Koja seks poza je idealna za vaš horoskopski znak?

Vaš horoskopski znak može da odredi vaš ljubavni, ali i profesionalni život, pa zašto to ne bi moglo da važi i za seksualni život?

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-01.jpg

Prema tome kojem horoskopskom znaku pripadate vi ili vaš partner, mnogo lako možete da otkrijete koja poza je idealna za vas ili za njega.

Koja poza je idealna za vas prema horoskopskom znaku?

Ovan

Ovnovi su strastveni ratnici koji vole osvajanje, ali i dostojnog protivnika. Odličan početak je da se devojka nađe gore, a da zatim zamenite uloge.

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-1.jpg

Bik

Senzualan i osetljiv na dodir, Bik voli dug oralni seks, masažu i istraživanje tela, pre nego što pređe na glavnu stvar.

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-2.jpg

Blizanci

Blizanci su kao rođeni za igranje uloga, pa sledećeg puta možete slobodno da se prepustite fantazijama i da isprobate nekoliko stereotipnih uloga.

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-3.jpg

Rak

Nežni Rakovi su najperverzniji horoskopski znak u krevetu, pa neka obična poza neće biti dovoljna.

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-4.jpg

Lav

Možda je jedna od najomiljenijih poza ovog horoskopskog znaka „obrnuta kaubojka“, kao i uključivanje raznih pomagala za dodatno zadovoljstvo.

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-5.jpg

Devica

Device se drže klasične misionarske poze, ali ako želite malo promene, možete da probate misionarsku na ivici kreveta.

koja-seks-poza-je-idealna-za-vas-horoskopski-znak-6.jpg

Još 6 horoskopskih znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...