Na kakve tipove žena „pada“ svaki horoskopski znak?

U prošlosti, ljubavna sudbina se određivala izradom natalne karte koja je pokazivala kakvog partnera ćete imati u budućnosti, a šta zapravo treba da radite u skladu sa astrološkim karakteristikama.

na-kakve-tipove-zena-pada-svaki-horoskopski-znak-1.jpg

Iako za neke danas ovo zvuči smešno ili radikalno, ipak ima malo istine u onome što nam predskazuju zvezde. Kada vas neko privlači, osećate neku iskru u sebi, želite da ste stalno u njegovoj neposrednoj blizini i da ga dobro upoznate.

Možda vas privlači njegov spoljašnji izgled, njegov karakter ili nešto za šta nemate nikakvu ideju šta je.

U kakav tip žena se zaljubljuje svaki od 12 horoskopskih znakova?

Ovan

Jake i nezavisne žene privlače ovaj horoskopski znak. On obožava žene koje bez straha govore ono što misle i ne plaše se izazova. Ako su ostvarene i imaju potencijal da postignu uspeh koji ujedno i maksimalno koriste, to je prilično dobar afrodizijak za Ovna.

Bik

Žena koja daje podršku, koja je zabavna i ženstvena, privući će pažnju Bika. On će se zaljubiti od glave do pete u ženu koja će uzdrmati njegov svet i rutinu, ali će ipak ostati dostojanstvena i dama.

Blizanci

Ovaj znak će se strastveno zaljubiti u ženu koja se odlikuje velikom inteligencijom, kreativnošću i humorom. Kada jednom probudi njegovo interesovanje i nastavi da ga iznenađuje i fascinira, biće neodoljiva za Blizance.

Rak

Rakovi „padaju“ na žene koje imaju određenu dozu nevinosti u sebi, i tip žena koje su, ili će biti u potpunosti posvećene partneru. Ako je ona, na neki način, ranjena prica, a on oseća da joj pomaže i da je štiti, Rak će se neizbežno i jako zaljubiti i potpuno će joj se predati.

Lav

Lavove privlače žene koje su komunikativne, pune samopouzdanja, jednom rečju – žene koje vole da se pokažu i koje znaju kako da privlače pažnju. Oni tačno znaju kakav tip žena vole, sa savršenom šminkom i odećom, izvajanim telom i predivnom kosom.

Ali, sem što mora da bude prelepa, ona mora da bude i zabavna i da ima uspešnu karijeru.

Devica

„Devojka iz susedstva“, to je tip žene koja će osvojiti Devicu. Ona je slatka, ali nekako potcenjena i veoma inteligentna. Razumna je, logična i tolerantna prema mišljenju Device. Nije previše emotivna i ne otkriva emocije na svakom koraku, jer muške Device to stvarno ne vole.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...