Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - sreda, 6 juli 2022

POSAO
Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje ili da skrenete pažnju kao i uvek do sada upotrebite svoje glavne adute u emotivnom zavodjenju.
ZDRAVLJE
Posvetite pažnju relaksaciji.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

4. do 10. juli 2022.

Posao: Imate osećaj da je situacija na poslu bezizlazna. Možda ste se preforsirali, pa imate negativan pristup tekućim problemima. Bez obzira na sve, možete da napredujete, ali samo ako sve što je potrebno da uradite, uradite sasvim sami. Ne možete da se oslonite na one koji ne dele vaše mišljenje, a takva je trenutno većina oko vas. Svoje ideje zadržite za sebe, sve dok ih ne realizujete. U suprotnom, možete veoma lako da budete i osujećeni. Pokušajte da bolje organizujete vreme i da odete na godišnji odmor.

Ljubav: Lavovi ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, neki će pogrešno tumačiti partnerove reči, a neki će imati potrebu da srede svoje emocije i misli. Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna. Razlog je dugogodišnje nezadovoljstvo partnerom, koje je posebno naglašeno od nedavno. Ali, ne tugujte, uskoro nastupa vaših pet minuta. Gledajte da povratite potpunu podršku partnera, što bi vam mnogo značilo. Ukoliko ste svesni toga, bilo bi dobro da to i pokažete. Nema razloga da krijete svoje emocije, a to je i nesvojstveno vašem znaku. Neki pripadnici znaka mogu se upustiti u tajnu vezu.

Zdravlje: Smanjite duvan i alkohol. Suočavanje sa problemima donosi unutrašnje promene i razvoj. Pronađite način da kanališete napetost – najbolje kroz boravak u prirodi i samoću.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

juli 2022

Pred vama za ulazak u obećavajuću vezu sa osobom iz inostranstva. Prepoznajte na vreme svoju srodnu dušu, jer ako budete želeli ova veza zaista može trajati. Zauzeti Lavovi uživaju u pažnji partnera, zaista vam je potreban kao podrška i oslonac tokom jula. Razgovarajte otvoreno sa partnerom, podelite sa njim svoje strahove i nadanja to će vas još više zbližiti.

Niste sigurni kuda će vas novi poslovni projekti odvesti, nervozni ste kada ne držite sve konce u svojim rukama. Morate više da verujete u sebe, budete hrabri i prihvatite dodatan posao. Vaš naporan rad će vam se na kraju jula isplatiti, napokon ćete odmoriti u poslednjoj nedelji jula i ugoditi sebi. Finansijska situacija je dobra, nema većih kriza tokom narednog meseca.

Zdravstveno stanje je stabilno.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2022

Ljubav

Tranzit Saturna kroz vaše polje partnerstava se nastavlja i tokom cele 2022-e godine. A gde je Saturn, tu je otežanje, preispitivanje, pritisak odgovornosti. Prvih pet meseci je posebno zahtevno za one koji su u paru i ovaj period može doneti sklonost raspravama, iznenadne neočekivane promene u odnosu, pa i mogućnosti prekida i razdvajanja (tokom januara i februara sukobi mogu biti i zbog sumnji u vernost i drugih osoba koje se mešaju u vaš odnos). Jun, jul, avgust i septembar su dosta mirniji – letnje doba je uvek „vaše“ – u njemu se bolje osećate, bolje snalazite i lakše funkcionišete sa voljenom osobom. Oktobar i decembar su neutralni, ali je novembar dosta komplikovan, naročito za one koji žive zajedno ili koji su u braku. Slobodni Lavovi – za vas je taj period do proleća vrlo zanimljiv jer može doneti ozbiljno partnerstvo i osobu sa kojom možete graditi stabilan odnos. Ukoliko ipak ostanete sami, ne brinite – leto, a naročito avgust imaju na vas ljubavno – sudbinski uticaj – i opet u prvi plan izlazi – ozbiljna emotivna priča. Jesen više miriše na neobavezno, na lake i lepršave kontakte, na više udvarača koji su „u igri“. Godina koja će promeniti vaš odnos prema ljubavi i pripadanju.

Posao

Poslovni segment je mesto uglavnom komplikacija i velikih teškoća koje su bile naglašene u 2021-oj godini, a jednim delom će se preneti i u 2022-u. Do pred kraj maja meseca imaćete velike oscilacije i po pitanju zarade i po pitanju stabilnosti – prave promene kojima se nadate kreću tek od tog perioda i u stvari su uvod za sve ono što će se dešavati od jeseni i kroz kompletnu 2023-u godinu u kojoj ćete zasijati u potpunosti. Do oktobra ćete pokrenuti priče koje su dosta ozbiljne, a mogu se vezivati i za inostranstvo. Oni koji se bave privatnim poslom uneće velike promene u način rada i ponude – što će se pokazati kao pravi potez.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su uglavnom prouzrokovane stresom i nestabilnim mentalno – emotivnim stanjem. Potencijalno naglašena problematika tokom proleća i jeseni 2022-e.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe