Šta je vaša slaba tačka? Ovnovi se plaše usamljenosti, Ribe - moćnih ljudi

Svako ima svoju slabu stranu, svoju slabu tačku, koja, ako neko uspe da dopre do nje, može da probudi čak i neukrotivu zver.

sta-je-vasa-slaba-tacka-ovnovi-se-plase-usamljenosti-ribe-mocnih-ljudi-1.jpeg

Ali, da li znate šta je vaša slaba tačka?

Prema horoskopskom znaku...

Ovan

Slaba tačka je kod Ovnova vrlo često dobro sakrivena, pa deluje kao da je on i nema, ali on se užasava i od same pomisli da može ostati sam, izolovan ili bolestan bez nekoga ko bi ga pazio ili tešio u trenucima kada mu je teško. Iako je hrabar i samouveren, slaba tačka mu je i porodica, pa zato, potreban mu je partner koji će ga čekati kući i biti pored njega pružajući mu podršku i lepe reči.

Bik

Oni koji ne poznaju Bika misle da može da uradi sve što poželi kada to zacrta u svojoj glavi, jer on nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Naravno, lakše mu je kada ne mora da brine o banci i novčaniku ne samo zbog sebe, već i zbog svojih najbližih. Ne voli da rizikuje i da ostane bez finansijske podrške, stambenog prostora i krova nad glavom, zato što želi sve najbolje za partnera.

Blizanci

Slaba tačka Blizanaca je njihov nervni sistem, pa protivnik veoma lako može da ih dovede u stanje blagog očaja ako uspe da im kida živce. Tu im ne pomaže ni urođena inteligencija, ni snalažljivost. Obuzima ga panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Iako izbegavaju takve situacije, Blizanci su svesni svoje nemoći, nervoze i depresivnosti ako naiđu na probleme na putu do uspeha.

Rak

Vaša briga za sve i svašta je posledica urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vreme. Zato, Rak je uvek u potrazi za stabilnim, sigurnim i situiranim partnerom, posebno ako je u pitanju izbor supruge. Slaba tačka svakog Raka je strah od gubitka voljene osobe ili društvenog statusa koji mu je najčešće samo zbog toga i potreban. Ako ih neko samo pogleda pogrešno, to je dovoljno da počnu strahovi.

Lav

Slaba tačka Lavova je sujeta koja ponekad nema granice, pa može da manipuliše drugima samo da bi mu se dodvoravali i da bi dobijao komplimente. Što više podanika ima oko sebe, to je srećniji, ali to ne znači da mu je pozicija zagarantovana. Zbog toga, potajno se plaši javnog podsmeha i gubitka moći koju ima zahvaljujući svom društvenom ili poslovnom statusu.

Devica

Slaba tačka svake Device je kontrola i strah da će im je neko oduzeti, a ako do toga dođe, strada nervni sistem. Dužnosti i obaveze su sveta pravila za Device, bez njih ne mogu da funkcionišu niti da se brinu o bližnjima. Devica zna bolje od bilo kojeg drugog znaka kako da se brine o sebi, ali ne ume tako dobro da kontroliše svoj nervni sistem od straha da može izgubiti živce.

Još 6 horoskopskih znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
Kakav prvi utisak ostavlja svaki horoskopski znak? Kaže se da ne postoji druga šansa za prvi utisak. Prvih nekoliko sekundi svakog ...
Jedna osobina svakog horoskopskog znaka zbog koje se ljudi zaljubljuju u njih Blizanci svojim smislom za humor, Vage svojom stabilnošću i smirenošću, a Škorpi...