Kafanski horoskop: Bikovi se raspravljaju kad piju, Lavovi prave atmosferu

Verovatno imate jednog ili nekoliko prijatelja koji su vam najpogodnije društvo za kafanu.

kafanski-horoskop-bikovi-se-raspravljaju-kad-piju-lavovi-prave-atmosferu-1.jpg

Oni „iskusni kafanski ljudi“ znaju da se u kafanu ne ide sa svakim, jer se sa svakim može provesti drugačije, a horoskop ima veliku ulogu u tome.

Pa tako, smatra se da je Vaga jedan od najboljih znakova za izlaske, zabavljanje i piće.

Ovaj kafanski horoskop će vam otkriti sa kime sledeći put da rezervišete kafanu:

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što su prijateljski nastrojeni i vole da piju u kafani, a pod dejstvom magičnog alkohola idu od čoveka do čoveka i proveravaju koliko je ko popio. Ako ne pijete dovoljno, budite sigurni da je Ovan spreman da vas časti, samo kako biste postigli njegovu dozu. Ovan će uvek naći načina da vas „nalije“ i oraspoloži.

Bik

Ako vam treba navigator za dobru kafanu i noćni život, Bik je uvek tu za vas, ali, budite pažljivi, jer kada se dobro napije, na videlo izlazi njegova tvrdoglavost i može da napravi haos. Ako mu se ne dopada neki plan za veče, spreman je da se sa svima raspravlja, pa kada je pijan, najbolje je da ga poštujete.

Blizanci

Blizanci ne tolerišu neodlučne ljude, pa kada ste sa njima bolje je da znate gde želite da idete, šta želite da jedete i pijete i kakvu muziku želite da slušate. Ali, imajte u vidu da oni ne vole dugo da sede na jednom mestu, pa ćete verovatno morati da degustirate hranu i piće u više lokala.

Rak

Ovaj znak postaje previše emotivan već posle trećeg piva. Brzo se napiju, pa počinju da mešaju alkohol, a to utiče na njihovu osećajnost, pa otvaraju dušu, a mogu čak i da se rasplaču. Pa zato, piti sa Rakovima u kafani možda i nije najbolja ideja ako ne želite da se osećate kao terapeut.

Lav

Sve dok ima alkohola Lav će biti zadovoljan, prosipaće gluposti kao navijen i neće zatvarati usta. Oni ne biraju reči i ne razmišljaju da li će nekoga uvrediti, ali najčešće zasmejavaju sve oko sebe. Iako ponekad znaju da naprave haos i dramu, ipak, bez njih će vam biti dosadno, pa je bolje da se prepustite ludilu i, verujte, imaćete bezbroj fotki i videa.

Devica

Device su redovni gosti u lokalnim „birtijama“ u kojima se nalivaju vinom u nekom ćošku posle napornog dana na poslu. Nekada znaju da sami sednu za šank i da se ispovedaju onima oko sebe. Nisu idealni partneri za piće jer vole da preteruju i da prave haos, čak i na elitnim mestima.

Nastavlja se na sledećoj strani... Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...