Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprediti.

Ljubav

Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ako ste u susretu sa Ovnom onda ćete biti verovatno napeti.

Zdravlje

Ne razmišljate da imate problem sa grlom.

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Bikovi u ovom periodu treba da budu veoma oprezni. Pazite sa kim i kako sarađujete. Vodite računa o dokumentaciji, odnosno bilo kojoj vrsti papirologije. Sada sve mora da bude maksimalo čisto i jasno. U suprotnom biste lako mogli da budete prevareni i da snosite mnogo veće posledice nego što vam se čini. Budite oprezni. Imate mnogo ideja, želja i entuzijazma.

Samo se zapitajte da li radite za sebe ili za druge. Nemojte dopustiti sebi da budete neko ko stalno mora iznova da se dokazuje koliko vredi. Postavite se kako treba. Potražite Ovna ili Jarca i raščistite odnos s njim. Platiće vam onoliko koliko vredite, a samo vi znate koliko je to. Koliko tražite toliko ćete i dobiti. Ne oklevajte. Vaša kreativnost je vaša najveća snaga. Motivisani ste da se izborite za svoje mesto pod suncem.

Ljubav - Emocije su vam sada u drugom planu, što možda i nije tako loše. U svkom slučaju, vaša veza neće trpeti zbog toga, mada bi bilo dobro da svom partneru pokušate da objasnite u kakvoj ste situaciji. Sigurno će vas razumeti, iako vi mislite drugačije. Bikovi ovu nedelju neka iskoriste za porodična dešavanja.

Slobodni pripadnici znaka će ući u pozitivno razdoblje kada će se više družiti i u kojem će imati više šansi za nova poznanstva i nove emotivne veze. Početak perioda donosi sjajne mogućnosti da nekoga upoznate, ili da nekoga zavolite, a ako ga već volite, da započnete ozbiljnu vezu. Samo pazite se, to je osoba koja će od vas očekivati maksimalnu lojalnost, što neće značiti da će vam i ona to za uzvrat pružiti.

Zdravlje - Pazite se virusni infekcija. Moguće prolazne zdravstvene smetnje i pad energije. Odmarajte se kad god možete i usporite tempo.

SAVJET: Ne može se ništa na silu.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

maj 2023

Ljubav

Dobar period za partnerske odnose – provodite mnogo vremena u maženju, zajedništvu i romantičnim trenucima. Erotska usklađenost je za vas od velike važnosti i strastveni trenuci značajno produbljuju vaš odnos. Posvetite se čulnim zadovoljstvima i opuštanju – romantični obroci koje ćete zajedno spremiti, penušava kupka, sveće i lagan muzika, probudiće vaša čula i doneće vam nezaboravne momente nežnosti i strasti.

Ako ste sami, požuda će upravljati vašim ljubavnim životom – emocionalna strana je u drugom planu, ali Venera i Mars su se udružili da vas pokrenu u pravcu istraživanja nivoa naslade, koji vam daju energiju za sve druge oblasti života. Skloni ste da priđete avanturističkom iskustvu posvećeno, temeljno i sa poštovanjem, pa to može stvoriti zabunu – požuda se može pomešati sa zaljubljenošću, ili je izazvati, kod vas, kao i kod druge osobe i zato vam zvezde savetuju da jasno postavite svoje namere i da sami sa sobom budete načisto.

Karijera

Potrebni su vam privatnost i fokus, da biste rešili svoje poslovne probleme – vaši poduhvati će biti uspešni, naročito u drugoj polovini meseca, ukoliko budete imali hrabrosti da ih realizujete. U razmatranju uzbudljivog poslovnog predloga, može vam se učiniti da su stvari suviše dobre da bi bile istinite, i tu dolazi rešenost da rizikujete. Ako se odvažite u tom pravcu, vodite računa o novcu, odnosno, o početnim ulaganjima – ukoliko stupate u partnerski posao, podelite ravnomerno i doprinose i rizike i dobiti. Dobar period za poslovna putovanja i povezivanje sa inostranstvom.

Duh i telo

Zdrava ishrana bi mogla da bude izazov za vas u ovom periodu – skloni ste da se prepuštate čulnim zadovoljstvima, a hrana je za vas jedno od najvećih uživanja. Biće vam teško da se odreknete ukusnih zalogaja i noćnog grickanja, ali ako to već dozvoljavate sebi, onda nemojte dozvoliti da vas muči krivica. Napravite ravnotežu povećanjem aktivnosti – idite u duge šetnje u prirodi, plivajte, radite jogu, da biste podržali svoj duhovni razvoj i telesno zdravlje.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2023

Nova godina će većini Bikova započeti uz pozitivno raspoloženje. Poslednjih meseci protekle godine glavni fokus vam je bio na uspostavljanju i održavanju poslovnih veza i kontakata, što će se i nastaviti. Prva tri meseca u 2023. mogu predstavljati izazov na polju finansija, na prvom mestu zbog toga što ljudi sa kojima blisko sarađujete lako mogu napraviti grešku koja će se odraziti i na vas. Početkom proleća situacija će se stabilizovati i bićete u neuporedivo boljem položaju.

Veći deo proleća i leta će biti izuzetno dinamičan, zanimljiv i prepun izazova, što nekim pripadnicima znaka može biti i stresno. Ukazaće vam se mnoštvo novih prilika da poboljšate svoju materijalnu situaciju, naučite nešto novo i popravite neke odnose koji su vam do skoro delovali beznadežno. Ovo je period velike ekspanzije i temelji koje budete postavili biće osnov za rast u 2024. godini.

Na polju ljubavi i porodice ovo je godina kada ćete imati odličnu priliku da postignete sve ono što ste godinama priželjkivali i započnete jedno novo poglavlje u svom životu. Vreme je da malo umirite svoj duh putnika i sa partnerom započnete stvaranje doma, u pravom smislu te reči. Očekujte da ćete mnogo uložiti u ovaj poduhvat, i materijalno i emotivno, ali sve što budete radili biće više nego vredno vašeg truda. Moguće je da ćete prilikom uređenja životnog prostora želeti da unesete i dah nečeg egzotičnog.

U slučaju da ste se i partner i vi do sada grčevito držali sopstvenih principa, očekujte više fleksibilnosti u septembru. Do kraja godine ćete pronaći zajednički jezik i nastaviti da pomažete jedno drugom na svim poljima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe