Kakav je svaki znak pod dejstvom alkohola: Bik priča viceve, Vodolija gubi ključeve

Ko lomi čaše u kafani? Čije pijanstvo je uvek praćeno suzama? Pored koga je nemoguće doći do reči?

kakav-je-svaki-znak-pod-dejstvom-alkohola-bik-prica-viceve-vodolija-gubi-kljuceve-1.png

Kada alkohol progovori, često se ponašamo kao da nismo sasvim svoji. Ljudi postaju glasniji, luđi, otvoreniji, ili, pak, mračniji nego obično. Stvari koje nemaju nikakvog smisla postaju neverovatno privlačne.

Nekima je sve ravno, drugima histerično smešno, treći plaču i padaju u depresiju, a ima i onih koji igraju na stolu i lome sve oko sebe. Da gledate sa strane, verovatno ni sami sebe ne biste prepoznali. Ali zato astrolozi znaju o svakome po nešto.

kakav-je-svaki-znak-pod-dejstvom-alkohola-bik-prica-viceve-vodolija-gubi-kljuceve-2.jpg

Koje osobine su vam zapisane u zvezdama? Evo kakav je svaki horoskopski znak kada je pod dejstvom alkohola:

Ovan

Ovnovi skoro uvek nestanu sa zabave kada popiju neku čašu više. Kada vide da su preterali, oni se samo pokupe i uhvate maglu ne govoreći nikome ni reč. Ovo im se dešava prečesto, pa prijatelji prave strategije kako da ih vežu za sebe pri sledećem izlasku.

Bik

Bikovi će pod dejstvom alkohola zabavljati sve oko sebe. Izuzetno su duhoviti i uvek imaju nekoliko viceva na repertoaru. Međutim, znaju i da preteraju. Pa, ne primećuju da su posle nekog vremena jedini koji se smeju svojim šalama.

kakav-je-svaki-znak-pod-dejstvom-alkohola-bik-prica-viceve-vodolija-gubi-kljuceve-3.jpg

Blizanci

Čak i kada su mnogo pijani, oni su prilično elokventni. Blizanci započinju razgovor sa nepoznatim ljudima, i dok trepnu, oni su već ušli u dubokoumne diskusije. Kasnije ih teraju od sebe jer drugima ne daju da dođu do reči.

Rak

Čim počnu da piju, teško je da će se uskoro zaustaviti. Posle nekoliko pića neizbežan je izliv emocija. Od ljubavi do kajanja, iskazaće svako moguće osećanje koje im leži na duši. Rakove obuzima melanholija, ali su i filozofski nastrojeni, pa uvek nazdravljaju novim počecima.

kakav-je-svaki-znak-pod-dejstvom-alkohola-bik-prica-viceve-vodolija-gubi-kljuceve-4.jpg

Lav

Ritam je nepoznat pojam za Lavice, a posebno za Lavove. Međutim, kada se napiju, oni uvek završe na podijumu. Sa svojim plesnim pokretima neizbežno privlače tuđe poglede. I, kao i obično, nalaze se u centru pažnje.

Devica

Device nikada ne gube kontrolu. Čak i kada piju, one tačno znaju kada im je dosta. Pijane ludorije? To je sa njima skoro nemoguća misija. Prve će otići na spavanje kako bi se sledećeg jutra probudile odmorne.

Još 6 znakova na sledećoj strani...