Ljubavni horoskop za oktobar 2019. godine: Ovnovi će imati aferu, Škorpije će praviti spletke

Početak jeseni vam donosi nova iskustva, izazove i iznenađenja na ljubavnom polju - da li ćete ovog oktobra biti zadovoljni ili razočarani?

ljubavni-horoskop-za-oktobar-2019-godine-ovnovi-ce-imati-aferu-skorpije-ce-praviti-spletke.jpg

Na ljubavnom planu, neki će imati sreće u vezama, slobodni pripadnici određenih znakova će naći svoju srodnu dušu, a nekima će biti bolje da ostanu sami...

Prema horoskopu, šta vas očekuje ovog oktobra na ljubavnom polju?

Ovan

Ako ste u vezi:

Na početku meseca se može desiti da padnete u iskušenje da započnete aferu koja će vam doneti teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Partner će pokazati ljubomoru i vaša strast će biti na visokom nivou, pa nećete moći da kontrolišete situaciju. Izbegavajte svađe i neprijatne scene. Pred kraj meseca situacija će se stabilizovati.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni osobama koje nisu slobodne, a strast vam neće dozvoliti da razmišljate razumno, pa se može desiti da se nađete u neprijatnim situacijama. Ipak, brzo ćete odustati od ove avanture i u drugoj polovini oktobra ćete upoznati nekog ko će vam se dopasti na prvi pogled. Moguće je da ćete do kraja meseca započeti vezu koja ima potencijal.

Bik

Ako ste u vezi:

Otvoriće vam se zanimljive mogućnosti da začinite vezu i da popravite odnose sa partnerom. Napravićete neke nove planove i dogovaraćete se oko zajedničke budućnosti. Nemojte propustiti šanse za kratka vikend putovanja i prepustite se jedno drugome. Vreme je da ispunite neka obećanja od pre, a to će se ostvariti do kraja meseca.

Ako ste slobodni:

Očekujte više zabave i upoznavanja novih ljudi. Posebno će se izdvojiti jedna osoba koja će vam pružiti pažnju i pokazati simpatije prema vama, ali to neće biti dovoljno da biste se upustili u nešto ozbiljnije. Ako u međuvremenu ne bude nekih potencijalnih izabranika, ovoj osobi možete dati šansu. Krajem meseca se može pojaviti neka ljubav iz prošlosti...

Blizanci

Ako ste u vezi:

Uživaćete u intimnim i prijatnim zajedničkim trenucima koje ćete imati sa voljenom osobom. Na um će vam padati veliki broj zabavnih i kreativnih aktivnosti uz pomoć koji ćete oživeti atmosferu na ljubavnom polju. Imaćete razumevanja jedno za drugo i pružaćete međusobno podršku i motivaciju. Do kraja meseca će vam se još više popraviti komunikacija i otkrićete da imate mnogo zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi oktobra vas očekuje upoznavanje sa nekom osobom koja će vas zainteresovati svojim kvalitetima, znanjem, lepotom i optimističkim duhom. Otkrićete da imate zajednička interesovanja i da želite da se upustite u zajedničku avanturu. Do kraja meseca stvari će se odvijati dinamično i moguće je da ćete započeti vezu.

Rak

Ako ste u vezi:

Na početku meseca ćete imati većih neslaganja sa partnerom, a vaša tvrdoglavost vam neće biti od koristi. Nećete slušati savete bližnjih i insistiraćete na svojim zamislima. Poboljšanje odnosa i situacije vas očekuje krajem meseca, kada ćete pokazati blagu popustljivost. Ipak, to neće trajati dugo.

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete upoznati osobu koja će vas privući i u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Počećete da se viđate često i strasti će se rasplamsati. Ipak, ubrzo ćete shvatiti da to nije osoba za vas jer ne volite da vas bilo ko kontroliše. Na kraju meseca situacija će eskalirati i zauvek ćete završiti taj odnos.

Lav

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi oktobra imaćete nesuglasice sa partnerom jer ćete imati različite poglede na vezu. Nećete moći da se dogovorite kako da provedete zajedničko vreme, što će dovesti do svađa. U drugoj polovini meseca napetost će se smanjiti i više ćete se truditi da razgovarate o međusobnim potrebama i željama.

Ako ste slobodni:

Bićete zaokupljeni sa nekoliko osoba koje će vam se vrteti po glavi i koje će vas zanimati. Imate visoke kriterijume, pa vam neće biti lako da odlučite ko zaslužuje vašu punu pažnju. Izabraćete vedru i optimističnu osobu koja voli putovanja, nova iskustva i avanture. Nećete se razočarati.

Devica

Ako ste u vezi:

Celog meseca će vam sreća biti naklonjena na ljubavnom polju. Nećete imati mnogo nesuglasica, osim oko nekih sitnica. Nemojte zapostavljati komunikaciju i otvorite što više tema kako biste produbili odnose. Najviše vremena ćete provesti u kućnoj atmosferi, a pravićete i planove oko nekih investicija u domu i u budućnosti.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas uzbudljiv mesec na ljubavnom polju, a imaćete i mnogo prilika da započnete vezu. Potrebna vam je stabilna osoba sa kojom ćete moći da se smirite i budete ozbiljni. Izabraćete baš takvu, ali će se za kratko vreme dokazati suprotno. Posle niza nesuglasica, prekinućete ovu avanturu.

Nastavlja se na sledećoj strani... 



Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...