Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka

Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan prema načinu na koji se one kreću i prema izgledu njihove zadnjice.

zenski-horoskop-najlepsa-strana-u-fizickom-izgledu-svakog-horoskopskog-znaka-01.jpg

Šta je vaš adut, prema horoskopskom znaku?

Ovan

Ovaj znak često karakterišu lepe obrve. Neki Ovnovi, zahvaljujući njima, deluju neustrašivo, a drugi imaju zavodljivo-nevin izraz lica.

Bik

Vrlo često, Bikovi imaju izuzetno lepe usne, senzualni su i magnetski privlačni. Umeju da poziraju i izuzetno su fotogenični sa nekim tajanstvenim šarmom.

Blizanci

Blagosloveni su magičnim tenom, pa uvek sijaju i privlače pažnju, čak i u velikoj gužvi. Dugo zadržavaju mladalački izgled, za njih su godine samo broj.

Rak

Iako Rakovi „kriju“ svoj stomak, astrolozi tvrde da pripadnici ovog znaka uvek imaju lep stomak, čak i kada je malo puniji.

Lav

Prelepa kosa je njihov glavni zaštitni znak. Lavovi u horoskopu, poput te životinje, imaju raskošnu grivu kojom mašu gde god da se pojave jer znaju da su sve oči uprte u njih.

Devica

Device se izdvajaju veoma čistom i blistavom kožom, kako na licu tako i po telu jer imaju izuzetno temeljan režim nege.

Još 6 horoskopskih znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Šaljivi horoskop: Gde svaki horoskopski znak treba da traži svoju srodnu dušu? Vage ne smeju da preskaču umetničke izložbe, Bikovi bi trebalo češće da idu u ba...
Horoskopski znaci koji obično završe u vezi sa najboljim prijateljem (i zašto) Neki ljudi ne veruju u prijateljstvo među suprotnim polovima, a predstavnici ovi...