Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno?

Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu zbog manjka aktivnosti te nemogućnosti bavljenja stvarima na koje smo se navikli. Evo šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno.

sta-horoskopski-znakovi-rade-kada-je-dosadno-1.jpgfoto: depositphotos

Ali, ne nose se svi s dosadom na isti način, odnosno neki su imuniji i znaju kako se zabaviti i sami, dok drugi očajavaju.

Evo kako to izgleda po horoskopskim znakovima:

Ovnovi kreiraju svoje maratone i izazove

Ovo je znak kojem najteže pada dosada, a protiv toga se bore jedino kako znaju - akcijom. Stoga osmišljavaju razne programe vežbanja, energično čiste svoj životni poklon, peku kolače kao da se spremaju na obaranje svetskih rekorda - i o tome uredno izveštavaju sve koji ih znaju.

Bik troši novac i prepušta se ugađanju sebi

Pripadnici ovog znaka obožavaju da se opuštaju u omiljenoj pidžami, a ako usput nešto ukusno jedu, to je za njih ideja raja. Nije da njima nije dosadno, nego im naprosto i inače treba manje nadražaja i akcije. Ako ih ulovi žuta minuta, krizu će prevladati onlajn šopingom i čašom dobrog vina.

Blizancima je druženje jedini lek

Izrazito komunikativni pripadnici Zodijaka počinju da se dosađuju čim nemaju društvo te su im prijatelji lek za dosadu. Zbog toga su oni glavni organizatori grupnih i video četova, polemika na društvenim mrežama i slično.

Rak pregledava stare fotke i zabavlja se sećanjima

Sve kad tad postaje uspomena, a Rakovi to dobro znaju. Ostajanje kod kuće njima ne predstavlja ogroman problem. No, nakon što pročitaju knjige, pogledaju film i odrade sve svoje obaveze - mogli bi se zabaviti pregledavanjem starih fotografija.

sta-horoskopski-znakovi-rade-kada-je-dosadno-2.jpgfoto: depositphotos

Lavovi su domaćini zabave i u karantinu

Superzvezda Zodijaka teško se miri s dosadom i ostajanjem kod kuće. Najviše ih muči osećaj neproduktivnosti i nezapaženost, a to rešavaju izražavanjem preko društvenih mreža. Naravno, i tamo preuzimaju titulu kralja najzabavnijih Instagram storija, TikTok izazova i slično.

Za Device dosada ne postoji

Dosada je za druge ljude, a ne za pripadnike ovog znaka. Oni uvek vide da se nešto još može uraditi, očistiti, organizovati, započeti. Od svega su u stanju da naprave radni zadatak zahvaljujući kojem se osećaju dobro i produktivno. Kad se dobro izmore, malo će se i odmoriti - što inače retko priušte.

Vaga se prepušta nez

Isprobavanje novih krema, masaža za celulit, programa za vežbanje, puštanja obrva, kose ili brade, pospremanja ormara ili slaganja budućih kombinacija - igrice su za Vage kad im je dosadno. Osim toga, neće propustiti da se "navuku" na neku dobru seriju.

Škorpija uživa u seksi igricama

Ako imaju partnera, Škorpije vreme dosade i ograničenosti doživljavaju kao seksualni izazov te u svakodnevicu unose puno prljavih misli. Ako su sami, nije problem, tada vrbuju sledeće žrtve, flertuju preko interneta, kuju planove...

sta-horoskopski-znakovi-rade-kada-je-dosadno-3.jpgfoto: depositphotos

Strelci preuređuju dom

Kad su već osuđeni na četiri zida, pripadnici ovog znaka dosadu će odagnati tako da u njih uvedu promene. Sami će preneti ormare na posve druge pozicije, promeniti raspored slika, preurediti kuhinju, smočnicu, napokon pospremiti šupu i slične stvari.

Kad promene sve što mogu, natočiće čašu omiljenog pića i sanjariti o budućim pustolovinama ili putovanjima kad sve ovo prođe.

Jarcu posao pomaže i sada

Iako im je dopušteno da se i sada malo odmore, za Jarčeve nije dobro da se posve odreknu obaveza jer neće znati što bi sa sobom i nagrizaće ih pritisak.

Poput Devica i oni se moraju osećati produktivno, pa će se osim kućnih zadataka baviti i onim poslovni, čak i kad to niko od njih ne traži.

Vodolija započinje nov hobi

Područje tehnologije je njihovo igralište, a videoigre ili bilo što povezano s njom odlična je distrakcija u vreme dosade. Nije neobično ni da Vodolije započnu s nekim novim hobijem, no činjenica je da će biti opsesivni s tim što god rade, pa će verovatno ukućanima ići na živce.

Ribama je mašta prejaka za dosadu

Njihov celi život je film, a zahvaljujući njihovom planetarnom vladaru Neptunu, sve umetničke i kinematografske stvari ih inspišu. To znači da ako ih pogodi dosada, tačno znaju šta im može pomoći, pišu 24sata.

izvor: 24sata.hr

Možda vas zanima:

Тоp 10 najpoželjnijih Airbnb smeštaja širom sveta Airbnb je u poslednje vreme postao veoma popularna i povoljna opcija za pronalaž...
Теst: Која žеnа vam izgleda najstarije? Koliko puta ste se našle u situaciji da treba da procenite koliko godina ima nek...
Теst ličnosti: Šta ste prvo primetili na slici? Na osnovu toga šta prvo primećujete u svojoj okolini i kako percipirate svet o...
Теst karaktera kroz svakodnevnu naviku: Kako izgleda vaša pasta za zube? Psiholozi kažu da čak 40% naših postupaka nisu svesne odluke, već jednostavno na...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...