Ovnu kupite boksersku vreću, sa Strelcem gledajte glupavu komediju - Kako da utešite svaki od horoskopskih znakova kada je tužan?

Ponekad, sve što nam je u životu potrebno jeste da znamo da je neko tu za nas kada nam je potrebno rame za plakanje i zrno utehe.

ovnu-kupite-boksersku-vrecu-sa-strelcem-gledajte-glupavu-komediju-kako-da-utesite-svaki-od-horoskopskih-znakova-kada-je-tuzan-1.jpg

Kada su u lošem raspoloženju, za svaki horoskopski znak postoje različiti načini kako možete ublažiti ovu situaciju i kako im možete pomoći da prebrode loš period.

Kako svaki od horoskopskih znakova želi da bude utešen?

OVAN

Umesto da priča o problemima, Ovan više voli da iz sebe izbaci bes uz pomoć neke fizičke aktivnosti. Predložite im šetnju, penjite se na planinu, vežbajte ili trčite sa njima, pa čak i joga može da bude od velike pomoći.

Ipak, najbolje je da im kupite jednu boksersku vreću i rukavice za sve one trenutke kada Ovan želi da „izduva“ iz sebe bes i nervozu. Ovan voli kada se fokusira na svoje telo umesto na probleme uma. Ovo je odličan način da se uteši kada je besan ili tužan, svejedno.

BIK

Bika ćete najbolje utešiti ako mu date do znanja da ste tu za njega u svakom trenutku i da se zaista brinete. Potrebno je da im date vašu nepodeljenu pažnju i da se ne trudite da manevrišete razgovorom okrećući ga na sebe. Jednostavno se koncentrišite na njih i oni će vam biti večno zahvalni.

Bikovi, isto tako, mnogo dobro reaguju na dodire, zagrljaje, a dodirivanje ramena ili dlanova će im pomoći da se opuste i da budu otvoreniji u razgovoru o problemima koji ih muče.

BLIZANCI

Samo im dozvolite da slobodno iskažu osećanja, bez obzira da li žele da viču glasno ili da pišu u svoj dnevnik. Ako zadržavaju emocije u sebi, veoma je verovatno da će eksplodirati u najgorem trenutku.

Blizanci umeju odlično da komuniciraju, ali kada su previše tužni, obično ne znaju da pronađu dobar način da iskažu složena osećanja. Pitajte ih šta ih muči, ali polako, brz žurbe. Na taj način će mnogo lakše i brže otvoriti dušu.

RAK

Rakovi spadaju u one koji osećanja doživljavaju veoma intenzivno, pa ako želite da ih utešite, morate biti njihov navijač. Istaknite ono pozitivno u situaciji (ukoliko takav aspekt postoji) i ukažite im na to da će se stvari popraviti tokom vremena.

Sama činjenica da ćete mu ponuditi svoje rame za plakanje, Raku prilično pomaže. Oni vole da znaju da su voljeni, da se neko brine za njih, a kada dođe vreme, oni će vam to dvostruko vratiti.

LAV

Lavovi su jaki i hrabri i zaista im je teško da spuste gard i da pokažu svoju nežnu i ranjivu stranu. Dajte im do znanja da sa vama mogu slobodno da razgovaraju o svojim osećanjima, i da bez obzira na sve, nećete imati lošije mišljenje o njima, nećete ih osuđivati samo zato što su na kraju dana i oni samo ljudi.

Pored reči, Lavovi vole i dela, pa im pomozite ohrabrujući ih da će ubrzo stati na svoje noge i izaći iz loše situacije mnogo jači. To ih smiruje i daje im još veće samopouzdanje.

DEVICA

Imaju naviku da detaljno analiziraju i tumače svoja osećanja u sebi, pre nego što se odluče da ih podele sa nekim drugim.

Vi treba da im pružite podršku kada oni odluče da im je potrebna. Ako žele da budu sami, dajte im do znanja da ćete biti u drugoj sobi ili negde blizu, pa u slučaju da se predomisle, vi ćete biti tu da ih saslušate.

Device su navikle da popravljaju stvari za druge, pa im zato teško pada da prihvate nečiju pomoć. Zato može da se desi da vas prvo odbiju.

Ali, previše su pametne da ne primete tuđu brigu i pomoć, pa će posle određenog vremena „leći na rudu“ i dozvoliti vam da im pomognete.

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Аstro kutak: Šta krije svaki horoskopski znak? Posesivni Strelac ili nervozni Jarac, koju osobinu kriju horoskopski znakovi? ...
Аstro kutak: Kojom karakteristikom pleni svaki horoskopski znak? Čime osvajate ljude? Da li oni ne mogu da odole vašoj borbenosti, osmehu ili u...
Zvezde koje su se nekada bavile striptizom Svi pamte Čeninga Tejtuma po ulozi u filmu Magic Mike, ali da li ste znali da se...
Zvali su je srpskom Brižit Bardo – fatalna lepotica koja je živela raskošan, ali tužan život Danas ima 78 godina i još uvek izgleda prelepo. Dobila je titulu „Najbolja riba ...
Zreli ste kada... Neki ljudi zrelost dostižu u tinejdžerskim godinama, neki posle ozbiljne životne...