

Od 9. decembra očekujte osveženje u emotivnoj vezi. U vama i u vašem partneru će se probuditi strasti koje su dugo vremena bile potisnute. Počećete da više izlazite i da se zabavljate kao na početku.

Zbližićete se još više i osetićete ogromnu podršku od voljene osobe, a to će dovesti do uspešnog realizovanja zajedničkih planova.

Kraj ove godine ćete dočekati zajedno i u društvu zajedničkih prijatelja.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je neko sa kime možete da se razumete i da izgradite skladnu vezu na duge staze, bez drame. Krajem meseca ćete upoznati takvu osobu i ona će vam vratiti želju za uživanjem u životu.

Iako će veza biti zasnovana na fizičkom i erotskom odnosu, na početku će vam to i odgovarati. Kada poželite nešto dublje, bilo bi dobro da započnete ozbiljan razgovor.

Ako vidite da je osoba pomalo sebična i da razgovara samo o svojim potrebama, neka sve ostane na prolaznoj avanturi, a vi produžite dalje.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Od 3. do 20. decembra važno je da se posvetite rešavanju problema u odnosu sa partnerom i da glasno kažete ono što vas muči.

Međusobna komunikacija će biti otežana i stvoriće se kratka napetost. Pozitivno je to što će teškoće brzo proći.

Skladna faza će započeti 20. decembra i tada će se vaš partner truditi da vam ispunjava želje i da vam da maksimalnu podršku. Više cenite njegov napor i trud.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca ćete upoznati osobu sa kojom ćete osetiti ljubav na prvi pogled.

Bićete skloni idealizovanju te osobe, što može dovesti do razočaranja ukoliko se ne potrudite dovoljno oko nje.

Sredina decembra je odličan period za započinjanje nove veze. Sve će se odvijati sporije nego što očekujete, ali ćete na kraju meseca biti u novoj ljubavnoj vezi.

Rak

Ako ste u vezi:

Vaša mašta će biti podsticana tokom celog meseca i doneće vam dobre ideje kako da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Planirajte zajedničko putovanje, to će vas najlakše smiriti i usrećiti.

Izbegavajte da od partnera krijete sitnice, jer to može pokvariti vaše planove za budućnost. Razgovarajte.

U drugoj polovini meseca očekujte inicijativu i dominaciju partnera. Ne budite skloni tradicionalnim pristupima. Fokusirajte se na emocije, a ne na mišljenja drugih ljudi.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca ćete imati veliku želju za romantičnim situacijama i lako ćete se zaljubljivati i zanositi. Privući će vas neko ko će vam delovati nedostižno.

Na početku ćete samo maštati i plašićete se da preduzmete bilo šta, ali ćete sredinom decembra shvatiti da inicijativa mora da potekne od vas.

Nađite zajednički kontakt koji će vas zbližiti. Povoljna prilika će biti novogodišnja okupljanja.

Lav

Ako ste u vezi:

Vaša volja je na zavidnom nivou i donosićete ispravne odluke u vašoj emotivnoj vezi, zbog čega ćete partnera osloboditi brige. Imaćete dobre predloge kako da poboljšate zajedničke finansije.

Znate šta želite i to će uneti pozitivno raspoloženje u vašu zajednicu.

U drugoj polovini meseca postoji mogućnost da će preovladati promenljivo raspoloženje, pa ćete morati da činite više kompromisa. Neophodna vam je zabava sa partnerom, monotonija može da uništi vašu sreću.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja i koja će se pojavljivati na mestima na koja izlazite. Odlučite se i privucite njegovu pažnju, čak i ako vam to izgleda kao veliki izazov.

Potrebno je da se više informišete o njegovim/njenim interesovanjima i da nastupite originalno i nenametljivo. To će biti dobra kombinacija za nov početak.

Devica

Ako ste u vezi:

Od 3. decembra zvezde su naklonjene vašoj vezi ili braku. Bićete romantično raspoloženi, što će biti prijatno iznenađenje za partnera.

Iskoristite svo svoje slobodno vreme za kulturna okupljanja. Izbegavajte tajne, a posebno se čuvajte tajnih flertovanja i bilo kakvih razgovora partneru iza leđa. Stvari izlaze na videlo brže nego što mislite.

Na samom kraju decembra ćete savladati sve teškoće sa kojima se možete suočiti i bolje ćete razumeti jedno drugo. Spremite se za harmoničan kraj meseca i godine.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni idealizovanju i zanosu više nego što je to uobičajeno. Osoba koja vam se dopada skinuće vam zvezde i to će biti dovoljno. Greška je u tome što se ne trudite da je/ga bolje upoznate.

Sredinom meseca ćete primetiti da vaša simpatija ima i mane.

Istovremeno će se za vas zainteresovati neko kome ne pridajete veliku važnost i pažnju, ali, krajem meseca će se probuditi strasti.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...
Jedan razlog zašto je svaki horoskopski znak zaglavljen u prošlosti Ovan - Zato što se druži sa pogrešnim ljudima koji mu ne daju da se mrdne s mest...
Horoskopski znaci kojima su prijatelji važniji od partnera Prijateljstvo ili ljubav? Šta je prioritet? Ako pitate astrologe, za ova 3 ho...