Horoskopski znaci rangirani od najboljeg do najgoreg muža - Rakovi vas neće izneveriti, za Bikove će vam trebati „čelični živci“

Dok su Vage posvećeni i razumni muževi, Bikovi su toliko tvrdoglavi, da će vam trebati „čelični živci“ da se izborite sa njima.

horoskopski-znaci-rangirani-od-najboljeg-do-najgoreg-muza-rakovi-vas-nece-izneveriti-za-bikove-ce-vam-trebati-celicni-zivci-01.jpg

Koji horoskopski znaci će vas obasipati ljubavlju i pažnjom, a koji imaju problema sa temperamentom i izbijanjem besa i za najmanje sitnice?

Pogledajte kakav je muž svaki od horoskopskih znakova, počevši od najboljih:

Rak

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi mogu biti najbolji muževi. Nikada ne štede komplimente, odani su i iskreni i žele da izgrade život sa svojim ženama.

Čim su zaljubljeni u vas, ne treba da brinete da će ta iskra nekad da se ugasi jer ne postoji ništa jače od njihove ljubavi.

Ponekad znaju da se naljute zbog beznačajnih sitnica, ali sa njima nikada nećete imati neku veliku raspravu. Sa njima možete imati neke male konflikte oko trivijalnih stvari kao što su bacanje đubreta i pranje sudova.

Sa njima nikada nećete posumnjati da li vas lažu ili varaju.

Rakovi su muževi sa kojima možete da gradite porodicu i koji će vas stalno obasipati ljubavlju.

Vaga

Vage spadaju u grupu najboljih muževa. Iako su ponekad neodlučni, čim izaberu šta žele, naročito kada je ljubav u pitanju, ništa im neće promeniti mišljenje.

Oni su posvećeni muževi od prvog dana, a njihova ljubav prema ženi nikada ne prestaje.

Ovi muškarci znaju kako da uspostave ravnotežu u braku, istovremeno inspirišući i motivišući ženu da postane najbolja verzija sebe.

Pored toga, Vage su odlični očevi i lako mogu da se nose sa izazovima koji dolaze uz roditeljstvo.

Ako je vaš muž Vaga, on će vam biti najveća podrška i uvek će vam pokazivati svoju ljubav.

Škorpija

Škorpije se smatraju ljubomornim osobama sa veoma intenzivnim emocijama. Ali oni su muževi koji vole svim srcem i pokazuju ljubomoru samo kada imaju razlog za to.

Ovi muškarci su neverovatno odani i čim su odlučili da provedu život sa vama, biće vam potpuno posvećeni.

Muž koji je u horoskopu Škorpija štitiće vas, motivisaće vas i biće vaš najveći obožavalac. On će biti ne samo vaš životni saputnik, već i vaš najbolji prijatelj.

Škorpija će vas braniti i neće dozvoliti da vam neko naudi ili da vam kaže nešto loše.

Istovremeno, možete biti sigurni da će vam Škorpija celog života biti verna.

Blizanci

Iako raseljeni, Blizanci mogu biti odlični i stabilni muževi.

Jedan od razloga za to je potreba Blizanaca da imaju blisku osobu u svom životu, a po njima, partner je najbolji kandidat za to.

Čim su se venčali sa vama, to znači da vas poštuju, dive vam se i ponosni su na vas.

Iako imaju i svoje slabosti, Blizanci imaju brojne kvalitete kao muževi i uvek će vam pomagati da postanete bolja osoba.

Oni su i muževi i najbolji prijatelji koji će vas voleti do kraja života.

Ribe

Za kreativne i emotivne ljude, Ribe mogu biti predivni muževi.

Miroljubivi su i nikada nemaju problem sa besom. Zbog toga ne morate da brinete o žestokim svađama i konfliktima u braku.

Ne bi se svi slagali sa mužem koji je u horoskopu Riba, zbog njegove emotivnosti i želje da sanjari. Ali ako ste kompatibilni, vaš brak će biti vrhunska harmonija.

Oni su muževi koji će vas uvek slušati, pomoći vam da nađete rešenje i motivisati vas da pokažete svoju kreativnost.

Istovremeno, oni su muževi koji cene nezavisnost svojih žena i neće vas „gušiti“.

Jarac

Jarčevi su realistični i to ih čini odličnim muževima. Oni će neumorno raditi na braku i mogu da budu potpuno posvećeni svojim ženama.

Jarac je muž na koga možete da se oslonite i muž koji će uvek biti tu da vas zaštiti i odbrani.

Ovi muškarci imaju problema sa tvrdoglavošću, pa s vremena na vreme mogu nastati velike svađe i konflikti u braku.

Ponekad ne žele kompromis i ne priznaju krivicu.

Ipak, sa druge strane, čak i ako se ne slažu sa vama, bar će vas saslušati.

Još šest znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...
U čemu se krije lepota svakog horoskopskog znaka (i koji je najzavodljiviji)? Prema astrologiji, naš horoskopski znak je „krivac“ za sve posebne osobine koje ...