Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Dobar dan za sve koji žele da se bave poslovima prodaje, saobraćaja. Posebno automobili su aktuelni.

Ljubav

Odličan dan za sve koji su zaljubljeni. Puno starsti, puno emocije. Nikako se ne opuštajte.

Zdravlje

Mislite da možete da izdržite bolove u donjem delu kičme. Obratite se specijalisti.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Snaga vaše logike i dobra komunikacija nailaze na simpatije okoline. Postajete manje zahtevni i sa svima uspostavljate prilično srdačne odnose. Izbegavate konfliktne situacije i impulsivne osobe.

Da li je to iskreno ili ne, malo koga zanima. Svima prija, posebno kolegama koje inače često kritikujete. Dobićete savet koji para vredi. Moguće i pozajmicu od prijatelja koji će biti voljan da finansira vašu zamisao.

Ljubav - Škorpijama ove nedelje neće biti tako zanimljivo na emotivnom planu, ali će se truditi da odnos sa partnerom bude skladan, mada ponekad monoton. Možda ne bi bilo loše da se zapitate šta vam, u stvari treba. Ukoliko nađete odgovor, možda ćete rešiti i mnoge trenutne probleme. Još jednostavnije je da krenete od sebe samih.

Slobodni će želeti da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu. Ako ste muškarac, možete očekivati romansu sa mladolikom i vrlo lepom ženom. Susret se može dogoditi na putovanju. Veoma ste romantični i zaljubljivi. Ukoliko ste žena, sviđa vam se neko ko nije baš u potpunosti vaš tip, ali ne možete da mu odolite. Moguće udvaranje i starijeg kolege u znaku Ovna, Device, Raka ili Jarca.

Zdravlje - Čuvajte se prekomernog alkohola. Dobar period za pojačanu fizičku aktivnost i promenu načina ishrane. Dobro se osećate i zdravi ste.

SAVJET: Vaši talenti čekaju da se pokrenu.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

maj 2023

Ljubav

Škorpijama nije lako u ljubavi i partnerstvu – mnogi od vas prolaze kroz krizu, ali u maju se stvari popravljaju, obećavaju zvezde. Odluke koje ste doneli ne mogu se poništiti, ali ispostaviće se da ste ispravno rezonovali i stvari će se okrenuti ka pozitivnim ishodima. Ostanite lucidni i smireni i razgovarajte sa partnerom – uverite ga da ste ga saslušali i čuli i izađite u susret njegovim potrebama. Ukoliko ljubav postoji među vama, moći ćete da sačuvate i popravite odnos.

Ako ste sami, život vam se može značajno promeniti. Zvezde predviđaju pojavljivanje važne osobe, sa kojom ćete želeti da provodite vreme i sa kojom možete razviti dubok odnos, ako uložite napor i energiju. U početku neće biti lako, ali vremenom ćete vam ta osoba postati važna i promeniće vam život. Početne sumnje će biti otklonjene i ništa neće stajati na putu novoj vezi. Bitno je da emocionalno budete povezani sami sa sobom, pre nego što budete mogli da se kvalitetno povežete sa drugom osobom.

Karijera

Vaša trenutna situacija može značajno da se popravi, naročito ako radite timski. Traženje novog posla u ovom periodu može biti frustrirajuće i neuspešno, ali ako razvijate sopstveni posao, možete postići neočekivan uspeh. Budite prodorni, ali ne i nasrtljivi i sačuvajte staloženost i taktičnost. Procenite svoj napredak ka određenim ciljevima i prodiskutujte o svojim idejama sa osobama od poverenja, kako biste stekli širu perspektivu. Od poslodavca možete očekivati razumevanje i podršku, a saradnja sa kolegama će biti dobra i u teškim situacijama. Finansijski priliv je očekivan, ali nemojte potrošiti sve što dobijete.

Duh i telo

Osećate se fizički i psihički spremni za novi život – koristite slobodno vreme za aktivnije bavljenje sportom ili rekreacijom, da biste dobili dodatnu energiju, koja stvara unutrašnju ravnotežu i pozitivan stav prema životu. Vaše telo će vam biti zahvalno na mnogo načina, za vaše napore da ga održite zdravim i vitalnim. Odvojte dovoljno vremena za odmaranje i opuštanje, da biste održali mentalnu ravnotežu.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2023

Godišnji horoskop za 2023. godinu kaže da morate da se još više angažujete na ljubavnom planu. Maj donosi ključnu prekretnicu u vezi ako ste već u njoj i od tada ništa neće biti isto.

Na vama je da vezu usmerite u pravom smeru. Ali čuvajte se sebe pošto Škorpije mogu da budu i destruktivne. Ako niste u vezi možete se zaljubiti u osobe koje do sada niste razmatrali i koje vas nisu privlačile.

Nemojte bežati od toga.

Ova godina je važna za velike poslovne odluke. Ključ uspeha su novi dogovori i kolaboracija. Posebno pozitivno deluje drugi kvartal kada možete da napravite veliki korak unapred po pitanju karijere.

Trudite se da skupite što više informacija kako biste doneli što bolje odluke.

Pronađite unutrašnji mir i vaše telo će vam biti zahvalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe