Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - sreda, 6 juli 2022

POSAO
Zadržite samopouzdanje i optimistizam. Ponekad je prvi utisak od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja.
LJUBAV
Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

4. do 10. juli 2022.

Posao: Tokom ovog perioda imaćete uspeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Pokušavate da proširite obim delatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, zbog čega su poslovne procene i greške evidentne. Nećete imati poverenja u svoje saradnike i gledaćete i voditi računa šta pred kim pričate, jer mislite da svaka vaša reč može biti iskorišćena protiv vas. Ne prenagljujte u donošenju odluka.

Ljubav: Ove nedelje Ovnovi mogu ponovo rešavati neke stare porodične probleme. Vaš partner se povukao u sebe i vi to osećate, mada možda ne želite da budete svesni ove činjenice jer ste možda baš vi glavni krivac za to. Razgovarajte sa njim i rešićete probleme mnogo lakše i brže nego što možete da pretpostavite. Vratićete razumevanje od strane partnera. Slobodni pripadnici znaka lakše će sklapati nove kontakte i biti spremniji na kompromis. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Viši predstavnici znaka maksimalno će uživaju u sitnim životnim radostima, dok će niži muku mučiti sa samoanaliziranjem.

Zdravlje: Psihosomatske bolesti najbrže ćete otkloniti ukoliko razmislite šta ih je uzrokovalo i to otklonite. Da biste održali emotivnu stabilnost i fizičko zdravlje, pronađite vreme za sebe i aktivnosti koje vas ispunjavaju i umiruju. Pokušajte da uvedete pojedine zdravije navike.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

juli 2022

Jun je bio veoma napet mesec za Ovnove, pokušavali su da isprave greške iz prošlosti i dokažu partneru koliko im znači. Nešto opuštenija amotsfera je pred vama, stvoriće se prilika za zajedničko uživanje i putovanja. Na vama je da prepoznate i iskoristite na pravi način kako bi se zbližili sa partnerom. Slobodne očekuje miran mesec, bez većih promena uživaćete u izlascima sa prijateljima.

Vi ste dokazali i na polju posla u proteklim mesecima svoju vrednost, nadređeni vas smatraju nezamenjivim. Ovo je prilika na koju ste dugo čekali, prepoznajte je jer će vam u narednim mesecima pružiti visoke prihode i materijalnu sigurnost. Razmišljate o kupovini nekretnine ali jul nije najbolji mesec da pokretanje takvih poslovna.

Ojačajte svoj imunitet, uz fizičku aktivnost i uravnoteženu ishranu.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2022

Ljubav

Jupiter u polju tajni, neaktivnosti, pasivnosti, blokiranosti – baš i nije savršen podsticaj za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Odnos će imati svoje uspone i padove naglašeno sve do početka proleća. Sredina letnjeg perioda, kao i jesen 2022-e mogu biti vreme kada ćete partner i vi imati naglašenu tenziju i problem u komunikaciji. Sa manje nervoze, ovo će se dati prevazići. Slobodni Ovnovi - ako želite maksimalno da olakšate sebi – bolje preskočite prvi kvartal naredne godine. Odnosi koji budu tada pokrenuti nose jedan lep potencijal za probleme, komplikovanje sopstvenog života, trzavice. Od pred kraj aprila – potpuno drugačija priča. Osobe koje vam tada uđu u život donose lepršavost, velike strasti, uživanje i jedan dašak impulsivnosti – pa neće biti čudno ni ako brzinski donesete odluku o zajedničkom životu. Takođe – avgust, oktobar i decembar su isto odlični meseci za započinjanje novih emotivnih priča. 

Posao

Poslovno, u ovoj godini će se smenjivati faze planova, povlačenja ili čak blokiranosti sa fazama brzog napredovanja, razvoja, velikog priliva energije da zakoračite i pokrenete nešto novo. Do sredine proleća više je aktuelno planiranje i pripremanje za drugačiji način funkcionisanja, nove poslovne početke. Znači, do proleća imamo period istraživanja, priprema, kreativnosti, razmišljanja a od proleća – odgovornosti, noviteta, razvoja, velikih poslovnih aktivnosti koje su povezane sa brzim napredovanjem i promenama. Jesen 2022-e je posebno aktivna za vas – to je period u kojem može izgledati kao da imate premalo vremena za sve ono što je potrebno obaviti.  Po pitanju finansija – godina koja nosi velike mogućnosti za zaradu, ali će troškovi sve vreme „pratiti u stopu“.

Zdravlje

Period do proleća može doneti pojačane probleme sa virusnim i bakteriološkim infekcijama, osetljivim sinusima i prehladama. Jesen – mogućnost povreda, potreba za oprezom u saobraćaju.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe