Ljubavni horoskop za januar 2018: Ovnovi će započeti zajednički život, Vodolije tajnu vezu

ljubavni-horoskop-za-januar-2018-ovnovi-ce-zapoceti-zajednicki-zivot-vodolije-tajnu-vezu-1.jpg

U toku meseca decembra 2017. godine, imali ste mogućnost da pročitate šta vas prema horoskopu očekuje u 2018.

Ali, sada ćemo se fokusirati na prvi mesec u godini i na polje ljubavi.

U nastavku saznajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje od ljubavi u januaru 2018:

Ovan

Ako ste u vezi:

Sa partnerom ćete imati nove zajedničke ciljeve i ozbiljne razgovore u vezi njih, što će imati pozitivan uticaj na vas dvoje. Istovremeno ćete raditi na prethodno zacrtanim ciljevima, a moguće je i da ćete započeti zajednički život.

Unećete promene u vezu i vaš odnos će se osvežiti i poboljšati. Više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima i zabavljaćete se. Imaćete više slobodnog vremena koje ćete posvetiti partneru i bićete raspoloženi za zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani da upoznate osobu sa kojom možete započeti ozbiljnu vezu i sa kojom se slažete u većini stvari. Na početku ćete se lako zaljubiti, ali ćete naći osobu koja će vas osvojiti brzo i na prvi pogled.

Ali, budite pažljivi, jer iako će vam na početku izgledati kao da u potpunosti odgovarate jedno drugom, na kraju ćete možda shvatiti da vam je bolje u opuštenijoj vezi i da želite slobodu.

Bik

Ako ste u vezi:

Na početku vas očekuje mnogo druženja i zabave, pa ćete sa partnerom imati mogućnost za zajednička putovanja na kojima ćete posvetiti vreme jedno drugom.

Strast između vas će se probuditi i razbuktati, pa će vaša veza biti ispunjena dinamikom koja će oboma goditi. Biće momenata kada nećete moći da mu izađete u susret, pa to može izazvati konflikte, ali to će se promeniti na kraju kada počnete da se prilagođavate situaciji.

Ako ste slobodni:

Početkom meseca ćete lako padati pod tuđi uticaj i zaljubljivaćete se, a upoznaćete i osobu koja će vas privlačiti fizički, ali ćete ubrzo shvatiti da sem toga nemate ništa zajedničko.

To neće biti prepreka za uzbudljivu avanturu koja vas očekuje u narednom periodu. Ipak, na kraju meseca su mogući mali konflikti ako se upustite u tajnu vezu, pa budite pažljivi. 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Januar će biti pogodan mesec za usaglašavanje odnosa sa partnerom, a ojačaće privlačnost između vas, kao i vaša veza. Godiće vam intimni momenti koje ćete zajedno provoditi, a jedno drugom ćete pružati iskrene emocije više nego obično.

Želećete da kvalitetno provodite vreme zajedno i naći ćete nova zajednička interesovanja. Na kraju možete razgovarati o zajedničkom životu ili o podizanju vaše veze na viši nivo.

Ako ste slobodni:

Prvi mesec u godini će biti odličan period za upoznavanje osobe sa kojom možete započeti emotivnu vezu. Osećaćete fizičku i emotivnu povezanost i imaćete mnogo zajedničkog i pre nego što se bolje upoznate.

Vaša očekivanja u ljubavi će se konačno ostvariti, ali nemojte da planirate vezu bez obaveza. Uslovi su idealni za ozbiljnu vezu.

Rak

Ako ste u vezi:

Januar će za vas biti važan mesec na polju ljubavi, a bićete u mogućnosti da poboljšate emotivnu vezu i da postavite temelje za dugoročne dogovore i realizaciju između vas i partnera.

Imaćete mogućnosti za zabavu i smeh, a strasti će se razbuktati mnogo više nego što očekujete. Treba da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva, ali ćete uspeti da nađete i nova zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Januar će vam dati šansu da se upustite u erotsku avanturu, ali je moguće da će se pojaviti i emocije. Naći ćete se u situaciji da birate između više osoba zainteresovanih za vas, a osoba koja će vas od početka najviše privlačiti, biće ona sa kojom ćete imati najjaču povezanost.

Lav

Ako ste u vezi:

Početkom meseca ćete odlično prepoznavati potrebe voljene osobe i znaćete kako da ih zadovoljite. Pokazaćete interesovanje za zajedničke stvari i uzbuđenje će biti na visokom nivou.

Sredina meseca će doneti nerazumevanje i moguće konflikte, pa ćete stvari morati da prepustite partneru i da razgovarate o tome kako će se vaša veza dalje odvijati.

Ako ste slobodni:

Više ćete biti zainteresovani za površna poznanstva i zajedničke izlaske i zabavu, nego da tražite nekoga sa kime ćete započeti vezu. Privlačiće vas ljudi slobodnog duha koji razmišljaju drugačije od svih ostalih.

Uznemiravaće vas osobe zbog kojih nećete moći da budete u centru pažnje i izbegavaćete odnose sa njima. 

Devica

Ako ste u vezi:

Očekuje vas dinamičan mesec, pun dešavanja. Na početku ćete imati puno lepih zajedničkih trenutaka sa partnerom i jedno drugom ćete pružati nežnost i iskrena osećanja. Postoji mogućnost odlaska na kratko putovanje, a razbuktaće se i strasti koje su dugo bile duboko sakrivene.

Imaćete mogućnost i da povećate zajednički budžet i razgovaraćete o nesvakidašnjim temama što će dobro uticati na vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost za početak ljubavne veze i odjednom ćete se naći između više udvarača, ali ćete vi želeti da privučete nekoga ko vam se već duže vreme dopada.

Očekuje vas mnogo dinamike, zabave, uzbuđenja i strasnih avantura, ali do kraja meseca ćete morati da donesete konačnu odluku.

Još 6 znakova na sledećoj strani...