Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - četvrtak, 5 oktobar 2023

POSAO
Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Napetost.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

2. do 8. oktobar 2023.

Posao - Ovaj period doprineće poboljšanju vašeg odnosa sa saradnicima. Trudite se da pronađete nekoga ko bi vam po mnogim pitanjima odgovarao. Dobro se slažete sa kreativnim osobama koje su spremne da sa vama uđu u privatan biznis. Potrebna vam je potpuna samostalnost u radu, mada ste odlični i timnskim poslovima. Iskoristite mogućnosti koje će vam se pružiti u ovom periodu i maksimalno se orijentišite prema inostranstvu. Bićete u prilici da nađete posao u velikoj firmi, a ukoliko ste mladi, posvetite se stručnom usavršavanju. Pošto ste veoma vešti u finansijskim transakcijama, sredite situaciju na planu novca. Možete da očekujete poovoljne vesti u vezi sa novcem. Neko vam pomaže da rešite neku dilemu.

Ljubav - Ovnovi će ući u period kada će im trebati više vremena za razmišljanje, biće manje društvenii, a neki mogu ozbiljno početi da analiziraju svoju ljubavnu situaciju. Pod posebnim ste izazovom, naročito ako vam je stalna veza u krizi. Neki se mogu naći u emotivnoj dilemi, ali su na pomolu i neke tajne ljubavn veze. Verujete da je naklonost jedne osobe prema vama iskrena, a neko drugi pokušava da vam, takođe, pokaže da je spreman da po mnogim pitanjima izađe u susret, naročito a ko se radi o nekom ko je mnogo mlađi od vas.

Nemojte da budete preterano opterećeni onim što o vama misli ili priča neka osoba koja verovatno nije do kraja iskrena sa vama. Ako često putujete, najzad ćete ostvariti ljubavnu vezu s nekim ko vam se odavno sviđa. Nemojte olako ulaziti u paralelnu vezu ma koliko vas to privlačilo.

Zdravlje - Dobro se osećate. Dobro se osećate, ali u ovom periodu možete imati povremene glavobolje – to je verovatno zbog promene vremena, ali ako se učestale – obratite se lekaru.

SAVJET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

oktobar 2023

Nalazite na nerazumevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vas napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume.

Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterećuje. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor.

Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati, tek sa određene emotivne distance.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2023

Početak nove godine će za većinu Ovnova doneti nastavak određenih trendova koji su počeli pre više meseci. Sa jedne strane bićete fokusirani na izazove na polju komunikacije i učenja, dok će sa druge mnogo vremena i energije biti posvećeno odnosu sa porodicom i najbližima. Prvih nekoliko meseci mogu doneti dosta neizvesnosti, ali srećom uz vas će biti više bliskih ljudi koji će vam nesebično pomagati i pružati vam potrebnu podršku.

Početkom proleća celokupna situacija će biti neuporedivo stabilnija i jasnija. U ovom periodu najviše vremena ćete posvećivati porodici. Fokus će vam biti na prisnim međuljudskim odnosima, a slobodno vreme ćete neretko želeti da provedete samostalno, posvećeni sopstvenim mislima.

Na polju ljubavi prvi deo godine može biti neizvestan, najviše zbog toga što vi sami niste odlučili šta je ono što tačno želite i kojim putem ćete nastaviti dalje. Moguće je da ćete ljubav pronaći kod osobe koju ste do skoro posmatrali samo kao prijatelja. Ako je druga strana po pitanju ljubavi neodlučna koliko i vi, nemojte očekivati neke znatnije pomake na ovom polju sve do leta.

Polovinom godine i sve do jeseni je odličan period da bolje upoznate jednu izuzetnu osobu koja ima strast prema sličnim stvarima kao i vi. Ovo može biti neko sa kim ćete se dublje povezati, bilo to kroz vezu ili prijateljstvo. Moguće je da će ova osoba biti iz nekog drugog socijalnog kruga, ili iz inostranstva.

Poslednji meseci godine su period kada bi trebalo snažno da izrazite svoje ideje i kada ćete doživeti intenzivan period rasta, kako spiritualno, tako i materijalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe