Kako će se svakom horoskopskom znaku promeniti ljubavna situacija u 2019. godini?

Nova godina tek što je počela, a svi mi sa nestrpljenjem očekujemo da osetimo promene koje će nam doneti.

kako-ce-se-svakom-horoskopskom-znaku-promeniti-ljubavna-situacija-u-2019-godini-1.jpg

Ipak, svaka kalendarska godina za svaki horoskopski znak donosi promene u različitim aspektima života.

Neki će naučiti da balansiraju, neki da prihvate izazove, a neki će imati zaista bezbrižnu godinu kada je u pitanju ljubav.

Da pogledamo šta svaki horoskopski znak očekuje na ljubavnom polju u 2019. godini:

Ovan

U 2019. Ovnovi će početi da stavljaju ljubav ispred poslovnih obaveza i želeće da podignu vezu na viši nivo. Postaće svesni da, iako u poslu nema ničega lošeg, postoje i druge stvari koje su bitne.

Ukoliko nisu u vezi, upoznaće osobu sa kojom će izgledi za nešto više biti zaista optimistični. Ipak, bez obzira na pozitivne prognoze, moraće da postupaju mudro i sa optimizmom.

Bik

Jedno je sigurno, Bikovima u 2019. godini uopšte neće biti dosadno. Zaljubljivaće se, odljubljivaće se, srce će im zaigrati, osećaće leptiriće u stomaku i probudiće sva svoja romantična čula.

Zvezde i planete će biti poređane tako da daju povoljne uslove na polju ljubavi i porodice. Svaki uspeh će želeti da proslave sa svojim najbližima, a možda će se odlučiti i na brak. Oni koji nisu u vezi mogu da očekuju romantičan period.

Blizanci

Za Blizance imamo dobre vesti. Ljubav će im cvetati još u prvim mesecima ove godine. Čak i kada tu bude bilo više drame, oni neće izgubiti optimizam.

Ukoliko su u vezi, sa partnerom će izgraditi dubok odnos i usmeriće se ka zajedničkim interesima, a što je najvažnije, uživaće u svemu tome. Zato svi Blizanci treba da se posvete tome da stvari održavaju interesantnim i na visokom nivou.

kako-ce-se-svakom-horoskopskom-znaku-promeniti-ljubavna-situacija-u-2019-godini-2.jpg

Rak

Rakovi koji su nedavno imali neprijatne situacije, mogu da odahnu, konačno će naučiti kako da se sa tim nose. Ovo znači da su spremni čak i da stave ljubav u drugi plan ako je to potrebno. Ali, bilo bi bolje da to ne rade, već da se posvete načinu na koji vole i na koji su voljeni, umesto vezi u potpunosti.

U 2019. Rakovi će morati da budu mnogo ozbiljniji i odgovorniji kada je ljubav u pitanju, jer je moguć svaki scenario - i pozitivan i negativan.

Lav

U 2019. godini Lavovi će morati da se fokusiraju na ljubav prema sebi i na način na koji je pokazuju. Ipak, biće im lako da budu u centru pažnje i da na taj način grade svoje samopouzdanje.

U romantičnoj ljubavi će biti dinamično, a mogući su i veći konflikti među partnerima kod Lavova koji su u vezi. Ipak, Lav koji na pravi način voli sebe, umeće da tu energiju usmeri u nešto pozitivno i da izvuče najbolji ishod iz svake situacije.

Devica

Device mogu da očekuju da će njihov ljubavni život napredovati do tog stepena da će se naći u situaciji da biraju između više osoba. Najviše će ih mučiti pitanje koga da izaberu.

Oni koji su već u vezi biće orjentisani na upoznavanje porodica, na zajednička putovanja, pa čak i na započinjanje zajedničkog života i investiranja u stan.

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...