Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - sreda, 18 maj 2022

Posao: Osećate se dobro i zadovoljni ste postignutim rezultatima. Okolina vam zavidi na tome kako sa lakoćom završavate i najobimnije poslove.

Ljubav: Nemojte pokazivati nesigurnost, to vam nikako ne priliči. Partner želi da budete sigurni u sebe a to ga je i privuklo kod vas.

Zdravlje: Potrebno je promenite neke navike.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Niste baš radno orijentisani. Čekate da vas se neko seti i pozove na saradnju, a ako se to ne dogodi, verovatno ćete biti ljuti. Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne klonite duhom, već zasučite rukave. Promene koje vam se dešavaju samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost dođe do izražaja. Budite strpljivi. Sve vaše želje će se ispuniti pod uslovom da umete da čekate. Nerviranja donose samo probleme.

Ljubav: Škorpije ove nedelje mogu delovati nezainteresovano za partnerove planove, iako će se on sam veoma truditi i pokazivati spremnost za kompromis. Biće im potrebno više razumevanja za drugu stranu. Morate da taktizirate ako želite da zadržite nečiju naklonost. Vama je mnogo više stalo da ne budete sami i moguće je da napravite priličan haos od svog života jer verovatno imate nekoliko udvarača.Izbegavajte svađe i ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena.

Slobodni mogu imati poznanstvo koje može prerasti u ozbiljniji odnos. Ukoliko maštate o novoj ljubavi, očekujte fatalan susret sa Vodolijom ili Ovnom.

Zdravlje: Pod stresom ste jer previše radite. Odmorite se malo. Nastojte da uravnotežite aktivnost i odmor i budite umereni u svemu. Ne izbegavajte rutinske posete lekaru.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

maj 2022

Vi imate vremena za partnera, u vama je velika želja da partnera na neki način okrenete isključivo ka sebi, ponašate se posesivno i neke od vaših odluka i predloga nisu baš jasne. Ne možete oteti partnera od unapred predviđenog meseca koji je pun obaveza, ma koliko god vam nedostajao. Slobodne očekuje odmor, posvetićete se uređenju kuće i brinućete o starijim članovima rodbine. Oseća se vaša velika potreba da budete uz drage ljude! Posvetićete slobodno vreme porodičnim aktivnostima i vaš odnos sa voljenom osobom će ući u stabilnu fazu gde ćete se zajedničkim snagama baviti ostvarivanjem ranije planiranih ciljeva u čemu ćete imati dosta uspeha. 

Usporićete na poslovnom aspektu, ispunili ste neke od svojih ciljeva i sada se osećate spokojno. Doći će vam nekoliko novih poslovnih poduhvata na samom kraju meseca, tada ćete imati energije i volje da ih preuzmete na sebe. Iskoristite prve dve nedelje maja za opuštanje, posvetite se regeneraciji svog tela i oslobodite um od stresnog perioda uživajući u društvu dragih ljudi. Nema razloga da brinete, kolektiv vam neće zameriti vašu opuštenost. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima dizajna, inženjeringa, metalske i IT industrije. Dobru zaradu možete ostvariti kroz honorarne poslove.

Dobro se osećate. Tokom maja će vaše zdravlje biti stabilno. Osećaćete stalnu potrebu za kretanjem, bićete puni pozitivne energije. Bavićete se nekim novim vidom brige za zdravlje i primenjivaćete neku od modernijih metoda. Zainteresovaćete se za program fizičkih vežbi koji uključuje ekstremne sportove i u tome ćete uživati. Vaša fizička kondicija će biti vrlo jaka.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2022

Ljubav

Očekuje vas prelomna godina po mnogim pitanjima, pa i kada pričamo o partnerstvima. Naime, Uran je već neko vreme u vašem partnerskom polju, a tokom 2020-e (na kratko) i tokom 2021-e ( kompletna godina) Saturn u tranzitu kroz polje koje govori o porodici, stabilnosti, korenu – pravio je kvadrat sa tim istim Uranom, unoseći u mnoge odnose turbulentnost, promene. Taj kvadrat će nam biti aktuelan i tokom 2022-e s tim što će se i pomračenja dešavati na osi vi – partner. Pomračenja najavljuju nove faze koje u početnom momentu donose neprijatnost i težinu. Slobodne Škorpije – energija Jupitera u polju ljubavi svakako će vam doneti i potrebu za zabavom i uživanjem, ali i nove kvalitetne emotivne prilike. Tokom januara i februara prošlost će imati prednost i u tom periodu su moguće obnove ljubavnih veza. April – sklonost tajnim odnosima, romantične avanture za koje brzo možete shvatiti da vam ne donose ono čemu ste se nadali. Avgust – komplikovane veze, ali duboka emotivna povezanost. Od oktobra do kraja godine – još jedan „krug“ koji se vezuje za prošlost. 

Posao

Jupiter će vam davati kreativnost, dobre ideje, podsticaj tokom prvog kvartala 2022-e kao i tokom novembra i decembra. U periodu od maja do kraja oktobra biće u vašem sektoru koji se vezuje za poslovnu svakodnevicu i obaveze pa u tom periodu očekujte manifestaciju i rezultate onoga što pokrenete i zamislite do maja. Godina pred vama je poslovno dosta zahtevna, ali jednim delom lakša od 2021-e jer ste negde već prihvatili da bez posvećenosti poslu na dnevnoj bazi i bez velikih promena – nećete moći da funkcionišete uspešno i dobro zaradite. Retrogradno kretanje Marsa od oktobra do kraja godine donosi troškove, poreze, opomene i manjak novca.

Zdravlje

Godina u kojoj biste više trebali da se bavite i svojim telom, ali i svojom psihom. Preporučuje vam se fizička aktivnost. Moguće tegobe se vezuju za kičmu, zube, zglobove i nervni sistem.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe