Ljubavni horoskop za juli: Rakove očekuje ekscentrična avantura, Lavove – krunisanje ljubavi

Juli mesec je period avantura, nezaboravnih trenutaka i neukrotivih emocija.

ljubavni-horoskop-za-juli-rakove-ocekuje-ekscentricna-avantura-lavove-krunisanje-ljubavi-1.jpg

Da li ćete sa partnerom imati najsnažnije zagrljaje i najznačajnije trenutke ovog leta ili će vas pak poneti magija neke nezaboravne avanture sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju?

Otkrijte šta vam donosi juli mesec na polju ljubavi:

Ovan

Ako ste u vezi:

Iskoristite ovaj period da sa partnerom otputujete na odmor ili da na drugi način nađete vreme za zajedničku zabavu. Vaš partner malo sumnja u vas, pa će pod lupu staviti i najsitnije detalje, ali će imati i nove ideje za koje će mu trebati vaša podrška. Druga polovina jula donosi više stabilnosti u vašoj vezi, ostvarićete neki zajednički cilj i bićete u prilici da uvećate budžet.

Ako ste slobodni:

Imaćete priliku da upoznate nekog novog i da ga potpuno osvojite, pa ćete početi vezu na duge staze. Privućiće vas neka neobična osoba, ali pozitivna i puna ideja. Pazite samo da je ne idealizujete previše. Taktičnošću i upornošću ćete osvojiti pažnju ove osobe, a iskreni pristup će biti recept za uspešan odnos.

Bik

Ako ste u vezi:

Мogući su konflikti sa partnerom, pa čak i prekid veze ukoliko ne rešite probleme koje imate. Morate prihvatiti partnera kao deo sebe, da obratite pažnju na njega i da ne očekujete previše od njega u svakoj prilici. Smanjite pritisak i u drugoj polovini jula možete uživati u smirenoj vezi, punoj nove strasti i promena iz korena.

Ako ste slobodni:

Imaćete novo poznanstvo sa stabilnom i racionalnom osobom. Bićete prizemni, bez prevelikih očekivanja i idealizovanja, što je mnogo bolje od naglog zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Neki Bikovi mogu početi vezu sa osobom sa kojom su dugo bile u prijateljskim odnosima. Neko putovanje može promeniti sve.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Partner insistira na obraćanje pažnje na detalje, a vas to ne interesuje, mislite da preteruje, pa su mogući konflikti u vezi. Ako želite da poboljšate odnos morate razumeti partnera i prestati da se ponašate kao dete. Budite zreli i preuzmite odgovornost, ako želite stabilnu vezu bez sumnje. Putovanje sa partnerom bi bio odličan početak nove etape vaše ljubavi.

Ako ste slobodni:

Još na početku jula ćete se zaljubiti, ali ćete ubrzo shvatiti da ste pogrešili, kao i mnogo puta do sada. Ne žalite se, jer ste do sada trebali da naučite lekciju da treba da uključite razum pre nego što stupite u vezu. Malo ćete patiti, ali ćete uspeti da izbegnete neželjene situacije u budućnosti ako se potrudite da nađete nekog sličnog sebi.

Rak

Ako ste u vezi:

Imaćete ogromnu podršku i pomoć od partnera i to će učvrstiti vezu. Shvatićete da se na njega možete osloniti i da će vam pomoći da realizujete vaše želje. Provodićete zajedničke trenutke ispunjene zadovoljstvom, zabavom i odličnom komunikacijom. Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje i ostvariće vam jednu veliku želju.

Ako ste slobodni:

Možete naći ekscentričnog partnera, što znači da vam sledi lepa avantura od koje ne  treba da očekujete ništa ozbiljno. Iako će trajati veomakratko, ispuniće vas predivnim osećanjima i urezaće vam u pamćenje nezaboravne trenutke. Izvucite najbolje što možete iz ove veze, a pred kraj meseca će vam se možda ukazati prilika da uđete u dugo priželjkivanu stabilnu vezu.

Lav

Ako ste u vezi:

U vezi vam neće faliti strast i uživanje. Partner će imati potrebu za velikom pažnjom, a vama neće biti teško da mu je pružite u ovom periodu. Počećete da razmišljate o praktičnim stvarima u domaćinstvu, a ne samo o zabavi. Zajednički planovi sa voljenom osobom će vas još više zbližiti. Nakon odmora, vaša veza će biti na novom, još boljem nivou i osetićete neverovatnu sreću.

Ako ste slobodni:

Imaćete neverovatnu avanturu. Kao da ne želite da se vezujete u ovom periodu, pa će vam avantura savršeno odgovarati. Vreme je da od svega odmorite i negde otputujete jer upravo na tom putovanju je moguće novo, značajno poznanstvo. Pronađite više vremena za relaksaciju i zabavu i mamite poglede vašim šarmom. Upoznaćete neku praktičnu osobu sa kojom ćete imati puno zajedničkih interesovanja.

Devica

Ako ste u vezi:

Posvetićete se otkrivanju zajedničkih interesovanja sa partnerom. Potrebno vam je osveženje veze. Imaćete neko neočekivano putovanje sa zabavnim iskustvima i to će doneti stabilnost u vašu vezu. Izbegavajte tajne i otvoreno razgovarajte sa partnerom o svakoj temi. Biće potrebno da napravite neke kompromise, ako želite da lepi trenuci potraju.

Ako ste slobodni:

Imaćete priliku da uđete u stabilnu vezu na duge staze. Upoznaćete osobu koja će vas brzo osvojiti zbog niza zajedničkih interesovanja. Bićete zaljubljeni do ušiju i želećete da svaki trenutak provodite sa tom osobom. Ipak, vodite računa da vam očekivanja ne budu prevelika već realna, kako ne biste opteretili i sebe i partnera još na samom početku veze.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...
Vaša najjača strana prema horoskopskom znaku (koju drugi ne vide) Lavovi možda vole da budu u centru pažnje i izgledaju kao najveći egoisti, ali k...
Kako svaki od horoskopskih znakova pokazuje ljubomoru na toksičan način? Ovan — nateraće vas da birate između njega i druge osobe, bez obzira na to ko je...