Prema horoskopu, koji su vaši srećni dani i periodi u 2018. godini?

prema-horoskopu-koji-su-vasi-srecni-dani-i-periodi-u-2018-godini-1.png

Zvezde predviđaju da će svaki znak Zodijaka tokom godine koja je pred nama proći kroz različite srećne periode, zahvaljujući Jupiteru i Veneri kao planetama koje donose sreću.

Kada će koji znak osetiti pozitivan uticaj?

Ovan

od 6. do 17. marta: Spremni ste da isprobate nešto novo, kako u ljubavi, tako i u poslu.

od 16. do 30. aprila: Snalažljivi ste i komunikativni, pa ćete imati sreće u druženju, putovanjima, sa prijateljima i novim poslovnim kontaktima.

Bik

od 1. do 17. januara: U vama se bude strast, šarm i lepota, pa ćete nekome zapasti za oko. Vreme je za ljubavna uzbuđenja.

od 31. marta do 23. aprila: Pristižu ljubavni i materijalni dobici.

Blizanci

od 24. aprila do 18. maja: U ovom periodu imate velike šanse da vam se ispune želje. Puni ste pozitivnih misli.

od 30. maja do 11. juna: Jaki ste na rečima, uverljivi i aktivni. Vidite ono što drugi propuštaju da vide. Ostvarićete poslovnu pobedu.

Rak

od 1. do 30. juna: Usrećiće vas bliskost sa ljudima u vašoj okolini, a to je dobra šansa da se otvorite u svojim osećanjima.

od 4. do 31. decembra: Period za romantiku, strast, zaljubljenost i nezaboravan provod.

Lav

od 17. juna do 10. jula: U ovom periodu ćete shvatiti koliko ste voljeni. I konačno ćete shvatiti koje osobe zaslužuju da budu u vašem životu.

od 13. do 31. decembra: Imate sve što vam je potrebno za sreću. Očekujte prijatna iznenađenja i promene koje vode ka boljoj budućnosti.

Devica

od 5. do 20. januara: Puni ste energije i entuzijazma. Oni koji su sami mogu se zaljubiti, a zauzeti će uživati u više vremena koje će provoditi sa partnerom.

od 11. do 31. jula: Plenite svojom opuštenošću. Dobijaćete mnogo komplimenata i to će vas činiti srećnim.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije lepota svakog horoskopskog znaka (i koji je najzavodljiviji)? Prema astrologiji, naš horoskopski znak je „krivac“ za sve posebne osobine koje ...
Negativne osobine zbog kojih drugi beže od vas, prema horoskopskom znaku Arogancija Lavova, konstantno plakanje Rakova i egoizam Škorpije su odlike od ko...