Kako izgleda život sa svakim horoskopskim znakom?

Ribe nije briga da li ste oprali sudove, ali Jarčevi vam neće dozvoliti da provedete dan ispred televizora čak i ako nemate nijednu obavezu.

kako-izgleda-zivot-sa-svakim-horoskopskim-znakom-01.jpg

Bilo da se radi o prijatelju ili partneru, kada počnete da živite sa nekom osobom, otkrićete mnogo stvari koje do tada niste primećivali.

Da li obraća pažnju na higijenu u domu, da li uzima u obzir vaše potrebe, da li sređuje svoj nered – sve ovo su stvari na koje se ne obraća pažnja dok ne počnete da živite sa nekim.

Ako planirate da uskoro počnete da živite sa nekim, možda će vam astrologija pomoći da otkrijete za šta treba da se pripremite.

Kako izgleda život sa svakim horoskopskim znakom?

Ovan

Ovnovi su zabavne osobe, pa ako živite sa njima, nikada vam neće biti dosadno.

Istovremeno, motivisaće vas da postanete bolje osobe – ako, na primer, želite da počnete da vežbate, oni će vam sa zadovoljstvom praviti društvo samo da bi vas naterali da ustanete iz kreveta.

Ovnovi su i osobe koje vole zabavu, ali im ne smeta ni da sređuju kuću.

Jedini problem je što su ponekad zaista zatvoreni, pa vam neće reći šta ih muči kada je očigledno da se ne osećaju najbolje.

Bik

Bikovi vole komfor, pa budite sigurni da će vaš dom biti najudobniji kutak ako živite sa ovim horoskopskim znakom.

Oni obraćaju pažnju na najsitnije detalje – od peškira u kupatilu, pa do pribora za jelo.

Ali ako živite sa Bikom, nećete imati slobodu da pozajmljujete njegove lične stvari, a kamoli hranu.

Pored toga, velika je verovatno da će Bik većinu vremena provoditi kod kuće, tako da gotovo nikada nećete imati priliku da budete sami.

Blizanci

Blizanci su uvek raspoloženi za druženje i razgovor, pa ako živite sa njima, nikada se nećete osećati usamljeno.

Imaju odličan smisao za humor, a takođe će vam rado pomoći kada se suočite sa problemom, naročito ako je finansijski.

Međutim, njihova druželjubivost ponekad može biti napadna jer ne shvataju da je nekim ljudima potrebno vreme samo za sebe.

Rak

Dom je veoma važan Rakovima i učiniće sve što je u njihovoj moći da ga učine što udobnijim.

Ove osobe su odlični slušaoci, pa ako živite sa Rakom, uvek ćete imati „rame za plakanje“ i osobu koja će zaista razumeti vaše probleme.

Rakovi su takođe veoma brižni, pa će vam sa zadovoljstvom pomagati ako se razbolite.

Ali Rakovi takođe mogu da planu zbog sitnica u domu, pa nemojte da se iznenadite ako se na vas izviču zbog prljavih sudova ili zbog pune kante za otpatke.

Lav

Lavovi su prijateljski nastrojene osobe koje su uvek u centru pažnje, pa ako živite sa njima, pripremite se za mnogo gostiju.

Međutim, i oni imaju loše dane, a u ovim trenucima se potpuno zatvaraju. Problem je što neće želeti da vam kažu šta ih muči i verovatno ćete pomisliti da ste vi krivac za to.

Istovremeno, moraćete da pazite da ih ne uvredite ako ne želite žestoku raspravu.

Devica

Ako delite svoj dom sa Devicom, budite sigurni da nikada nećete videti nered. Device su stručnjaci za organizovanje, pa će u vašem domu sve biti „pod konac“.

Device su takođe odgovorne osobe i na njih ćete moći da se oslonite za bilo šta.

S druge strane, žele da im pokažete poštovanje, pa ako nešto radite kod kuće bez konsultacija sa njima, pripremite se za raspravu.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...