Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - subota, 24 februar 2024

Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu jer će biti nepovoljna.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

19. do 25. februar 2024.

Posao - Vaša potreba da sve kontrolišete i da u sve imate uvid prilično vas iscrpljuje. Krajem perioda, postoji mogućnost da uđete u rizičan posao, pa zato pripazite dobro. Imate potrebu da se ponašate kao da ste truli bogataš. Volite svima da date na znanje koliko imate, a u stvari malo ko zna šta sve posedujete. Razrađujte planove u vezi sa novim poslom u koji biste mogli vrlo brzo uložiti poveći deo svoje energije ali pazite da ne pravite dogovor koji nećete moći da ispoštujete. Troškovi ne bi trebalo da vas preterano brinu jer ćete naći način kako da ih nadoknadite. Dobro se slažete da drugim vatrenim znacima koji podstiču vašu ambiiju.

Ljubav - Ovnovi u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru, ako stze u vezi. Nesigurni ste u sebe, ali ne želite da se to primeti. Niste načisto šta osećate prema nekome ko vam već dugo pomalo dosađuje, međutim, njegova pažnja povremeno vam prija. Pre nego što donesete definitivnu odluku u vezi s tom osobom, prvo raščistite sa sobom. Ukoliko ste rođeni sredinom 90-tih predstoji priličan preokret u vašem životu koji bi mogao da vam donese novu ljubav a sredinom sedmice počinje interesantan period u toku koga srećete razne zanimljive osobe. Ljubavni život može biti veoma zanimljiv, naročito ako želite da povratite naklonost jednog Jarca, Vage ili Blizanca.

Zdravlje - Pripazite na stomak i na grlo. Nedostatak sna predstavlja osnovu vaših zdravstvenih problema. Pod velikim ste pritiskom, a pozamašna količina nadolazećih obaveza nije naročito od pomoći. Preporučuje se fizička aktivnost (pogotovo na otvorenom), provođenje vremena sa prijateljima i konzumacija zdravih namirnica (naročito salata i zeleniša).

SAVJET: Zanemarite poneku brigu.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2024

Ova godina u astrološkom pogledu ovnovima donosi mogućnosti za razvoj karijere i finansijski prosperitet. Međutim, u njihovom ličnom i društvenom životu može doći do izazova. Trebalo bi da date prioritet svom zdravlju i blagostanju, održavanjem uravnoteženog načina života, redovnim vežbanjem i odmaranjem. 

Što se tiče ljubavi, možete se suočiti sa određenim nesuglasicama, ali uz strpljenje i razumevanje rešićete ta pitanja i ojačati svoje odnose. 

Od suštinskog je značaja da date prioritet odnosima sa porodicom i prijateljima i održavanju ravnoteže između posla i privatnog života. 

U svakom slučaju, 2024. godina je godina rasta i napretka za Ovnove, a sa pozitivnim stavom, oni to mogu maksimalno iskoristiti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe