Ljubavni horoskop za januar 2018: Ovnovi će započeti zajednički život, Vodolije tajnu vezu

ljubavni-horoskop-za-januar-2018-ovnovi-ce-zapoceti-zajednicki-zivot-vodolije-tajnu-vezu-1.jpg

U toku meseca decembra 2017. godine, imali ste mogućnost da pročitate šta vas prema horoskopu očekuje u 2018.

Ali, sada ćemo se fokusirati na prvi mesec u godini i na polje ljubavi.

U nastavku saznajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje od ljubavi u januaru 2018:

Ovan

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete imati nove zajedničke ciljeve i ozbiljne razgovore u vezi njih, što će imati pozitivan uticaj na vas dvoje. Istovremeno ćete raditi na prethodno zacrtanim ciljevima, a moguće je i da ćete započeti zajednički život.

Unećete promene u vezu i vaš odnos će se osvežiti i poboljšati. Više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima i zabavljaćete se. Imaćete više slobodnog vremena koje ćete posvetiti partneru i bićete raspoloženi za zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani da upoznate osobu sa kojom možete započeti ozbiljnu vezu i sa kojom se slažete u većini stvari. Na početku ćete se lako zaljubiti, ali ćete naći osobu koja će vas osvojiti brzo i na prvi pogled.

Ali, budite pažljivi, jer iako će vam na početku izgledati kao da u potpunosti odgovarate jedno drugom, na kraju ćete možda shvatiti da vam je bolje u opuštenijoj vezi i da želite slobodu.

Bik

Ako ste u vezi:

Na početku vas očekuje mnogo druženja i zabave, pa ćete sa partnerom imati mogućnost za zajednička putovanja na kojima ćete posvetiti vreme jedno drugom.

Strast između vas će se probuditi i razbuktati, pa će vaša veza biti ispunjena dinamikom koja će oboma goditi. Biće momenata kada nećete moći da mu izađete u susret, pa to može izazvati konflikte, ali to će se promeniti na kraju kada počnete da se prilagođavate situaciji.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca ćete lako padati pod tuđi uticaj i zaljubljivaćete se, a upoznaćete i osobu koja će vas privlačiti fizički, ali ćete ubrzo shvatiti da sem toga nemate ništa zajedničko.

To neće biti prepreka za uzbudljivu avanturu koja vas očekuje u narednom periodu. Ipak, na kraju meseca su mogući mali konflikti ako se upustite u tajnu vezu, pa budite pažljivi. 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Januar će biti pogodan mesec za usaglašavanje odnosa sa partnerom, a ojačaće privlačnost između vas, kao i vaša veza. Godiće vam intimni momenti koje ćete zajedno provoditi, a jedno drugom ćete pružati iskrene emocije više nego obično.

Želećete da kvalitetno provodite vreme zajedno i naći ćete nova zajednička interesovanja. Na kraju možete razgovarati o zajedničkom životu ili o podizanju vaše veze na viši nivo.

Ako ste slobodni:

Prvi mesec u godini će biti odličan period za upoznavanje osobe sa kojom možete započeti emotivnu vezu. Osećaćete fizičku i emotivnu povezanost i imaćete mnogo zajedničkog i pre nego što se bolje upoznate.

Vaša očekivanja u ljubavi će se konačno ostvariti, ali nemojte da planirate vezu bez obaveza. Uslovi su idealni za ozbiljnu vezu.

Rak

Ako ste u vezi:

Januar će za vas biti važan mesec na polju ljubavi, a bićete u mogućnosti da poboljšate emotivnu vezu i da postavite temelje za dugoročne dogovore i realizaciju između vas i partnera.

Imaćete mogućnosti za zabavu i smeh, a strasti će se razbuktati mnogo više nego što očekujete. Treba da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva, ali ćete uspeti da nađete i nova zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Januar će vam dati šansu da se upustite u erotsku avanturu, ali je moguće da će se pojaviti i emocije. Naći ćete se u situaciji da birate između više osoba zainteresovanih za vas, a osoba koja će vas od početka najviše privlačiti, biće ona sa kojom ćete imati najjaču povezanost.

Lav

Ako ste u vezi:

Početkom meseca ćete odlično prepoznavati potrebe voljene osobe i znaćete kako da ih zadovoljite. Pokazaćete interesovanje za zajedničke stvari i uzbuđenje će biti na visokom nivou.

Sredina meseca će doneti nerazumevanje i moguće konflikte, pa ćete stvari morati da prepustite partneru i da razgovarate o tome kako će se vaša veza dalje odvijati.

Ako ste slobodni:

Više ćete biti zainteresovani za površna poznanstva i zajedničke izlaske i zabavu, nego da tražite nekoga sa kime ćete započeti vezu. Privlačiće vas ljudi slobodnog duha koji razmišljaju drugačije od svih ostalih.

Uznemiravaće vas osobe zbog kojih nećete moći da budete u centru pažnje i izbegavaćete odnose sa njima. 

Devica

Ako ste u vezi:

Očekuje vas dinamičan mesec, pun dešavanja. Na početku ćete imati puno lepih zajedničkih trenutaka sa partnerom i jedno drugom ćete pružati nežnost i iskrena osećanja. Postoji mogućnost odlaska na kratko putovanje, a razbuktaće se i strasti koje su dugo bile duboko sakrivene.

Imaćete mogućnost i da povećate zajednički budžet i razgovaraćete o nesvakidašnjim temama što će dobro uticati na vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost za početak ljubavne veze i odjednom ćete se naći između više udvarača, ali ćete vi želeti da privučete nekoga ko vam se već duže vreme dopada.

Očekuje vas mnogo dinamike, zabave, uzbuđenja i strasnih avantura, ali do kraja meseca ćete morati da donesete konačnu odluku.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...