Ljubavni horoskop za juli: Rakove očekuje ekscentrična avantura, Lavove – krunisanje ljubavi

Juli mesec je period avantura, nezaboravnih trenutaka i neukrotivih emocija.

ljubavni-horoskop-za-juli-rakove-ocekuje-ekscentricna-avantura-lavove-krunisanje-ljubavi-1.jpg

Da li ćete sa partnerom imati najsnažnije zagrljaje i najznačajnije trenutke ovog leta ili će vas pak poneti magija neke nezaboravne avanture sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju?

Otkrijte šta vam donosi juli mesec na polju ljubavi:

Ovan

Ako ste u vezi:

Iskoristite ovaj period da sa partnerom otputujete na odmor ili da na drugi način nađete vreme za zajedničku zabavu. Vaš partner malo sumnja u vas, pa će pod lupu staviti i najsitnije detalje, ali će imati i nove ideje za koje će mu trebati vaša podrška. Druga polovina jula donosi više stabilnosti u vašoj vezi, ostvarićete neki zajednički cilj i bićete u prilici da uvećate budžet.

Ako ste slobodni:

Imaćete priliku da upoznate nekog novog i da ga potpuno osvojite, pa ćete početi vezu na duge staze. Privućiće vas neka neobična osoba, ali pozitivna i puna ideja. Pazite samo da je ne idealizujete previše. Taktičnošću i upornošću ćete osvojiti pažnju ove osobe, a iskreni pristup će biti recept za uspešan odnos.

Bik

Ako ste u vezi:

Мogući su konflikti sa partnerom, pa čak i prekid veze ukoliko ne rešite probleme koje imate. Morate prihvatiti partnera kao deo sebe, da obratite pažnju na njega i da ne očekujete previše od njega u svakoj prilici. Smanjite pritisak i u drugoj polovini jula možete uživati u smirenoj vezi, punoj nove strasti i promena iz korena.

Ako ste slobodni:

Imaćete novo poznanstvo sa stabilnom i racionalnom osobom. Bićete prizemni, bez prevelikih očekivanja i idealizovanja, što je mnogo bolje od naglog zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Neki Bikovi mogu početi vezu sa osobom sa kojom su dugo bile u prijateljskim odnosima. Neko putovanje može promeniti sve.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Partner insistira na obraćanje pažnje na detalje, a vas to ne interesuje, mislite da preteruje, pa su mogući konflikti u vezi. Ako želite da poboljšate odnos morate razumeti partnera i prestati da se ponašate kao dete. Budite zreli i preuzmite odgovornost, ako želite stabilnu vezu bez sumnje. Putovanje sa partnerom bi bio odličan početak nove etape vaše ljubavi.

Ako ste slobodni:

Još na početku jula ćete se zaljubiti, ali ćete ubrzo shvatiti da ste pogrešili, kao i mnogo puta do sada. Ne žalite se, jer ste do sada trebali da naučite lekciju da treba da uključite razum pre nego što stupite u vezu. Malo ćete patiti, ali ćete uspeti da izbegnete neželjene situacije u budućnosti ako se potrudite da nađete nekog sličnog sebi.

Rak

Ako ste u vezi:

Imaćete ogromnu podršku i pomoć od partnera i to će učvrstiti vezu. Shvatićete da se na njega možete osloniti i da će vam pomoći da realizujete vaše želje. Provodićete zajedničke trenutke ispunjene zadovoljstvom, zabavom i odličnom komunikacijom. Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje i ostvariće vam jednu veliku želju.

Ako ste slobodni:

Možete naći ekscentričnog partnera, što znači da vam sledi lepa avantura od koje ne  treba da očekujete ništa ozbiljno. Iako će trajati veomakratko, ispuniće vas predivnim osećanjima i urezaće vam u pamćenje nezaboravne trenutke. Izvucite najbolje što možete iz ove veze, a pred kraj meseca će vam se možda ukazati prilika da uđete u dugo priželjkivanu stabilnu vezu.

Lav

Ako ste u vezi:

U vezi vam neće faliti strast i uživanje. Partner će imati potrebu za velikom pažnjom, a vama neće biti teško da mu je pružite u ovom periodu. Počećete da razmišljate o praktičnim stvarima u domaćinstvu, a ne samo o zabavi. Zajednički planovi sa voljenom osobom će vas još više zbližiti. Nakon odmora, vaša veza će biti na novom, još boljem nivou i osetićete neverovatnu sreću.

Ako ste slobodni:

Imaćete neverovatnu avanturu. Kao da ne želite da se vezujete u ovom periodu, pa će vam avantura savršeno odgovarati. Vreme je da od svega odmorite i negde otputujete jer upravo na tom putovanju je moguće novo, značajno poznanstvo. Pronađite više vremena za relaksaciju i zabavu i mamite poglede vašim šarmom. Upoznaćete neku praktičnu osobu sa kojom ćete imati puno zajedničkih interesovanja.

Devica

Ako ste u vezi:

Posvetićete se otkrivanju zajedničkih interesovanja sa partnerom. Potrebno vam je osveženje veze. Imaćete neko neočekivano putovanje sa zabavnim iskustvima i to će doneti stabilnost u vašu vezu. Izbegavajte tajne i otvoreno razgovarajte sa partnerom o svakoj temi. Biće potrebno da napravite neke kompromise, ako želite da lepi trenuci potraju.

Ako ste slobodni:

Imaćete priliku da uđete u stabilnu vezu na duge staze. Upoznaćete osobu koja će vas brzo osvojiti zbog niza zajedničkih interesovanja. Bićete zaljubljeni do ušiju i želećete da svaki trenutak provodite sa tom osobom. Ipak, vodite računa da vam očekivanja ne budu prevelika već realna, kako ne biste opteretili i sebe i partnera još na samom početku veze.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Таta, kako da preživim sve ovo bez tebe – bez tvojih krila da poletim? Koliko je potrebno da bi se preživelo u ovom svetu koji je gluv pa ne čuje? Do k...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Оd lažnog kidanpovanja do vožnje levom stranom – kraljevske pripreme Megan Markl (foto) Ovih dana Megan Markl prolazi čitav niz intenzivnih obuka pre nego što zvanično ...
Мuzički hitovi za 2018. godinu – koju pesmu ćemo najviše slušati ovog leta? Аkо je prošla, 2017. godina, potpuno bila u znaku „Despacito“, ove godine može...