Ljubavni horoskop za februar 2018: Lavove će privlačiti avanture, Škorpije će se dvoumiti između više osoba

ljubavni-horoskop-za-februar-2018-lavove-ce-privlaciti-avanture-skorpije-ce-se-dvoumiti-izmedu-vise-osoba-1.jpg

Drugi i najkraći mesec u godini može da vam donese mirnu ljubavnu atmosferu ili erupciju strasti, sve zavisi od vašeg horoskopskog znaka i naklonosti zvezda.

Ako želite da unapred saznate šta da očekujete u narednih 28 dana, pažljivo čitajte:

Ovan

Ako ste u vezi:

Nećete se slagati sa partnerom oko zajedničkih ulaganja. Bićete obuzeti sopstvenim zadovoljstvima, malo ćete zaboraviti na tuđa i to vam može doneti kratkoročne konflikte.

Delovaćete nezavisno i svojevoljno, pa time možete povrediti partnerova osećanja. Tek sredinom meseca ćete se uskladiti.

U drugom delu meseca bi trebalo da više vremena provodite u intimnoj atmosferi sa partnerom. Produbite vašu povezanost. 25. februar je dan kada su strasti na vrhuncu, pa to može da dovede do ljubomore i posesivnosti.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture. Primetićete nekoliko potencijalnih kandidata sa kojima biste mogli da se povežete, ali ne previše duboko. Flertovaćete sa više osoba istovremeno.

Sasvim druga osoba, vama do sada nepoznata, uspeće da zadrži vašu pažnju. Počećete da se tajno viđate sa njom/njim. Na žalost, to neće dugo trajati.

Pri kraju meseca može vam se otvoriti nova mogućnost za vezu sa osobom koja vas odavno privlači.

Bik

Ako ste u vezi:

Sa emotivnim partnerom ćete moći da razgovarate na različite teme i naći ćete nova zajednička interesovanja. To će uneti svežinu u vašu vezu. Dogovorite se oko zajedničkih ciljeva koji mogu biti plodni za zajedničke finansije. Na žalost, imaćete mala neslaganja u vezi sa trošenjem budžeta.

U drugoj polovini meseca svađe će biti češće, jer će se partner osećati zapostavljeno. Smanjite izlaske sa prijateljima i kasne zabave, to izaziva bespotrebnu ljubomoru i uznemirenost u vezi. Potrudite se da ne preterujete. Na sreću, kraj meseca će vam doneti mir.

Ako ste slobodni:

Još na samom početku meseca moguće su paralelne veze pune strasti. Neko ko je zaljubljen u vas potrudiće se da vam to i kaže, ali ćete vi ignorisati emocije jer ste zaslepljeni strašću.

U drugoj polovini meseca bilo bi dobro da napravite pauzu u seks igrama. Ako sretnete osobu koja vam se dopada, bez obzira koliko vam teško ide osvajanje, potrudite se. Ne plašite se strogih kriterijuma i visokih očekivanja, imate šta da ponudite.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Između vas i partnera postoje tajne koje već dugo narušavaju vašu emotivnu povezanost. Sklonost da zadržavate mnoge informacije u sebi može dovesti do rastanka. Neophodno je da korigujete svoje postupke i da pokažete da imate potrebu za partnerom.

U drugoj polovini meseca od velike pomoći će vam biti ako postavite čvrste temelje i planove za budućnost. Provodite više vremena zajedno, nađite zajedničke aktivnosti. Potrebno je da poboljšate međusobnu komunikaciju koja će vam krajem meseca doneti harmoniju posle dugo vremena.

Ako ste slobodni:

Vaša želja da se neprestano zabavljate može negativno uticati na vaš ugled. Čak i da se nekoj osobi dopadnete i da poželi više od avanture, to vam neće reći zbog loših glasina o vama. Ovo je mesec kada treba da poradite na ličnom imidžu da biste privukli ljubav.

Nestabilnost u februaru može da vam uništi mnoge dobre šanse, pa se zato potrudite da se pokažete u najboljem svetlu.

Rak

Ako ste u vezi:

Potrudite se da više pažnje posvetite partneru, ali i da ne zaboravite porodične obaveze. Izbegavajte svađe na račun partnerove zauzetosti, osećaj zapostavljenosti vam je neosnovan. Potrebna je samo malo veća inicijativa sa vaše strane da biste provodili više vremena zajedno.

Stabilnost će vam doći 16. februara, ali i pojačana želja za seksom. Potrudite se da se sve to realizuje u okvirima veze. Isplanirajte putovanje i stvorite priliku da se vrati privlačnost kakva je postojala na početku veze. Radite na komunikaciji.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u interesantnu osobu koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Privući će vas inteligencijom i komunikativnošću, a ne fizičkim izgledom. Poželećete da na brzinu uđete u vezu, ali bi trebalo da budete pažljivi i da ne idealizujete.

Izbegavajte veze i dopisivanja sa zauzetim osobama.

Lav

Ako ste u vezi:

Na početku februara bićete puni razumevanja, pa će to pozitivno uticati na razmenu mišljenja, komunikaciju, a i na emotivno zbližavanje. Angažujte se malo više na zajedničkim ciljevima. Ne zaboravite na zabavu u grupi i sa drugim parovima.

U drugoj polovini meseca uživajte u stabilnosti odnosa, ne tražite probleme koji realno ne postoje. Budite privrženi i ponudite podršku.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas površne, slobodne veze. Viđaćete se sa više osoba istovremeno dok se ne odlučite samo za jednu sa kojom ćete imati najviše tema za razgovor.

Vaša simpatija neće biti spremna za ozbiljnu vezu, a možda je tako i bolje. Viđajte se, zabavljajte se, ali ne morate i da ozvaničite vaš odnos. Vremenom će se stvari promeniti. Za sada je najbolje bez obaveza.

Devica

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini februara zvezde će vam doneti mala neslaganja sa partnerom i u krugu porodice. Nemogućnost da uskladite rasporede obaveza može izazvati probleme u ljubavnom odnosu. Najgore što možete uraditi je da prećutite i da se povučete. Komunicirajte.

Druga polovina meseca doneće vam smirivanje tenzija, ali će biti neophodno da promenite određene svakodnevne rituale i navike. Izbegavajte sumnjive teme za razgovor koje lako mogu da vas spreče u realnom sagledavanju situacije.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se pomalo razočarano jer ne možete da se povežete sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Nemojte pristajati na avanturu ukoliko nije zainteresovana za nešto ozbiljnije. Samo ćete biti povređeni.

U drugoj polovini meseca bićete zainteresovani za drugu osobu, ali se nećete dovoljno truditi, pa će i ta šansa propasti.

Kraj meseca vam može doneti buđenje strasti i seks avanture, ali i razočaranja. Nedostaju vam kvalitetne emocije i teme za razgovor da biste se upustili u nešto više.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...