Prema mesecu rođenja: Kakva je vaša seksualna energija?

Jedni su prilično perverzni. Drugi nikada nisu sebični ljubavnici. A treći su živa vatra u krevetu.

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-01.jpg

Mesec rođenja otkriva mnoštvo erotskih tajni, kako o ličnim sklonostima, tako i o onima kao o partneru u krevetu.

Kakva je vaša seksualna energija? Saznajte iz opisa u nastavku:

Januar

Oni su prilično perverzni, iako vam to nikada ne bi palo na pamet kada ih prvi put vidite. Teže se opuštaju, ali su veoma uporni kada se zainteresuju za nekoga. Seks sa ovim osobama je garantovano posebno iskustvo.

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-02.jpg

Februar

Rođeni u drugom mesecu u godini obično su emotivno distancirane, ali strastvene osobe. Sa njima je teško povezati se, ali nije nemoguće. Sa svojim avanturističkim duhom, oni će biti živa vatra u spavaćoj sobi.

Mart

Svi oni koji rođendan slave u martu, satima mogu da se zabavljaju u krevetu. Oni se vezuju za osobe sa kojima spavaju, pa seks sa njima predstavlja vrhunac intimnosti.

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-03.jpg

April

Kada ih zaintrigira neka osoba, bukvalno ih ništa ne može zaustaviti. Maštoviti su u krevetu, pa im rutina brzo dosadi. Oni daju sve od sebe kada vode ljubav. Odnos sa njima je uzbudljiv, intenzivan i žestok. Ali, ako se završi, tada je zaista gotov.

Maj

Partneri rođeni u maju su prosto nezasiti u krevetu. Međutim, da bi osetili uzbuđenje potrebno je malo više truda. Oni vole prefinjen, senzualan i prijatan seks. Drugim rečima, žele da uživaju u samom činu. Važan im je ambijent u spavaćoj sobi.  

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-04.jpg

Jun

Većina junskih ljubavnika uživa u isprobavanju novih poza i detaljno istražuje sve u seksu. Njima je intima posebno važna sfera u životu. Često se prepuštaju vrućim telefonskim razgovorima ili porukama sa eksplicitnim sadržajem.

Jul

Predstavnici jula nisu osobe koje mogu da spavaju baš sa svakim. Moraju da osete emotivnu bliskost sa partnerima, kao i osećaj da su u njihovom prisustvu sigurni, pre nego što se prepuste strastima. U krevetu nikada nisu sebični, već im pričinjava zadovoljstvo da ugode drugoj strani. Zato svojoj voljenoj osobi ispunjavaju sve želje.

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-05.jpg

Avgust

Za razliku od prethodnika, oni u seksu umeju da budu ili previše sebični, ili maksimalno posvećeni. Ne vole kada im se govori šta treba da rade, pa ni u spavaćoj sobi. Sa druge strane, obožavaju da se sami pohvale svojim veštinama.

Septembar

Rođeni u devetom mesecu u godini izuzetno su strastvene, ali i uzdržane osobe. Potrebno im je mnogo vremena da se opuste i uživaju. Kada je reč o seksu, oni su spremni da probaju sve, ali samo sa pravom osobom pored sebe. Njima je bliskost sa partnerom od presudnog značaja.

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-06.jpg

Oktobar

Oktobarski ljubavnici nigde ne žure. Oni su po prirodi romantični, pa vole polako da (ih) zavode. Čin udvaranja smatraju važnim delom seksualne igre. Sa njima i u krevetu sve ide polako. Ponekad im je neophodan partner koji će ih podsticati da unesu malo više žara u spavaću sobu.

Novembar

Osobe čiji je rođendan u novembru izuzetno su posesivne. Godi im tuđa pažnja i uvek žele da se osećaju posebno. Skloni su eksperimentisanju u seksu, iako je to često samo iz razloga da bi mogli reći da su sve isprobali.

prema-mesecu-rodenja-kakva-je-vasa-seksualna-energija-07.jpg

Decembar

U poslednjem mesecu u godini rađaju se izuzetno talentovani ljubavnici. Koliko su veliki kreativci u životu, isto toliko su kreativni i u seksu. U krevetu glume različite uloge, igraju se i ludo se zabavljaju. Međutim, nije nimalo lak zadatak dublje se povezati sa njima.

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Теst karaktera kroz svakodnevnu naviku: Kako izgleda vaša pasta za zube? Psiholozi kažu da čak 40% naših postupaka nisu svesne odluke, već jednostavno na...
Таbela: Koliko vode dnevno treba da pijete prema težini? Iako većina ljudi tvrdi da svaki čovek treba da unese makar 2 litra vode dnevno,...
Маle grudi ili veliki stomak: Kupaći kostimi prema obliku vašeg tela Neki modeli kupaćih kostima mogu da naprave magiju kada je reč o vašoj figuri. ...
Аstro kutak: Na šta trošite najviše novca, prema horoskopskom znaku? Na kraju meseca svi dobro znamo da se zapitamo: „Gde sam potrošio novac ovog mes...
Аstro kutak: Kakvi ste prema horoskopskom znaku opisani jednom rečju? Da li ste tvrdoglavi i uvek svoji ili ste pak opušteni i sledite tok stvari? D...