Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - petak, 9 decembar 2022

POSAO: Mogući su nesporazumi u poslovnom okruženju, skloni ste pogrešnim reakcijama i negativnim dešavanjima.
LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam pokaže svoja osjećanja, ali vi ste postali prilično hladni prema njoj i niste sigurni da li želite nastavak veze.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. decembar 2022.

Posao - U ovoj sedmici mnogo toga će se dešavati nad čime biste voleli da imate ontrolu. Želećete da posaa odradit kako treba. Ne podnosite osećaj da neko želi da vas prevari, a ne pada vam na pamet da je taj neko možda u pravu. Očekuju vas aktivnosti koje iziskuju veoma mnogo strpljenja, istrajnosti i ozbiljnosti. Nemojte da žurite, jer bilo kakav nemir može da vam donese promašene ciljeve i ništa više. Imajte to u vidu kad god s zaletite da donesete neku veoma važnu odluku.

Ljubav - Ovnovi ove nedelje mogu biti tvrdoglavi i ustrajni da svoje ideje provedu u delo. Vaš odnos definitno prolazi kroz fazu velikog čišćenja, što sa druge strane, i nije tako loše kako se čini na prvi mah. Posle izvesnog vremena i vrlo mnogo razgovora, shvatićete i sami u kakvoj zabludi ste bili i kakvi su vas sve nesporazumi mučili, ali sada će sve biti izglađeno, na obostrano zadovoljstvo. Srećom, partner će biti mnogo tolerantniji i popustljiviji.

    Slobodni će imati prilike da ostvare više novih kontakata, a mogu ih privući opuštene i komunikativne osobe. Iako se o vašem ljubavnom životu priča više nego što vama prija, potajno želite da budete u centru pažnje. To je samo zato što mnogo birate i želite da budte ona strana koja drži konce u svojim rukama. Moguće je da vam se udvara neki Strelac.

Zdravlje - Ne izlažite se previše stresu. Mogući skokovi i padovi srčanog pritiska, kao i ukupnog nivoa energije, zbog čega ćete se osećati nestabilno i vrtoglavo. Nemojte umisliti da ste bolesni, samo se na telesnom planu manifestuje vaše emotivno stanje.

SAVJET: Relaksacija je imperativ.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

decembar 2022

Iza Ovnova je napet period, decembar vam donosi mnogo pozitivniju energiju. Iskoristite početak decembra za odmor, pružite svom telu kvalitetan san i ojačajte imunitet. Drugu polovinu meseca iskoristite za fizičku aktivnost, pokrenite telo i vaš duh će postati pozitivniji i vedriji. Partner će vas podržavati! Slobodne ne očekuju veće promene na ljubavnom polju u toku decembra, potrudite se da ugodite sebi i ojačate imunitet. Druga polovina decembra vam donosi promenljiva raspoloženja i zahtevaće od vas strpljenje kako ne biste zašlo još dublje u nesporazume i počeli da pokazujete veliko nestrpljenje i impulsivnost u međusobnoj komunikaciji. Kraj decembra ćete provesti dinamično jer će vaš partner biti spreman da prihvati vaše predloge o putovanju za novogodišnje praznike.

Decembar pred mnoge Ovnove postavlja postavlja nove poslovne izazove, mnogi od vas neće prihvatiti dodatnu količinu posla. Saturnov direktni hod u vama budi bunt, želite da se borite za pravdu ali ne nailazite na podršku kolega. Radije ostanite po strani, razmislite o promeni posla i opcijama koje vam se trenutno nude. Pred Ovnovima je poslovno usavršavanje, vreme je da radite na sebi! Venera će na početku decembra praviti opoziciju na Mars i dovešće do neusklađenosti sa učesnicima u pregovorima i poslovnim prezentacijama. Bićete primorani da neke od pregovora prekinete zbog neslaganja sa drugom stranom. To će vas navesti na promenu planova. Kvadrat Merkura i Venere sa Neptunom dovešće do izostanka podrške koju ste očekivali zbog akcija od strane vaših tajnih neprijatelja ili konkurencije. Nailazićete i na teškoće u vezi finansiranja važnih radnih zadataka jer ste se oslanjali na nepouzdane saradnike. Merkur će 6. decembra ući u znak Jarca i vaše polje posla što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da pokrenete dugoročne planove. U svemu što budete radili bićete savesni i pokazivaćete stručnu osposobljenost i odgovornost. Opozicija Sunca sa Marom doneće vam neslaganja sa nadređenima i otežavaće vam realizaciju planiranih zadataka. Važni dogovori neće funkcionisati. Ulazak Venere u znak Jarca 10. decembra će vam olakšati da se uskladite sa drugima. Vaši radni kvaliteti će vam omogućiti da imate više uspeha u svemu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima zdravstva, menadžmenta, transporta, putovanja, građevinarstva i administracije.

Ojačajte imuni sistem, premoreni ste i skloni prehladama i virusima. Prva polovina decembra vam donosi sklonost prehladi, slabiju cirkulaciju i pad imuniteta zbog kvadrata Merkura sa Jupiterom i Neptunom. Biće vam neophodno više odmora. U drugoj polovini decembra ćete se osećati bolje i pojačaće se vaša otpornost na stres. Krajem decembra Merkur kreće retrogradno što će dovesti do pojačanog umora i niskog pritiska.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2022

Ljubav

Jupiter u polju tajni, neaktivnosti, pasivnosti, blokiranosti – baš i nije savršen podsticaj za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Odnos će imati svoje uspone i padove naglašeno sve do početka proleća. Sredina letnjeg perioda, kao i jesen 2022-e mogu biti vreme kada ćete partner i vi imati naglašenu tenziju i problem u komunikaciji. Sa manje nervoze, ovo će se dati prevazići. Slobodni Ovnovi - ako želite maksimalno da olakšate sebi – bolje preskočite prvi kvartal naredne godine. Odnosi koji budu tada pokrenuti nose jedan lep potencijal za probleme, komplikovanje sopstvenog života, trzavice. Od pred kraj aprila – potpuno drugačija priča. Osobe koje vam tada uđu u život donose lepršavost, velike strasti, uživanje i jedan dašak impulsivnosti – pa neće biti čudno ni ako brzinski donesete odluku o zajedničkom životu. Takođe – avgust, oktobar i decembar su isto odlični meseci za započinjanje novih emotivnih priča. 

Posao

Poslovno, u ovoj godini će se smenjivati faze planova, povlačenja ili čak blokiranosti sa fazama brzog napredovanja, razvoja, velikog priliva energije da zakoračite i pokrenete nešto novo. Do sredine proleća više je aktuelno planiranje i pripremanje za drugačiji način funkcionisanja, nove poslovne početke. Znači, do proleća imamo period istraživanja, priprema, kreativnosti, razmišljanja a od proleća – odgovornosti, noviteta, razvoja, velikih poslovnih aktivnosti koje su povezane sa brzim napredovanjem i promenama. Jesen 2022-e je posebno aktivna za vas – to je period u kojem može izgledati kao da imate premalo vremena za sve ono što je potrebno obaviti.  Po pitanju finansija – godina koja nosi velike mogućnosti za zaradu, ali će troškovi sve vreme „pratiti u stopu“.

Zdravlje

Period do proleća može doneti pojačane probleme sa virusnim i bakteriološkim infekcijama, osetljivim sinusima i prehladama. Jesen – mogućnost povreda, potreba za oprezom u saobraćaju.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe