Ljubavni horoskop za jun 2018: Ovnove očekuje uzbudljiva igra, Blizance – paralelna avantura

ljubavni-horoskop-za-jun-2018-ovnove-ocekuje-uzbudljiva-igra-blizance-paralelna-avantura-1.jpg

Leto nam kuca na vrata, a šta vi možete očekivati u ljubavnim odnosima?

Da li ćete planirati prijatne zajedničke trenutke ili ćete možda letnje dane provesti u avanturi?

U nastavku otkrijte šta vam mesec juni donosi na ljubavnom polju:

Ovan

Аko ste u vezi:

Na početku meseca očekujte više radosnih trenutaka, optimizam, romantiku i vreme provedeno u paru. Možda ćete otići i na putovanje i provesti uzbudljiv vikend sa voljenim/om. Pri kraju meseca strasti rastu, ali i ljubomora i nesuglasice. Pazite i čuvajte se od dvostrukih igara, flerta sa drugima i prikrivanja istine.

Аko ste slobodni:

Prva dekada meseca će biti ispunjena dinamičnim tempom koji vam prija. Upoznaćete osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i odlučićete da je osvojite. Očekujte uzbudljivu igru jer, iako ćete se služiti svojim šarmom i iskustvom, svaki put kada priđete toj osobi ona će se vešto izvući i uputiti vam novi izazov. Pri kraju meseca možda ćete i uspeti da započnete avanturu.

Bik

Аko ste u vezi:

Оdnosi sa voljenom osobom biće vam ispunjeni srećnim trenucima. Otvoriće se i mogućnost za putovanje i može se desiti da posetite mesto koje ste dugo vremena planirali da vidite. Ipak, vodite računa o zajedničkim troškovima. Strast će biti na zavidnom nivou, ali izbegavajte ljubomorne scene. U drugoj polovini meseca češće ćete izlaziti sa prijateljima, a to će možda smetati partneru. Moraćete da napravite kompromis i posvetite pažnju svima koji vam znače.

Аko ste slobodni:

Privući će vas inteligentna osoba, koja je istovremeno i zabavna i sa kojom imate mnogo zajedničkih tema za razgovor. Na početku ćete biti zainteresovani i za vezu, ali u drugoj polovini meseca ćete primetiti da nemate budućnost sa osobom koja misli samo na sebe. Nesuglasice mogu doprineti odluci da prekinete avanturu, a ako ne budete obazrivi možete ostati razočarani.

Blizanci

Аko ste u vezi:

Na početku meseca očekujte puno zabave, česte izlaske, prijatnu komunikaciju i lepe trenutke sa voljenom osobom. Imaćete mogućnost i da ostvarite zajedničke ciljeve, a to će poboljšati vezu i bliskost između vas. U drugoj polovini meseca se možete opustiti i ne obraćati mnogo pažnje na partnera već se posvetiti privatnim planovima. Potrudite se da ne izazivate svađe.

Аko ste slobodni:

Početak juna meseca vam donosi uzbudljive događaje, a u vaš život će ući osoba koja će vas zavesti, pa ćete brzo poželeti nešto više. Na početku, avantura će se zasnivati na uzajamnoj fizičkoj privlačnosti, a u drugoj polovini meseca će se pojaviti i druga osoba spremna za avanturu. Ući ćete u paralelnu vezu bez razmišljanja, pa ćete imati problema.

Rak

Аko ste u vezi:

Prva polovina juna je pogodna za sve vidove zabavnih aktivnosti sa partnerom, kao i za zajedničko putovanje. Znaćete kako da usrećite voljenu osobu i više vremena ćete provoditi zajedno. Ispunjavaćete međusobne želje, a to će osnažiti vašu vezu. U drugoj polovini, komunikacija

može biti malo otežana, što će dovesti do nerazumevanja. Kako bi izbegli komplikacije, nađite rešenje prihvatljivo za oboje.

Аko ste slobodni:

Меsec juni će vam doneti mnogo šansi za zaljubljivanje, ali je potrebno da pažljivo birate jer je strpljenje neophodno, kao i taktika. Više puta ćete se naći u situaciji da želite da odustanete od izbora, ali upornost će vam doneti neočekivane rezultate. Na prvo mesto stavite manire i mudrost i trudite se da se prilagodite osobi koja je na vrhu liste.

Lav

Аko ste u vezi:

Оvaj mesec vam donosi puno mogućnosti da unesete promene i osvežite vezu. Družićete se više sa zajedničkim prijateljima i širićete poznanstva. Moguće su manje nesuglasice oko finansija, a na kraju meseca nerazumevanje će narasti, zbog ljubomore i posesivnosti. Neophodan je kompromis, pa se potrudite da na vreme rešite sve stvari oko kojih se ne slažete.

Аko ste slobodni:

Početkom juna očekujte novo poznanstvo i zaljubljivanje. Razum će vam pomutiti osoba koja vam deluje kao vaša srodna duša i idealan partner. Bićete skloni da idealizujete, što će se pokazati kao greška. U trećoj dekadi osoba će pokazati negativne strane, baš onda kada budete bili na početku romanse. Nećete moći da podnesete ljubomoru i potrebu za kontrolom, pa ćete se dovumiti da li da nastavite.

Devica

Аko ste u vezi:

Očekuju vas promenljivi odnosi sa partnerom. Na početku meseca ćete biti u romantičnom raspoloženju, nežni i pažljivi. Potom ćete naići na poteškoće, tajne i nekorektno ponašanje od strane partnera. Postojaće ozbiljna tenzija u odnosu i neophodno je da problemu pristupite bistrog uma. U drugoj polovini ćete srediti stvari i složićete se, ali je važno da ostanete iskreni jedan prema drugom.

Аko ste slobodni:

Zainteresovani ste za osobu sa kojom bi želeli da uđete u ozbiljnu vezu, a taj osećaj je uzajaman. Počećete da izlazite i na početku ćete imati snažan i pozitivan utisak, ali se ubrzo stvari mogu zakomplikovati. Bićete skloni nalaženju zamerki, a druga strana će biti ćutljiva i povučena. To će dovesti odnos, ali i mogućnost za vezu, pod znakom upitnika.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...