Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - sreda, 22 mart 2023

Svoj ljubavni život ste detaljno osmislili pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako vi želite. Previđate da nije lako predvideti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. mart 2023.

Posao - U fazi ste priprema za ono što će se tek dogoditi. Veoma ste aktivni i u velikom iščekivanju podrške jednog Raka, koja će možda biti diskretna, ali sigurna. Moguća je obnova saradnje sa Lavom. Dobar period za ulaganje u stvari od vrednosti ako ste rođeni početkom znaka, a ukoliko ste rođeni na kraju znaka, pripazite na izdatke.

Ne brinite se zbog trenutne situacije na poslu koja nije onakva kava biste želeli da bude. Jednostavno, neke obaveze zbog greške drugih nećete moći da obavite u roku. Savet i pomoć potražite od uticajnih prijatelja, koji će reagovati na pravi način da vam pomognu. Možete očekivati neki zakasneli novac. Razmišljate o nekoj dodatnoj delatnosti kojom biste ostvarili neke svoje zamisli.

Ljubav - Ove nedelje Ovnovi ulaze u uzbudljiv period u ljubavnim odnosima. U vašoj emotivnoj vezi može doći do promena. Uzrok ćete biti vi sami sa svojim neosnovanim sumnjama u iskrenost i osećanja vašeg partnera. Nemojte da dozvolite da strasti imaju glavnu ulogu, već razmišljajte realno i trezveno. Tada može doći do poboljšanja. Emotivna napetost u ljubavnim odnosima će se smanjiti, tako da će partnerski odnosi biti opušteniji.

Slobodni Ovnovi će imati povećan broj novih susreta i poznanstava, pa im se neko lako može dopasti. Mnogi vas neće prepoznati po šarmu, pričljivosti, komunikativnosti, jer vi te osobine pokazujete samo u društvu odabranih. Moguće je interesantno poznanstvo na poslu. Neko sličan vama, svideće vam se na prvi pogled.

Zdravlje - Povećana psihička napetost zbog posla. Vaša osetljiva priroda u ovom periodu reaguje na sve, pa se zato posvetite održavanju duševnog, emotivnog i telesnog balansa.

SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

mart 2023

Mart Ovnovima donosi olakšanje imate priliku da rešite nesuglasice iz prošlosti i pokažete partneru svoju privrženost. Prva polovina meseca staviće akcenat na poslovne aktivnosti, dok će drugi deo marta biti kao stvoren za porodična okupljanja i organizaciju kraćeg putovanja sa partnerom. Fokus je na direktnoj komunikaciji, otvorenom razgovoru koji će vas i partnera povezati. Slobodne očekuje mesec prilika ako želite možete da stupite u vezu sa osobom koja je karakterom slična vama- biće to veliki izazov!

Jupiter je na vašoj strani i donosi pred vas nove poslovne poduhvate za koje ste se spremali u proteklim mesecima. Mart Ovnovima daje pozitivnu energiju, do vas stižu promene koje ste dugo priželjkivali. Sada je pravi trenutak da pokažete svoje kvalitete, postavite sebe na mesto koje zaslužujete i tražite unapređenje. Prva polovina meseca savršena je za promenu posla, potpisivanje novih ugovora i razgovore o povišici.

Zdravstveno stanje je dobro.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2023

Početak nove godine će za većinu Ovnova doneti nastavak određenih trendova koji su počeli pre više meseci. Sa jedne strane bićete fokusirani na izazove na polju komunikacije i učenja, dok će sa druge mnogo vremena i energije biti posvećeno odnosu sa porodicom i najbližima. Prvih nekoliko meseci mogu doneti dosta neizvesnosti, ali srećom uz vas će biti više bliskih ljudi koji će vam nesebično pomagati i pružati vam potrebnu podršku.

Početkom proleća celokupna situacija će biti neuporedivo stabilnija i jasnija. U ovom periodu najviše vremena ćete posvećivati porodici. Fokus će vam biti na prisnim međuljudskim odnosima, a slobodno vreme ćete neretko želeti da provedete samostalno, posvećeni sopstvenim mislima.

Na polju ljubavi prvi deo godine može biti neizvestan, najviše zbog toga što vi sami niste odlučili šta je ono što tačno želite i kojim putem ćete nastaviti dalje. Moguće je da ćete ljubav pronaći kod osobe koju ste do skoro posmatrali samo kao prijatelja. Ako je druga strana po pitanju ljubavi neodlučna koliko i vi, nemojte očekivati neke znatnije pomake na ovom polju sve do leta.

Polovinom godine i sve do jeseni je odličan period da bolje upoznate jednu izuzetnu osobu koja ima strast prema sličnim stvarima kao i vi. Ovo može biti neko sa kim ćete se dublje povezati, bilo to kroz vezu ili prijateljstvo. Moguće je da će ova osoba biti iz nekog drugog socijalnog kruga, ili iz inostranstva.

Poslednji meseci godine su period kada bi trebalo snažno da izrazite svoje ideje i kada ćete doživeti intenzivan period rasta, kako spiritualno, tako i materijalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe