Žene rangirane prema horoskopu - od najboljih do najlošijih devojaka za vezu

Imali smo mogućnost da vidimo kako su muškarci rangirani prema horoskopskom znaku od monogamnih do nevernih.

zene-rangirane-prema-horoskopu-od-najboljih-do-najlosijih-devojaka-za-vezu.jpg

Ali, sada je vreme da saznamo kakve su žene na tom polju prema horoskopskom znaku.

Naravno, ovo ne važi bukvalno za svaku, ali je dobro da imate u vidu ovu „rang listu“.

Od najbolje do najlošije – žene rangirane prema horoskopu:

Strelac

Iako su prema sebi veliki kritičari, u vezi se nikada neće postaviti loše prema vama. Partneru dižu raspoloženje i uvek na prvo mesto stavljaju tuđe potrebe. Ovo može da dovede da potisnu sopstvena osećanja. Poverenje je mnogo važno za njih, a biće vam odani do kraja života. Vole jako i misle na sve, a svojim postupcima uvek pokazuju poštovanje. Strelčevi se čuvaju, ali ako srušite zidove, zauvek ćete imati njihovo srce.

Ribe

Na prvi pogled, žene u ovom znaku izgledaju stidljivo i to može da vas odbije od njih. Ali, uz malo truda, kada doprete do njih, dobićete njihovo poverenje, što je najdragocenije. Partneru pružaju veliku podršku i uvek su uz njega. Ribe mogu odlično da „pročitaju“ ljude, pa imaju poseban način za upoznavanje i zbližavanje. Od svih znakova one su najosećajnije, pa nikada neće uraditi ništa loše da bi vas povredile. Ako pogreše, prvo će se izviniti i potrudiće se da poprave grešku.

Jarac

Žene ovoga znaka su rođeni perfekcionisti, a kada se radi o vezi, one će dati ono najbolje od sebe. Uvek žele da budu dominantne, ali će i uvek biti uz vas, braneći vas i čuvajući vaša leđa od svega i svakoga. Ljudi koje vole su oni koji im najviše znače, ali često znaju da sakriju osećanja. Jarčevi čuvaju svoje srce, pa ako uspete da ga dobijete, možete se smatrati posebnim.

Vaga

Vage su jedan od najljubaznijih horoskopskih znakova, a žene se u vezi trude da izbegnu konflikte, iako to ponekad može da bude i negativna osobina. One uvek teže da budu pozitivne i srećne, a ako ih neko povredi, to osećaju veoma duboko. Daju sve od sebe za partnera i retko kada stavljaju sopstvene potrebe na prvo mesto. One zrače harizmom na druge ljude, a da to i ne primećuju, pa pripazite da ne budete ljubomorni ako želite da vaša veza sa Vagom opstane.

Blizanci

Ove žene imaju dve različite strane – pola dana su zabavne i raspoložene, a u drugoj polovini mogu negativne i natmurene. U vezi se uvek trude da sakriju jednu stranu, ali ćete se tokom vremena morati navići da ih prihvatite onakvima kakve jesu. One cene odanost i poverenje, ali ako to jednom pogazite, mogu vas izbrisati iz života, a da ne trepnu. Druga šansa je za njih nepoznat pojam, vole jako, a pate još jače. Ali, to nikada neće pokazati.

Vodolija

Nisu baš najbolje devojke, ali se ne može reći ni da su najlošije. One su obično najčudnije od svih znakova, ali to nije uvek loša stvar. Vole svoju slobodu i često izbegavaju veze, ali ako uspete da neku vežete za sebe, imaćete njenu odanost za ceo život. Na vaše nedostatke će gledati sa divljenjem, a na svoje sa mržnjom. Najteže u vezi sa Vodolijom može biti to da je naučite da voli sebe, iako vas može da voli najbolje što može. Previše razmišljaju, pa ćete uvek morati da slušate i njihov izmišljeni scenario. Strpljenje je ključna stvar.

Ostalih 6 znakova su na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
Negativne osobine zbog kojih drugi beže od vas, prema horoskopskom znaku Arogancija Lavova, konstantno plakanje Rakova i egoizam Škorpije su odlike od ko...
Humoristički horoskop: Kakvi su znaci odmah po buđenju - ko je pokretni „zombi“, a ko je spreman za ... Karakter horoskopskih znakova otkriva način na koji svaki od njih započinje jutr...