Koji su najveći strahovi i kompleksi svakog muškarca, prema horoskopu?

Muškarci nisu neustrašiva bića, a prema horoskopu, svaki znak ima neki strah po kojem je prepoznatljiv – koji je vaš?

koji-su-najveci-strahovi-i-kompleksi-svakog-muskarca-prema-horoskopu-1.jpg

Isto kao i žene, i muškarci imaju svoje strahove, komplekse i frustracije, a horoskop za svakog od njih otkriva koji su.

Muškarci će svakako želeti da provere da li će se pronaći u ovim karakteristikama, a žene će želeti da saznaju neku „skrivenu tajnu“ o muškarcima.

Šta otkriva horoskop – koji su najveći strahovi i kompleksi muškaraca?

Ovan

Najveća želja ovih muškaraca je da budu prvi uvek i svuda. Ali, ako primete da neko sumnja u njihovu superiornost, oni se odmah zatvaraju u sebe. Plaše se da neće biti najbolji i imaju potrebu za stalnom pažnjom i pohvalama.

Bik

Ovi muškarci se plaše neočekivanih i nenadanih iznenađenja koja nisu pod njihovom kontrolom. Sve ono što im se ispreči na putu i ugrozi njihovu stabilnost, može da izludi muškarce Bikove.

Blizanci

Tipičnim Blizancima nije potreban tuđi aplauz ni pohvalne reči o njihovom intelektu. Znaju da su oni najpametniji muškarci ikada rođeni. Ali, kada neko posumnja u njihove reči, to ih duboko pogađa. To je narcisoidnost i ništa više.

Rak

Muškarci u znaku Raka su mnogo zavisni od tuđeg mišljenja i stalno čekaju na tuđa odobravanja, ali kada se suoče sa kritikom, prihvataju je teško i bolno i to ne mogu da sakriju.

Lav

Ako muškarac Lav i u najluđem snu posumnja u svoju jedinstvenost, to neće moći da podnese. Pa, najveći strah mu je da neko ne napadne njegov ponos.

Devica

Device su samokritične, a to im je verovatno i najveća mana, jer tako ističu svoje nedostatke i pokazuju komplekse. Oni sebe kritikuju jer su stidljivi, jer imaju prekomernu težinu, jer ne izgledaju dovoljno dobro, a isto tako sumnjaju i u svoje mentalne sposobnosti.

Nastavlja se na sledećoj strani...