12 najgorih ljubavnih parova prema horoskopu

Da li ste nekada bili u vezi koja, koliko god da ste davali sve od sebe, jednostavno nije funkcionisala?

12-najgorih-ljubavnih-parova-prema-horoskopu-1.jpg

Voleli ste svog partnera, ali vas je prosto izluđivao?

Posle mnogobrojnih svađa i povređenih osećanja, konačno je svako otišao svojim putem.

Astrolozi ove neuspehe pripisuju horoskopskoj nekompatibilnosti između znakova.

Neke ljubavne katastrofe su zapisane u zvezdama, a ovo je 12 najgorih ljubavnih kombinacija:

Ovan i Bik

Ovnovi imaju jaku volju, a Bikovi su tvrdoglavi, i kada jednom ukrste rogove, u toj borbi niko neće prvi da popusti. Bik stalno hoće da zna kakav je status veze, a Ovna to nervira. Kada je već jasno da se kraj veze približava, Ovan želi da tiho nestane, a Bik želi bezbroj objašnjenja.

Bik i Strelac

Bikovi obično vole mirne večeri provedene kući, a Strelac voli da izlazi i uvek je spreman za zabavu. Strelčevi uživaju u mentalnim igrama, za njih to predstavlja zabavu u kojoj Bikovi ne nalaze ni trunku zadovoljstva. Strelac je zaista prevelik zalogaj za jednog Bika. Strelčevi obično imaju mnogo veza iza sebe i stvari ne shvataju previše ozbiljno.

Blizanci i Jarac

Da li znate recept za katastrofu? Onda uzmite jedan horoskopski znak koji je poznat po ljubavi prema zabavi i beskrajnim razgovorima (Blizanci) i spojite ga sa znakom koji je istinski vorkoholik i koji ima isplaniran svaki detalj svog života (Jarac). Jarčevi nisu ljubitelji spontanosti, a to će prilično brzo iznervirati Blizance.

Rak i Vodolija

Rak je vezan za dom, dok Vodolija ima slobodan duh. Rak je isto tako i prilično nezavisan i može da oseti kako mu Vodolija nije potrebna, ali istovremeno želi da mu se prizna kako mu je partner u potpunosti predan. Rak uopšte neće biti srećan kada Vodolija istakne greške koje je napravio, a istina je da su Rakovi poprilično podložni pravljenju grešaka.

Lav i Škorpija

Škorpija ne daje komplimente, niti laska, a Lav je zavisan od pažnje, misli da je najšarmantniji, predivan znak naklonjen flertovanju. Lav nikada neće dobiti pažnju i pohvale za koje smatra da ih zaslužuje, a Škorpija ima tendencije da postane ljubomorna na njega.

Devica i Strelac

Nijedan od ova dva znaka ne voli da se obavezuje u partnerstvu. Prema mišljenju Device, Strelčevi su prilično bezbrižni i ne razmišljaju o svojim postupcima i posledicama, ni da li povređuju druge ljude. Strelac može da nestane nedeljama, a Devica ne trpi takvo ponašanje.

Još 6 parova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatr...