Filmski predlozi: 10 misterija zbog kojih ćete se naježiti i koje će se poigrati vašim umom

Skoro svi mi obožavamo dobre misterije, pomešane sa krimi, horor ili triler elementima.

filmski-predlozi-10-misterija-zbog-kojih-cete-se-najeziti-i-koje-ce-se-poigrati-vasim-umom.jpgfoto: imdb.com

Uživamo u napetosti i neizvesnosti, a kada kraj ispadne sasvim drugačiji od onoga što smo očekivali, osećaj zbog upravo odgledanog filma je još bolji.

Ukoliko ste raspoloženi za filmove koji će se poigrati vašim umom i zbog kojih ćete se dobro naježiti, predlažemo vam da pogledate sledećih 10:

Don’t Hang Up (2016)

Grupa pijanih tinejdžera rešava da se poigra preko telefona, ali misteriozni stranac sa kojim su nameravali da se našale, preuzima igru u svoje ruke i usmerava je protiv njih. Uskoro se njihova igra pretvara u borbu na život ili smrt.

Intruders (2017)

Dvadesetogodišnji Tomas izlazi iz klinike za rehabilitaciju gde je bio kao nepravedno optužen za silovanje mlađe sestre svoje bivše devojke. Tomas namerava da okrene novu stranicu i započne novi život u Oslu, ali biva vezan i pretučen, jer ga otac žrtve drži kao zatočenika u očajničkom pokušaju da sazna istinu.

The Autopsy of Jane Doe (2016)

Otac i sin, obojica veštaci, bivaju uvučeni u čudan, misteriozni svet dok vrše autopsiju nad telom jedne mlade žene, istovremeno pokušavajući da je identifikuju. Mlada žena je očigledno krila mnogo mračnih tajni...

Coherence (2013)

Kada se grupa prijatelja okupi na večeri, počinju da se dešavaju čudne stvari, dok kometa preleće nebo iznad njih.

Sound Of My Voice (2012)

Dva novinara se trude da se infiltriraju u kult koji obožava ženu koja tvrdi da je došla iz budućnosti. Uskoro ni sami ne mogu da naprave razliku između istine i laži.

Još 5 predloga na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati sv...