Ljubavni horoskop za novembar 2018: Jarčevi će imati nezrele udvarače, a Blizanci novu vezu

Da li u tmurnim novembarskim danima nećete želeti da se odreknete partnera ni po koju cenu ili ćete samo želeti da budete singl i koncentrisani na sebe?

ljubavni-horoskop-za-novembar-2018-jarcevi-ce-imati-nezrele-udvarace-a-blizanci-novu-vezu-1.jpg

Da li se u partnera zaljubljujete ponovo i ponovo svakog narednog dana? Ili, pak, bežite od njega kada nadolaze životne bure?

Da li ste zaista posvećeni ljubavnoj vezi ili vam je ove jeseni na umu samo zabava i susreti bez obaveza?

Šta vas očekuje u novembru prema horoskopskom znaku, saznajte u nastavku:

Ovan

Ako ste u vezi:

Bićete puni ideja kako da provedete zabavne trenutke sa partnerom. On će punog srca prihvatiti vaše predloge i poboljšaće se dinamika vaše veze. Pažljivo ćete pristupiti i partner će vam se emotivno otvoriti posle dugog perioda povučenosti. Burne reakcije mogu vam doneti neslaganja.

Ako ste slobodni:

Imaćete neočekivan susret sa osobom sa kojom ste u prošlosti imali avanturu i nećete ostati ravnodušni. Trudićete se da obnovite vezu, ali to će vam izgledati kao pravilna odluka samo na početku. Shvatićete da problemi iz prošlosti ponovo izlaze na površinu. Radoznalost će vas naterati da zaplovite u još jednu avanturu.

Bik

Ako ste u vezi:

Konačno ćete usaglasiti energiju sa partnerovom i probudićete strast koja je neko vreme bila uspavana. Intimni trenuci kao i inicijativa predata partneru u ruke, učiniće da se osećate preporođeno. Komunikacija sa njim na trenutke može postati teška zbog njegove preosetljivosti, pa će dolaziti do malih svađa.

Ako ste slobodni:

Godiće vam pažnja osobe sa kojom se poznajete samo površno, a koja se često pojavljuje sa vašim prijateljima. Poželećete nešto više, a zatim će se između vas zaista i razbuktati strasti. Ali, emotivna ispunjenost će trajati kratko i na scenu će stupiti ljubomora i neslaganja. Uživajte u avanturi dok traje.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Osećaj optimizma i iznenadna motivacija poboljšaće vam vezu. Poželećete da provodite što više vremena sa voljenom osobom i planiraćete zajednička putovanja. Mala neslaganja ćete brzo rešiti uz pomoć topline koju dajete u vezi i slatkim iznenađenjima koja sa zadovoljstvom pripremate za partnera.

Ako ste slobodni:

Više osoba će privući vašu pažnju i veoma lako se može desiti da se zaljubite. Pravićete direktne korake i sa vedrim duhom i avanturističkim pristupom osvojićete srce osobe koja vam se dopada. Zaljubićete se u nečiju inteligenciju i komunikativnost. Očekuje vas nova, uspešna veza.

Rak

Ako ste u vezi:

Konačno ćete imati vremena da poradite na stvarima koje dugo vremena negativno utiču na vašu vezu. Partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške, ali je važno i da i sami vidite kako vi doprinosite teškoćama u odnosu. Uspećete da se stabilizujete, a partner će vam dati potpunu podršku za vaše podvige na polju karijere.

Ako ste slobodni:

Početak novembra će vam doneti prolazna razočaranja. Osoba koja vam se sviđa započeće vezu sa nekim drugim. Bićete malo povučeni i melanholični, ali će to iznenađujuće magnetski delovati na okolinu. U neobaveznim razgovorima sa jednom osobom shvatićete da ona ima ogromne kvalitete i sve veća bliskost među vama pretvoriće se u vezu.

Lav

Ako ste u vezi:

Od pozorišnih predstava do koncerata, imaćete prenatrpan raspored društvenih dešavanja sa svojim partnerom. Zabava će se vratiti u vašu vezu, a sa njom i strast. Mala nerazumevanja oko finansija neće vam pokvariti odnos jer će se sve srediti jednim detaljnim razgovorom. Stabilnost i jesenja idila učiniće da shvatite koliko se u stvari volite.

Ako ste slobodni:

Imate pojačanu potrebu da izlazite i da se zabavljate. Izgubićete strpljenje čekajući ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Zato što ste premoreni potragom, čak ćete biti u iskušenju da uđete u avanturu sa nekim ko nije slobodan. Tajna veza će vam izgledati primamljivo, ali će vam doneti samo patnju. Neko od vaših prijatelja gleda vas očima punim ljubavi, dajte sebi šansu.

Devica

Ako ste u vezi:

Vreme ćete provoditi posvećeni domu i porodici, a to će obradovati vašeg partnera. Isto tako, davaćete mu potpunu podršku u svim njegovim podvizima zbog čega će vam biti veoma zahvalan. Ipak, vaša želja da nametnete svoju volju o nekim značajnim pitanjima, izazvaće velike konflikte. Morate poboljšati komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Po prirodi ste pasivni i potrebno vam je vreme da započnete dijalog, ali ćete ovoga meseca, kao retko kad do sad, preuzeti inicijativu. Analitičnost će zameniti vođenje emocijama i svakoga ćete uspeti da zarazite svojim pozitivnim stavom. To će vam omogućiti da privučete osobu koja će odgovarati vašim potrebama za ljubavlju. Predstoji vam nova lepa veza.

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоp 10 žеnskih parfema za jesen 2018 Neke žene imaju svoj omiljeni parfem od koga ne odustaju bez obzira koliko dugo ...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...