Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - petak, 9 decembar 2022

POSAO: Niste sigurni koliko možete da vjerujete svojim saradnicima i vaša sumnja na neki način jeste vrlo opravdana.
LJUBAV: Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada, imaćete šansu da se bolje upoznate.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. decembar 2022.

Posao - Povedite računa o vašim odnosima sa saradnicima. Nemojte da ulazite u bilo kakve rasprave, bez obzira koliko vam se činile opravdanim, pa i neophodnim. Tokom ovog perioda sve može potpuno da se preokrene, pitanje je samo da li u vašu korist ili na vašu štetu. Budite dovoljno budni i oprezni, pa će sve biti u najboljem redu. Niko više ne veruje u vaš izraz jadne i napuštene kuce koju niko ne razume i niko neće. Dovoljno je da se malo pokrenete s mrtve tačke, odete tamo gde treba i kod koga treba i stvar je gotova. I vrlo lepo plaćena. Duhovni ste znak, a pri tom još i avanturista. Šta će vam novac, ionako ga imate. Ukoliko ga nemate, samo što nije stigao.

Ljubav - Na emotivnom planu vam ne cvetaju ruže, ali vi snosite veći deo odgovornosti za trenutno stanje vaše veze. Pokušajte da ne budete toliko dogmatični i da pokažete malo više razumevanja i saosećanja prema svome partneru. za početak, to će biti više nego dovoljno. Tako ćete ostvariti emotivniji odnos.

    Slobodni Strelčevi ove nedelje ulaze u period kada će im porasti ljubavne šanse i mogli bi da sretnu osobu u koju će se zaljubiti ili započeti novu vezu. Više novih kontakata i lepa druženja su pred mnogima. Ne budite ponovo egocentrični sa izrazom jada i čemera na licu, samo da bi vas neko tešio. Promenite taktiku i malo primetite tu pametnu, trpeljivu i veselu osobu koja pokušava da se nađe uvek blizu vas.

Zdravlje - Više šetnje bi vam prijalo. Planetarni uticaj donosi osećanje usamljenosti i odvojenosti, sumnje i paranoje. Ne shvatajte sebe ozbiljno, ne “primajte” se, pa ćete sačuvati razum.

SAVJET: Obuzdajte svoju potrebu za akcijom pod svaku cijenu.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

decembar 2022

Postavljate granice, smatrate da je došao trenutak da se izborite za svoje ideje i ciljeve na koje dugo čekate. Emocionalno ste postali jači i stabilni, prošli ste kroz različite lekcije tokom 2022. godine i pravo je vreme da se zalažete za svoje prioritete. Slobodne očekuju manje nesuglasice sa bliskom rodbinom. Sredinom decembra ćete na jednoj zabavi upoznati osobu koja će vam delovati dovoljno kvalitetno, a simpatija će biti obostrana. Provešćete zajedno novogodišnje praznike u prijatnoj atmosferi.Strelčeve u vezi i braku partner shvata ozbiljno, u potpunosti razume i podržava. Druga polovina meseca biće obojena pozitivnim emocijama, očekuje vas romantična atmosfera.

Zadovoljni ste finansijskom situaciom, novac vam stiže iz neočekivanih izvora tako da imate priliku da ispunite svoje želje što se šopinga tiče. U prvoj nedelji decembra mnoge očekuje konflikt u kolektivu, smatrate da poslovni saradnici nisu odgovorni. Pokušajte da rešite nedoumice do sredine decembra i uđete u novu 2023. godinu potpuno rasterećni. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga koje su usmerene na pružanje i razmenu informacija, komunikacije i IT sektor.

Zdravstveno stanje je dobro, nema promena. Prva dekada decembra vam donosi osetljivo zdravlje. Bićete podložni virusima i upalama. Disajni sistem će vam biti naglašeno osetljiv, a moguća je i jača glavobolja zbog niskog pritiska kada su promenljive vremenske prilike ili kada ste umorni. Druga polovina decembra vam donosi poboljšanje i oporavak. Potrebna vam je svakodnevna relaksacija i odmor.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2022

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg znaka ulazi u Ribe – polje koje predstavlja vašu porodicu, stambeni prostor, stabilnost, koren. Pa će se tako kod pripadnika vašeg znaka aktivirati – ulaganja u stambeni prostor, proširenje stambenog prostora, kupovina stana....ali i „proširenje“ porodice kroz nove članove. Neki Strelčevi koji su u emotivnim vezama baš u ovoj godini će doneti odluku o zajedničkom životu, braku, potomstvu. Slobodni Strelčevi – vama Jupiter u polju doma baš i neće prijati za ljubavne „akcije“ – šta više, možete se „usedeti“ kod kuće, trošiti.....i jesti. Eventualno preko društvenih mreža mogu postojati neki kontakti, ali to se vrlo lako može pokazati kao zaluđivanje i previše očekivanja. No, od prolećnih meseci isti taj Jupiter aktivira vaše polje ljubavi i sve do jeseni 2022-e imaćete jedan prilično vruć period za flertovanje i emocije. A na jesen, ulazite u retro fazon i očekujte bivše partnere i poznanike.

Posao

Januar ćete prespavati, kukati kako ste tanki sa finansijama i uglavnom se rekreativno baviti poslom. No, već od februara i tokom većeg dela proleća ulazite u fazu da želite nešto da promenite ODMAH, jer će pritisak okolnosti i obaveza biti prilično težak za izneti. Neki od vas će se odlučiti za pokretanje privatnog posla – ako to radite, napravite dobar plan, istražite tržište i ne jurcajte – Saturn u vašem polju komunikacije, dogovora, mentalnih aktivnosti – već prilično dugo vas uči da se ništa ne dešava i ne rešava preko noći, već mora postepeno, kroz trud i čekanje pravog trenutka. Maj i jun bi se mogli pokazati kao pravo vreme za tako nešto. Uglavnom korektno poslovno funkcionisanje do jeseni, tačnije do oktobra meseca – a onda kreće pravi rolerkoster za vas.

Zdravlje

U prolećnom i jesenjem periodu ćete biti dosta osetljivi. Možete imati problema sa imunitetom, ali i sa stomakom (regulišite više tu ishranu i uvedite se u red), kao i sa pritiskom i lošijom cirkulacijom, nervima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe