Vaš horoskopski znak otkriva: Koliko je verovatno da ćete se vratiti bivšem/bivšoj?

Svi smo bili na takvoj raskrsnici u životu kada smo se pitali da li bivša veza zaslužuje još jednu šansu. Ako vam u poslednje vreme bivša ljubav piše ili pak vi razmišljate da obnovite komunikaciju, prvo proverite da li postoje i koliko su velike šanse da oni žele da rasplamsaju staru vatru.

vas-horoskopski-znak-otkriva-koliko-je-verovatno-da-cete-se-vratiti-bivsem-bivsoj-1.jpg

Proverite koliko je velika verovatnoća da se vratite bivšem/bivšoj imajući u vidu vaš horoskopski znak:

Ovan – samo ako vodi do seksa

Ovnovi obožavaju da se svađaju jer ih vodi borbena planeta Mars, ali još više vole da se smire uz strastvene poljupce. Kada okončaju vezu, oni najčešće odlučuju da nikada više ne razgovaraju sa bivšim osim ako nije u pitanju osvetnički seks.

Bik – oprašta, ali ne zaboravlja

Koliko god da su tvrdoglavi, Bikovi na kraju uvek oproste. Čak iako ste se ogrešili o njih i ako su prekinuli vezu, za kratko vreme će vam oprostiti bol koju ste im naneli, ali nikada neće zaboraviti. Oni takođe imaju talenat da vide da li ste iskreni u svojim namerama, tako da ako samo želite da se poigrate sa njihovim osećanjima oni vam se sigurno neće vratiti.

Blizanci – možda, ali najverovatnije ne

Sa Blizancima je teško ući u vezu u bilo kom slučaju. Tako da kada jednom raskinete sa njima, šanse da obnove staru vezu odmah padaju na 40%. Oni detaljno sagledavaju situaciju sa svih strana. Ukoliko se ogrešite o njih, ne opraštaju toliko lako kao što mislite.

Rak - sigurno

Rakovi smatraju partnera svojim domom, nekim kome mogu da se vrate i ko će im pružiti udobnost i sigurnost. Kada se veza okonča, Rakovi se osećaju izgubljeno i odmah imaju potrebu da nađu nekog novog. U trenutku kada neko poželi da se skrasi pored njih, oni će prihvatiti. Možda ne odmah, ali ubrzo.

Lav – nema šanse

Lavovi se nikada ne vraćaju bivšim ljubavima. Najveći razlog zašto prekidaju vezu je taj što nisu bili dovoljno voljeni ili ste ih mnogo povredili. Ukoliko povredite Lava, ne samo što ne postoje šanse da vam se vrati, već će vam uništiti reputaciju i potrudiće se da niko ne napravi istu grešku i završi sa vama.

Devica – neće vam dozvoliti da ispravite grešku

Device će možda oprostiti mnoge stvari, ali kada konačno okončaju vezu, šanse da ispravite grešku iznose 0,005%. I ne samo to, već će oni svu krivicu svaliti na vas. I učiniće da vas boli.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...
Jedan razlog zašto je svaki horoskopski znak zaglavljen u prošlosti Ovan - Zato što se druži sa pogrešnim ljudima koji mu ne daju da se mrdne s mest...
Horoskopski znaci kojima su prijatelji važniji od partnera Prijateljstvo ili ljubav? Šta je prioritet? Ako pitate astrologe, za ova 3 ho...