Horoskopski znaci kojima su prijatelji važniji od partnera

Prijateljstvo ili ljubav? Šta je prioritet?

horoskopski-znaci-kojima-su-prijatelji-vazniji-od-partnera-01.jpg

Ako pitate astrologe, za ova 3 horoskopska znaka važi sledeće pravilo: veza može da traje kratko, a prijateljstvo ceo život.

Zbog toga prioritet imaju prijatelji, pa je na drugom mestu partner.

O kome se radi?

Strelac

Strelčevi mrze osećaj ograničenosti i vezanosti za jednu osobu, tako da više vole prijateljske odnose koji su slobodniji.

Kod Strelčeva skoro nikada ne preovlađuje ljubav, već zabava.

Vaga

Koliko god su u ravnoteži sa svim poljima u životu, Vage ipak imaju veću potrebu za različitim prijateljima nego za partnerom.

Ovom znaku ni u kom slučaju ne bi trebalo postaviti ultimatum ili izbor tipa „Ja ili prijatelji?“. Uvek će izabrati prijatelje.

horoskopski-znaci-kojima-su-prijatelji-vazniji-od-partnera-02.jpg

Vodolija

Vodolije ne žele da biraju i da nekome daju prednost, ali ako se osećaju ograničeni ili sprečeni u nečemu od strane partnera, uvek će tražiti utehu kod prijatelja.

Prijateljstva su manje komplikovana od veza i zato ih Vodolije više vole.

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: freepik.com

Možda vas zanima:

Kako svaki od horoskopskih znakova pokazuje ljubomoru na toksičan način? Ovan — nateraće vas da birate između njega i druge osobe, bez obzira na to ko je...
Kako izgleda život sa svakim horoskopskim znakom? Ribe nije briga da li ste oprali sudove, ali Jarčevi vam neće dozvoliti da prove...
Kakav prvi utisak ostavlja svaki horoskopski znak? Kaže se da ne postoji druga šansa za prvi utisak. Prvih nekoliko sekundi svakog ...