Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka

Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan prema načinu na koji se one kreću i prema izgledu njihove zadnjice.

zenski-horoskop-najlepsa-strana-u-fizickom-izgledu-svakog-horoskopskog-znaka-01.jpg

Šta je vaš adut, prema horoskopskom znaku?

Ovan

Ovaj znak često karakterišu lepe obrve. Neki Ovnovi, zahvaljujući njima, deluju neustrašivo, a drugi imaju zavodljivo-nevin izraz lica.

Bik

Vrlo često, Bikovi imaju izuzetno lepe usne, senzualni su i magnetski privlačni. Umeju da poziraju i izuzetno su fotogenični sa nekim tajanstvenim šarmom.

Blizanci

Blagosloveni su magičnim tenom, pa uvek sijaju i privlače pažnju, čak i u velikoj gužvi. Dugo zadržavaju mladalački izgled, za njih su godine samo broj.

Rak

Iako Rakovi „kriju“ svoj stomak, astrolozi tvrde da pripadnici ovog znaka uvek imaju lep stomak, čak i kada je malo puniji.

Lav

Prelepa kosa je njihov glavni zaštitni znak. Lavovi u horoskopu, poput te životinje, imaju raskošnu grivu kojom mašu gde god da se pojave jer znaju da su sve oči uprte u njih.

Devica

Device se izdvajaju veoma čistom i blistavom kožom, kako na licu tako i po telu jer imaju izuzetno temeljan režim nege.

Još 6 horoskopskih znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
Vaša najjača strana prema horoskopskom znaku (koju drugi ne vide) Lavovi možda vole da budu u centru pažnje i izgledaju kao najveći egoisti, ali k...