Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - nedelja, 24 oktobar 2021

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

18. do 24. oktobar 2021.

Posao - Poslovna situacija nije sjajna, ali sami ste krivi. Previše ste pasivni i skloni da se oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, počnite da nešto i uradite. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet. Iako se u njemu dobro osećate, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

Ljubav - Ni u ljubavi vam ne cvetaju ruže. Svesni ste da ljubav zahteva žrtve, ali čini vam se da je cena previsoka. U nedoumici ste da li se uopšte isplati ulagati u vezu. Ali, čim se uključi razum, ništa od strasti. Ako ste predstavnica nežnijeg pola, onda se klonite zauzetih udvarača.

Zdravlje - Opterećeni ste raznim strahovima. Proverite da li su osnovani. Kontrolišite anksioznost uz pomoć tehnika opuštanja, kao i prepuštanjem aktivnostima koje vas ispunjavaju i potpuno vas okupiraju.

SAVJET: Odlično ćete surađivati s mladima.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2021

Škorpije su u grupi znakova kojima u naredne dve i po godine tranzitni Saturn šalje seriju lekcija, otežanja, blokada, kako bi se uverili da umete sami sa sobom i da je to skoro pa jedina adresa na kojoj možete dobiti odgovore na seriju pitanja koja vas muče. Period pred vama i 2021. godina vam donose dosta borbi i udara na ego. Ugovori i dogovori koji se budu sklapali tokom januara i februara će biti izuzetno diskutabilni i teški za postići! Problemi sa pravne tačke gledišta su nešto o čemu biste trebali da povedete računa u periodu od 7. januara do 5. marta. Mnogi od vas će promeniti radna mesta, mogući su problemi sa šefovima i osobama od autoriteta. Neka pitanja vezana za kredite, pozajmice, podršku drugih ljudi će se povoljno rešiti u periodu od 5. marta do 24. aprila. Iskoristite navedeni period da rešite dugove, kredite ali i da naplatite svoja potraživanja. Druga polovina juna i jul su kritični za odnose sa odnose sa šefovima, kada možete razmišljati i o prekidu zaposlenja. Finansije će tokom godine biti stabilne, a najpovoljniji su periodi od 5. marta do 24. aprila i od 15. septembra do 30. oktobra.

Na ljubavnom planu je ovo godina u kojoj će mnoge Škorpije doneti odluku o formiranju porodice. Vreme pred nama i Jupiter koji zajedno sa Saturnom prolazi kroz vaše polje doma donosi priliku da svoj emotivni status menjate. Posebno povoljan period vam je period od polovine maja do kraja jula. Takođe, povoljni momenti su i od novembra. Zauzeti pripadnici znaka, posebno oni rođeni u drugoj dekadi će biti na velikom ispitu lojalnosti. Dosta težak period je tu, pa će od 7. januara do 5. marta buknuti dosta sukoba u bračnim odnosima, te će isti većinom okončati rastavom. Slobodni pripadnici znaka mogu početi zanimljiv odnos od 26. februara do polovine marta. Takođe povoljan period za ljubav je i kraj jula kao i ceo avgust mesec. Savet za ovu godinu na planu ljubavi je da se ne inatite, ne zatežete odnose po svaku cenu. Isključivost vas može koštati nerava.

Osetljive su vam kosti, kao i nervni sistem. Previše nagomilanog stresa vam može aktivirati probleme sa krvnim pritiskom.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe