Ovan diže nos, Škorpija udara „ispod pojasa“: Kako koji znak reaguje kada se raspravlja?

Svi se na različite načine nosimo sa emocijama, a one koje uključuju bes, nervozu i konfliktne situacije nisu nikakav izuzetak.

ovan-dize-nos-skorpija-udara-ispod-pojasa-kako-koji-znak-reaguje-kada-se-raspravlja-1.jpg

Horoskop nam i ovoga puta na interesantan način otkriva kako se nosimo sa svađama i sukobima:

Ovan

Naljuti se i pre nego što svađa uopšte i počne. Primetićete to po dignutom nosu, blago crvenom pogledu i oštrom sjaju u očima. Naoštren je i spreman za bitku, iako druga strana ne predoseća buru koja se sprema.

Bik

Uspešno će se odbraniti, ali na miran i civilizovan način. Bikovi imaju urođen instinkt uz pomoć kojeg realizuju zamišljene ciljeve, a pobeda u svađi, makar ona bila i krajnje banalna, predstavlja samo još jednu malu pobedu u „tefteru“.

Blizanci

Dobro znaju kako da se izvuku iz svađe jer su odavno shvatili vašu slabu tačku. Neće se dvoumiti da li da upotrebe sve prikupljene informacije i da ih okrenu protiv vas, manipulišući slatko i vešto.

Rak

Njihova duša vri kao vulkan, ali sebi neće dozvoliti da njihova osećanja izbiju na površinu. Počeće da plaču i da se tresu, i iako su možda čak i krivi za svađu, uspeće da vas ubede da su u suštini oni žrtve, a vi – krivac.

Lav

Dramatične kavgadžije, takmiče se u glasnoj priči i nadvikivanju sa protivničkom stranom. Nije im dovoljno da pobede sami, potrudiće se da sve ostale okrenu protiv vas, a vi ćete u očima drugih ispasti najzlobniji čovek.

Devica

Raspravljaju se smireno i racionalno. Ne dozvoljavaju da im emocije stanu na put čak ni u svađama, više vole da analiziraju situaciju sa logičnog aspekta i dođu do razrešenja svađe.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...