{2jtab Dnevni horoskop|alias:dnevni-horoskop-24-01.2022}

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - ponedeljak, 24 januara 2022

{2jtab Nedeljni horoskop}

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

24. do 30. januara 2022.

Posao: Mnogo polažete na podršku kolega ili planirate zajednički biznis sa prijateljima kojima ste neka vrsta uzora. Drugima lako namećete svoje stavove, što vam može biti od velike koristi u poslu. Pazite da ne prekoračite plan izdataka koji ste sami napravili ili granice do kojih se možete zaduživati. Ne slušajte Blizance i njihove savete.

Ljubav: Jedan ste od srećnijih znakova u ovom periodu kada je u pitanju ljubav. Možete biti u prilici da morate da se odlučite između dva podjednako privlačna partnera. Sviđate se Škorpiji.

Zdravlje: Moguća manja prehlada. Izlet ili kratak put, promena okruženja, prijaće vam i osvežiće vas. Iskoračite iz dnevne rutine, uvođenjem zdravijih aktivnosti i sadržaja.

{2jtab Mesečni horoskop}

Strelac Strelac
 22.11-21.12

januara 2022

Januar vam donosi harmonične odnose sa partnerom, rodbinom i prijateljima. Pred sam kraj meseca možete očekivati nekoliko loših dana usled stresa na poslu, ali će vam partner vratiti osmeh na lice. Januar će obeležiti divna atmosfera sa ljudima koje volite, iskoristite je da isplanirate putovanje i zajedno organizujete 2022. godinu. Možete se dogovoriti oko kupovine nekretnine, automobila i pokretanja zajedničkog biznisa sa partnerom, porodicom. Uživajte u mirnom periodu koji vas prati već nekoliko meseci i koji je posebno naglašen u januaru.

Na samom kraju januara očekuju vas poslovni sastanci i velika odgovornost biće na vašim ramenima. To vas može učiniti nervoznim. Vi želite da se ostvarite u svim segmentima života i tokom januara razmišljaćete intenzivno o pokretanju privatnog biznisa. Isplanirajte poslovne aktivnosti do detalja i verujte u svoje sposobnosti. Usled ubezanog tempa nemojte zaboraviti na zdravu ishranu i odmor! Merkur će 2. januara ući u znak Vodolije i započećete da planirate predstojeće radne obaveze i pokrenućete pregovore oko novih projekata. Najviše pažnje ćete posvetiti organizaciji prioritetnih radnih zadataka i održavaćete česte poslovne sastanke. Primenićete nove ideje i metode u vašem radu koje će doneti očekivane rezultate. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, komunikacija, građevinske industrije, saobraćaja i transporta robe.

Muče vas nesanice. Pokušajte da se odmorite i da relaksirate telo. Tokom januara bićete osetljivog zdravlja, pa vam se preporučuje da koristite preventivne mere, kao što je vođenje zdravog života, pravilna ishrana, redovan odmor i svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke aktivnosti. Osim što možete biti podložni lakšoj upali grla i prehladi, ozbiljnije zdravstvene smetnje nećete imati. Krajem januara će vam ojačati imunitet.

Možda vas zanima:

Jedan horoskopski znak koji na vas utiče toksično — koga treba da izbegavate? Svi imamo mane — velike ili male. Ljudi smo, pravimo greške i moramo prihvatiti ...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe