Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku

Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuje sebe ili druge osobe u svojoj blizini.

 

 vasa-najtoksicnija-karakterna-osobina-prema-horoskopskom-znaku-01.jpg

 

Neki su svesni ovih svojih osobina, dok drugi dozvoljavaju da takvo ponašanje pređe u stalno toksično ponašanje.

 Koja je vaša najgora osobina prema horoskopskom znaku?

 

Ovan – Sebičan

Ovan neće praviti kompromise kada su njegove želje u pitanju, čak ni na kratko ili samo privremeno. Rezervisao je odmor, a neko blizak je u nevolji? Budite sigurni da Ovan neće otkazati letovanje i da će otići na put bez i najmanje griže savesti.

 

Bik – Nikada se ne izvinjava

Kao jedan od najtvrdoglavijih znakova u horoskopu, Bik misli da je uvek u pravu. Vaš argument može da se zasniva na logici, nauci ili zdravom razumu, ali to za Bika ne pravi nikakvu razliku. Oni nikada neće priznati svoju grešku ni reći jedno jednostavno „izvini“.

 

Blizanci – Izvrću istinu

Iako imaju poseban dar za komunikaciju, ponekad koriste ovu dobru osobinu za zle ciljeve. Blizanci su talentovani da brane obe strane rasprave i lako mogu da izvrnu istinu jer su žedni haosa i drame. Samo im dajte telefon i malo vremena, njihova fantazija će proraditi.

 

Rak – Emocionalni manipulator 

Rakovi su veoma emocionalno inteligentni ljudi, pa kada zamisle da urade nešto loše, to im lako polazi za rukom. Oni tačno znaju koja je vaša slaba tačka i mogu da vas drže kao „taoca“ u svojim rukama, kao da ste najobičnija lutka, a oni povlače konce. Krajnji cilj ovakvog toksičnog ponašanja Raka je da privuče pažnju, ali i sigurnost za kojom čezne.

 

Lav – Maligno narcisoidan

Da, postoji i takva stvar kao što je preterana ljubav prema sebi, a Lav je najbolji primer za to. On je žedan pažnje i priznanja. Želi da bude u središtu svih dešavanja, svuda. Za njih je sreća neka vrsta igre u kojoj uvek moraju da budu pobednici.

 

Devica – Surovi perfekcionista

Budući da se izdvaja oštrim i analitičkim umom, Devica ne može da razume kako neko ne vidi stvari koje su tako očigledne (barem za nju). Stalno pronalazi mane i nesavršenosti, što može da pokoleba čak i nekoga ko je siguran u sebe.

Pored perfekcionizma, Device se uglavnom načitane i imaju bogat rečnik, tako da tačno znaju gde i kako da „zabiju nož“.

 

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Šaljivi horoskop: Gde svaki horoskopski znak treba da traži svoju srodnu dušu? Vage ne smeju da preskaču umetničke izložbe, Bikovi bi trebalo češće da idu u ba...
Horoskopski znaci koji obično završe u vezi sa najboljim prijateljem (i zašto) Neki ljudi ne veruju u prijateljstvo među suprotnim polovima, a predstavnici ovi...