Ljubavni horoskop za septembar: Blizance očekuju ozbiljni razgovori, Vodolije nepristojni predlozi

Šta će vam se desiti na ljubavnom polju u septembru? Šta će vam doneti kraj leta i početak jeseni?

ljubavni-horoskop-za-septembar-blizance-ocekuju-ozbiljni-razgovori-vodolije-nepristojni-predlozi-1.jpg

Da li novu kratkotrajnu avanturu ili produbljivanje odnosa sa partnerom?

Оvan

Аkо ste u vezi:

Uživaćete u zabavnim aktivnostima sa voljenom osobom na početku meseca. Kasnije su moguće manje nesuglasice jer ćete se više posvetiti izlascima sa prijateljima, ali je poželjno da oboje izbegavate ljubomorne scene i ispade. Uspećete da nađete kompromis oko finansija, a krajem meseca ćete se bolje slagati i ostvarićete zajednički cilj.

Аkо ste slobodni:

Vaši pokušaji da započnete emotivnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada će možda biti neuspešni. Bićete neraspoloženi i izgubićete motivaciju, ali sredinom meseca ćete upoznati osobu punu energije i ideja koje će vam privući pažnju. Prihvatićete izazov i dobro ćete se zabaviti.

Bik

Аkо ste u vezi:

U prvoj dekadi meseca imaćete nesuglasice i konflikte, a snažna strast i ljubomora će imati udela u nemirima u vezi. Sredinom meseca će biti neophodan kompromis kako bi se situacija rešila. Očekuje se da poboljšate odnose sa voljenom osobom, ali ćete morati pažljivije da pristupite ostvarivanju zajedničkih planova.

Аkо ste slobodni:

Doživećete mnogo uspeha sa voljenom osobom, a vaš flert će dovesti do par zajedničkih izlazaka, pa će vrata ka novoj vezi biti otvorena. Ipak, može se dogoditi da su vaša očekivanja i želje prevelike, pa će ubrzo uslediti i prve kritike. Najviše neslaganja se odnose na pogled na život i svakodnevne navike, pa odlučite kako ćete nastaviti.

Blizanci

Аkо ste u vezi:

Imaćete pregršt ideja kako da se zabavite sa voljenom osobom i kako da začinite ljubavnu vezu. Shvatićete da ste zapostavili vezu i da postoje puno razgovora koje niste obavili. Ispunjenje zajedničkih ciljeva i planova, kao i učestali izlasci će učiniti da se još više zbližite.

Аkо ste slobodni:

Bićete raspoloženi za zabavu i nećete biti zainteresovani za ozbiljne veze. Poželećete avanture i veze koje su površne i bez obaveze. Jedino će vam nedostajati osoba koja ovakva interesovanja deli sa vama, a vi ćete upoznati više potencijalnih, pa će biti potrebno da napravite pravi izbor.

Rak

Аkо ste u vezi:

Оčekujte više razgovora na ozbiljne teme sa voljenom osobom koji vode ka rešavanju prioriteta na ljubavnom polju. Unećete više zabave i strasti u vezu, a to će doprineti stabilnosti iste. Druga polovina meseca će biti stresnija i napornija, pa ćete se teže dogovarati oko zajedničkih obaveza.

Аkо ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada će se ponašati nezainteresovano i hladno. To će vas u početku rastužiti, pa ćete odustati od pokušaja da je zainteresujete, ali ubrzo ćete primetiti da neko na koga niste obraćali pažnju, pokušava stidljivo da vam se dodvori. U početku ćete ignorisati tu osobu, ali kasnije ćete joj dati šansu i bićete pozitivno iznenađeni.

Lav

Аkо ste u vezi:

U prvoj polovini septembra ćete imati mogućnost da razgovarate sa partnerom više nego što je to uobičajeno, pa ćete rešiti mnoge stvari koje ste potiskivali u sebi. Više ćete se angažovati oko zajedničkih planova, izlazaka i zabave i znaćete kako da preuzmete inicijativu. U drugoj polovini meseca su moguće nesuglasice, ali ćete uspeti da prevaziđete krizu zajedničkim snagama.

Аkо ste slobodni:

Što bolje iskoristite mogućnost ulaska u emotivnu vezu, koja vam se pruža u toku septembra. To može biti pun pogodak i nešto što dugo vremena čekate. Upoznaćete osobu koja je dinamična, komunikativna, puna inicijative i praktičnih ideja. Ubrzo ćete osetiti privlačnost, pa dajte sve od sebe da uspe.

Devica

Аkо ste u vezi:

Budite pažljivi u prvoj dekadi septembra jer partner može sumnjati u vas bez ikakve osnove. Ukoliko ne povedete računa o ponašanju ostavićete pogrešan utisak, pa uradite sve kako ne bi došlo do nerazumevanja. Postignite kompromis kako bi prevazišli nesuglasice, a u drugoj polovini meseca iskrenost će imati ključnu ulogu, pa će doći do smiravanja tenzija.

Аkо ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada ne reaguje onako kako ste očekivali obzirom na vaš flert. Umesto da promenite taktiku, vi ćete se povući i bićete spremni da odustanete. Ipak nađite način da prevaziđete razočarenje i da osvojite tu osobu jer ćete ubrzo i uspeti. Strast  će biti snažna i to će vas najviše održati, ali budući da je to i jedino što vas održava, možda ćete i prekinuti vezu.

Оstalih 6 znakova na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Аstro kutak: Šta krije svaki horoskopski znak? Posesivni Strelac ili nervozni Jarac, koju osobinu kriju horoskopski znakovi? ...
Аstro kutak: Na šta trošite najviše novca, prema horoskopskom znaku? Na kraju meseca svi dobro znamo da se zapitamo: „Gde sam potrošio novac ovog mes...
Аstro kutak: Kojom karakteristikom pleni svaki horoskopski znak? Čime osvajate ljude? Da li oni ne mogu da odole vašoj borbenosti, osmehu ili u...
Аstro kutak: Kakvi ste prema horoskopskom znaku opisani jednom rečju? Da li ste tvrdoglavi i uvek svoji ili ste pak opušteni i sledite tok stvari? D...
Аstro kutak: Jedna stvar koja je neophodna svakom horoskopskom znaku Nemojte davati očigledne odgovore – vazduh ili ljubav. Svaki horoskopski znak ...