Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - petak, 9 decembar 2022

POSAO: Očekuje vas poslovno putovanje na kom možete da ostvarite dosta važan pomak za svoju kompaniju.
LJUBAV: Novo poznanstvo sa jednom osobom koja se pojavila u vašem bliskom okruženju vam stvara osjećaj sreće i zadovoljstva.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osjetljivim sinusima.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. decembar 2022.

Posao - Morate da razvijete veoma snažan osećaj odgovornosti, naravno, ukoliko želite da tokom ovog perioda budete uspešni. Treba da imate u vidu ćete biti prozvani i za ono za šta realno ne bi trebalo da snosite nikakvu odgovornost. Zato budite i više nego oprezni. Ukoliko uspete u tome, vaši vidici će se proširiti neslučenom brzinom. Nervozni ste i često menjate raspoloženje što iritira vaše saradnike. Vaš autoritativni stav svima ide na nerve, ali vi se sjajno držite. Subjektivni osećaj zadovoljstva vam je najvažniji, pa na njih i ne obraćate pažnju. Uopšte ne brinete o novcu, jer ima ko to radi. Vi ste neko ko samo kaže kada i koliko mu treba i novac se stvori.

Ljubav - Veoma težak period jer ne osećate onu, sada preko potrebnu podršku partnera. Nemojte da svoje nezadovoljstvo držite u sebi. Ako ga ispoljite, biće vam osetno lakše, a pri tome, možda uspete da rešite i neki nesporazum. Lavovi u svežim vezama mogli bi imati razmirica. Čak i ako niste neverni na delu, niko ne zna šta vam je u duši. Prividno korektno ponašanje i navodna popustljivost baš ništa ne znače.

    Skloni ste tajnim vezama, a ako vam posao to dozvoljava, u njih se vrlo rado i upuštate. Slobodni Lavovi se ove nedelje mogu naći u razičitim emotivnim situacijama, neki će poželeti više novih kontakata, pa će druženje i izlasci doći u prvi plan. Neki će biti romantičniji i više će se truditi da nekoga zavedu.

Zdravlje - Smanjite alkohol i duvan. Pucate od energije, mada često pucate i od nervoze. Potrebno vam je da se izbalansirate i smirite – nemojte jesti previše, a nervoznu energiju kanališite kroz fizičke aktivnosti. 

SAVJET: Punite baterije relaksacijom.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

decembar 2022

Decembar Lavovima donosi pozitivne aspekte na ljubavnom planu, uživajte u svakom trenutku provedenom sa voljenom osobom. Vas će u potpunosti osvojiti praznična atmosfera, planirate kućne posete i insistirate na druženju sa ljudima koje dugo niste videli. Slobodnim Lavovima prva polovina decembra donosi susret sa bivšim partnerom, razmislite dobro da li želite da počnete vezu iz početka. Ukoliko se odlučite da pružite drugu šansu, očekuje vas izazovan mesec na emotivnom planu! Dogovorićete se kako ćete provesti novogodišnje praznike i pripremićete sve neophodno. Imaćete dobar osećaj šta je potrebno vašem partneru da bi se osećao voljenim.

Zadovoljni ste poslovnim uspesima, želite da napređujete i zacrtaćete sebi nove poslovne ciljeve. Umesto da jurite za novcem, fokusirajte se na sebe i svoje zdravstveno stanje u toku decembra. Dugo niste pravili pauzu i odmorili telo i um od poslovnih obaveza, nemojte iscrpeti svu energiju! Vreme je da se opustite i odmorite od naporne 2022. godine, prikupite energiju za godinu koja nam kuca na vrata. zahvaljujući plodnim idejama i veštim potezima neočekivano probijete ispred konkurencije i da ovu poslovnu godinu završite sa dobitkom. Ovo će vam doneti siguran napredak u karijeri i nagrade. Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga lepote, kao što su kozmetika, frizerske usluge ali i usluge povezane sa modom, dizajnom i finansijama.

Ojačajte imunitet, prijaće vam fizička aktivnost i boravak na svežem vazduhu. Tokom decembra vas očekuje dobro i stabilno zdravlje, osim što ćete biti osetljivi na hladnoću i može da vam se dogodi lakša prehlada. Zbog toga nastojte da izbegavate duži boravak na hladnom, vetrovitom i kišnom vremenu. Izbegavajte i zagađen vazduh jer će vam pluća isto tako biti osetljiva, a biće pojačana i vaša osetljivost na stresne okolnosti.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2022

Ljubav

Tranzit Saturna kroz vaše polje partnerstava se nastavlja i tokom cele 2022-e godine. A gde je Saturn, tu je otežanje, preispitivanje, pritisak odgovornosti. Prvih pet meseci je posebno zahtevno za one koji su u paru i ovaj period može doneti sklonost raspravama, iznenadne neočekivane promene u odnosu, pa i mogućnosti prekida i razdvajanja (tokom januara i februara sukobi mogu biti i zbog sumnji u vernost i drugih osoba koje se mešaju u vaš odnos). Jun, jul, avgust i septembar su dosta mirniji – letnje doba je uvek „vaše“ – u njemu se bolje osećate, bolje snalazite i lakše funkcionišete sa voljenom osobom. Oktobar i decembar su neutralni, ali je novembar dosta komplikovan, naročito za one koji žive zajedno ili koji su u braku. Slobodni Lavovi – za vas je taj period do proleća vrlo zanimljiv jer može doneti ozbiljno partnerstvo i osobu sa kojom možete graditi stabilan odnos. Ukoliko ipak ostanete sami, ne brinite – leto, a naročito avgust imaju na vas ljubavno – sudbinski uticaj – i opet u prvi plan izlazi – ozbiljna emotivna priča. Jesen više miriše na neobavezno, na lake i lepršave kontakte, na više udvarača koji su „u igri“. Godina koja će promeniti vaš odnos prema ljubavi i pripadanju.

Posao

Poslovni segment je mesto uglavnom komplikacija i velikih teškoća koje su bile naglašene u 2021-oj godini, a jednim delom će se preneti i u 2022-u. Do pred kraj maja meseca imaćete velike oscilacije i po pitanju zarade i po pitanju stabilnosti – prave promene kojima se nadate kreću tek od tog perioda i u stvari su uvod za sve ono što će se dešavati od jeseni i kroz kompletnu 2023-u godinu u kojoj ćete zasijati u potpunosti. Do oktobra ćete pokrenuti priče koje su dosta ozbiljne, a mogu se vezivati i za inostranstvo. Oni koji se bave privatnim poslom uneće velike promene u način rada i ponude – što će se pokazati kao pravi potez.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su uglavnom prouzrokovane stresom i nestabilnim mentalno – emotivnim stanjem. Potencijalno naglašena problematika tokom proleća i jeseni 2022-e.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe