Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Mislite da biste mogli na put nekih bližih zemalja. Makedonija ili Bosna mogu biti dobar izbor.

Ljubav

Oni koji su u braku ili vezi moraju da pripaze na želje partnera jer one su ponekad nerealne. Zapravo Vi mislite da je to nerealno jer traži preterano od Vas.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Moguće su neprijatnosti na poslu kao posledica nemogućnosti da se dogovorite sa saradnicima o bitnim stvarima. Ipak, morate da se postavite drugačije ako ne želite da dođete u ozbiljan sukob sa njima, ili da nađete neko praktičnije rešenje za trenutni problem. Strepite od nepredviđenih troškova koji bi mogli poremetiti vaše planove u vezi sa kupovinom vredne stvari. Posvetite se stručnom usvaršavanju i učenju stranih jezika, mogu vam biti potrebni. Tako ćete uspeti da dovedete stvari u red i takvim ih održite, što je bilo neophodno. Krajem nedelje imaćete odrešene ruke i vi ćete to maksimalno da iskoristite. Tako ćete dobiti mnoge pohvale, što će probuditi vaš osećaj odovornosti. Ipak, vodite računa da ne namećete sebi ciljeve koje tokom narednog perioda nećete moći da ostvarite.

Ljubav - Lavovi ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženiji za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročito preko prijatelja. Zauzeti pripadnici treba da budu otvoreniji za dogovore sa partnerom.

Ako ste slobodni i ako vam se sviđaju Rak ili Devica, situacija može da se značajno komplikuje, zato nemojte nepromišljeno ulaziti u vezu ili od nje nemojte očekivati previše. Mnogo toga može da vam pokvari očekivanja, uključujući i mešanje sa strane. Moguće je da vam se na poslu udvara Jarac.

Zdravlje - Usporite tempo i odmorite se. Redovno odmaranje i vežbanje će učiniti da pobedite svaku prepreku.

SAVJET: Posevetite se onom što volite.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

maj 2023

Ljubav

U postojećem partnerstvu, bilo da se tek razvija ili je u pitanju duga veza, potrebno je da preuzmete odgovornosti – trajnost i postojanost se neće razviti ili produbiti sami od sebe. Pošto vam je neophodno da budete u centru pažnje i zadobijate divljenje, usputni flertovi vam mogu doneti potrebnu razigradnost, ali nemojte zanemariti partnera – nađite načine da mu pokažete koliko mu se divite i koliko vam je važan, a partner će, zauzvrat, doprineti vašoj sjajnoj reputaciji. Vaš ego i vaše biće moraju sarađivati, da biste bili zadovoljni.

 

Ako ste sami, vaša samouverenost i harizma se pojačavaju u maju i imaćete više prilika za uzbudljiva druženja, flert i avanture. Vaš predatorski instikt je snažan, osvajački uspesi i zabava zagarantovana. Vodite računa da se ne igrate tuđim osećanjima, i ne navedete nekoga da misli da može od vas dobiti više nego što ste spremni da pružite. Iskreno izložite svoje namere i svoje potrebe i postavite granice. Prava osoba za dugu vezu može se pojaviti krajem meseca.

Karijera

Do polovine meseca, stvari se odvijaju sasvim dobro, ali tada se uzlazna putanja može prekinuti – suočite se sa poteškoćama trezveno i smireno, napravite pregled i unesite potrebne promene i ostanite pozitivni. Teškoće su tu da vam pruže priliku da zablistate, rešavajući ih. Odbacite kritičnost, prebacivanje odgovornosti i traženje „krivca“ za stagnaciju i usavršite svoj projekat, pa ćete postići uspeh van svih očekivanja. Finansijska situacija je stabilna, ali odložite ulaganja, dok ne prođe maj. Prihvatite savete kolega, pa ćete steći njihovu podršku i pomoć u promovisanju svojih ideja.

