8 zvezda koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu

Selena Gomez je rođena kada je njena majka imala 16 godina, a otac 17, imala je skromno detinjstvo sa svojom samohranom majkom. Otac Niki Minaž bio je narkomanski zavisnik i tukao je njenu majku.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-01.jpg

Danas su poznati i vode život na kojem im se može zavideti, ali nisu imali baš sjajno detinjstvo u svojim siromašnim porodicama.

Zvezde koje sada imaju milione, a odrasle su u siromaštvu:

Lejton Mister

Njeni roditelji su švercovali marihuanu sa Jamajke u SAD. Njena majka je veliki deo trudnoće provela u zatvoru u Teksasu, tamo je i rodila Lejton koju je do određenog uzrasta odgajala baba.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-02.jpg

Maraja Keri

Posle razvoda od njenog oca, majka Maraje keri je sama odgajala nju i njenog brata. Ona je bila operska pevačica, ali je istovremeno radila više poslova kako bi mogla da ih izdržava.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-03.jpg

Selin Dion

Selin je najmlađa od 14. dece. Njena porodica je živela u maloj kući, ali nedostatak prostora i novca nadoknađivali su velikom roditeljskom ljubavlju.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-04.jpg

Dženifer Lopez

Džej Lo je odrasla na jednoj od najopasnijih ulica u Bronksu, a njeni roditelji jedva da su govorili engleski. Sa njima i sa još dve sestre, Lopezova je živela u veoma malom stanu, ali je tu podsticana da peva i da igra kako bi zaboravili na probleme.

8-zvezda-koje-sada-imaju-milione-a-odrasle-su-u-siromastvu-05.jpg

Još 4 zvezde na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zovu ga „milioner pod maskom“ – Činjenice o srpskom reperu Devitu koji krije lice od javnosti Zovu ga „milioner pod maskom“, 2020. godine snimio je pesmu sa Reljom Popovićem,...
Svi obožavaju modni stil ćerke Zdravka Čolića – Una Zvezdana je prava lepotica (foto) Prelepa ćerka pevačke legende Zdravka Čolića slobodno vreme provodi sa prijatelj...
Poznate žene koje su imale obrijanu glavu (i razlog za to) Džesi Džej je obrijala glavu 2013. godine u znak podrške devojci koja boluje od ...