4 horoskopska znaka koji su, jednom rečju - naporni

Postoje četiri horoskopska znaka sa kojima retko ko može da izađe na kraj, pa čak i oni sami.

4-horoskopska-znaka-koji-su-jednom-recju-naporni-1.jpg

Radi se o predstavnicima Zodijaka koji su dramatični, koji manipulišu, imaju ispade besa, ne znaju da se suoče sa svojim manama, neodlučni su i pate od kompleksa koji su zapravo samo u njihovim glavama.

Еvo ko su oni:

Оvan

U suštini, Ovnovi su zaista velikodušni i lepo se ponašaju, sve dok imaju priželjkivanu pažnju. Ali, ukoliko je nemaju, odmah im se menja raspoloženje, kojim će sigurno privući i više pažnje nego što su planirali.

Rak

Iako su osećajni i imaju mnogo dobrih strana, ponekad im se dešava da krenu njihove „bubice“, a onda zaista nisu dobro društvo. Ukoliko se okrenete od njih u tim trenucima, poštedećete sebe njihovih ispada besa, promena raspoloženja i privremene paranoje.

4-horoskopska-znaka-koji-su-jednom-recju-naporni-2.jpg

Vaga

Oni su predivni u svakom mogućem pogledu, osim u jednom – znaju da budu pasivno agresivni. Iskazuju kontradiktorne emocije, istovremeno su i inferiorni i superiorni i uvek je neko drugi kriv za njihove mane i greške.

Ribe

Oni su zaista osećajni, pa im se možda i zbog toga često menja raspoloženje. Ali, bežite od njih kada zapadnu u melanholiju, naročito ako je ona posledica bilo kakve kritike.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...
U čemu se krije lepota svakog horoskopskog znaka (i koji je najzavodljiviji)? Prema astrologiji, naš horoskopski znak je „krivac“ za sve posebne osobine koje ...