Duh i telo

Zdravi ste i puni energije, jedino vas mogu mučiti alergijske reakcije respiratornog sistema. Hranite se zdravije, održavajte kondiciju (odličan trenutak da krenete u teretanu, ili započnete program detoksikacije), pa ćete ostati snažni i zdravi. Na duhovnom planu, odvojte vreme za samorefleksiju, najbolje vođenjem dnevnika i praktikovanjem zahvalnosti.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2023

Jupiter vam donosi sreću na poslovnom planu, donosi vam olakšanje u poslovnim poduhvatima oko kojih se borite u proteklih nekoliko godina. Ukoliko ste imali osećaj da vam određeni poslovni poduhvati izmiču iz ruku, ukoliko ste čekali na potpisivanje važnih ugovora 2023. godina vam donosi sklad. Godina iza nas takođe je stavila akcenat na poslovne aktivnosti ali će vam 2023. godina pokazati da svaki trud mora biti adekvatno nagrađen. Pokušajte da pronađete balans između poslovnih obaveza i dobrog zdravstvenog stanja, koliko god težili svojim ciljevima imajte na umu da je vašem telu potreban odmor kako bi ostali u balansu!

Pluton u martu ulazi u znak Vodolije što će Lavovima dati hrabrost da definišu ljubavni odnos u kom se nalaze. Lavovi će generalno imati želju da unaprede svoj ljubavni odnos bilo da su tek stali na ludi kamen, imaju porodicu ili se nalaze u neobaveznoj vezi. Prolećni meseci su povoljni za ozbiljne razgovore i konkretne dogovore, mnogi Lavovi se mogu odlučiti na pripremu venčanja, ozvaničenja veze u bilo kom smislu, postavljanje jasnih granica, proširenje porodice, kupovinu nekretnine zajedno sa partnerom, itd. Ovo je period u kom možete slobodno da izrazite sebe, napravite konstruktivan plan ali ga sprovedete u telo u toku letnjih meseci. Druga polovina godine je kao stvorena za uživanje, možete da se opustite i prepustite svom ljubavnom odnosu. Maštate o dalekim putovanjima ali ona ostaju rezervisana za sam kraj godine ili za naredne dve do tri godine, kada finanasijska situacija postane stabilna.

Zanimljiva je činjenica da će Saturn boraviti u vašem trećem polju, mnogi će razmišljati o preraspodeli nasledstva, odnosu sa roditeljima, prijateljima. Možda želite da popravite odnos sa dragim ljudima koje dugo niste videli, možda osećate nepravdu kada je preraspodela imovine u pitanju i želite otvoreno da porazgovarate sa roditeljima. Jedno je sigurno 2023. godina pokreće važna pitanja, vi ćete se boriti za sebe!
Slobodni Lavovi 2023. godinu iskoristiće za stvaranje boljih poslovnih pozicija, boriće se za nove poslovne projekte a mnogi će raditi na stvaranju sopstvenog biznisa. Potpuno ćete usmeriti pažnju na poslovne aktivnosti, godina će vam proletiti pred očima i biće zadovoljni poslovnim rezultatima. Jasno vam je da sami birate ovakav put i da na kraju 2023. godine ne možete kriviti život što nije pred vas postavio savršenog partnera. Morate se fokusirati na ljubav kako bi došla do vas, a uz konstatno razmišljanje o poslu vi postajete zatvoreni za upoznavanje novih ljudi i generalno ostvarivanje kontakata van poslovnih aktivnosti. Slobodni Lavovi će narednu godinu posvetiti stvaranju stabilne poslovne i finansijske situacije, tako da nema većih promena na ljubavnom planu.
Finansijsko stanje će biti zadovoljavajuće, kako se budu nizali poslovni uspesti tako će se u vama aktivirati želja za posedovanjem skupocenih stvari u vidu nakita, bundi i drugih prestižnih sitnica. Pokušajte da ostanete racionalni, napravite plan potrošnje i odolite sjajnim i glamuroznim izlozima.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje, godina pred nama ne donosi vam drastične promene na zdravstvenom planu. Ovo je savršena godina za oslobađanje od bilo kog vida poroka, loša energija i zavisnost odvlačiće vas od poslovnih poduhvata i dekoncetrisati. Pokušajte da ojačate svoj karakter i insistirajte na produktivnm, zdravim navikama!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe