Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - sreda, 22 mart 2023

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. mart 2023.

Posao - Sjajne mogućnosti u poslovima sa nekretninama, u privatnom biznisu i u poslu koji ima veze sa medijima. Naporno ste radili da biste neki zadatak završili na vreme. To vam je douzelo dosta energije, tako da možete zasluženo malo da predahnete. Nemojte da brinete zbog daljeg posla, već deo svojih obaveza prenesite na svoje saradnike.

Možete biti previše opterećeni obavezama, i potrebna vam je dobra ekipa mladih saradnika, posebno Bikova. Vi ćete novac više trošiti ili ulagati u nove poslove, nego što ćete moći da uživate u onome što dobijete. Moguće je ulaganje u stambeni prostor. Oni koji se bave učenjem ili polaganjem ispita mogu očekivati uspeh.

Ljubav - Strelčevi ove nedelje mogu osećati napetost u svojim porodičnim odnosima, moguće je nerazumevanje sa partnerom, iako će se truditi da poboljšaju međusobnu komunikaciju. Oni koji su u svežim vezama neće biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Nemojte da budete tvrdoglavi u namerama da promenite ponašanje voljene osobe. Ako vam ne odgovara njena slobodna priroda, to treba da joj otvoreno kažete. Razmislite o obostranim iskrenim emocijama, što vam može pomoći da nađete rešenje.

Opasnost preti od komunikativih zgodnih saradnika, a ako ste muškarac i od mlađih saradnica. Pazite se razlike u godinama, to može da bude mač s dve oštrice, s kojim nećete umeti dobro da baratate. Trudite se da stišate buru oko nečega što vas lično ne dotiče, ali smatrate da ste pozvani da na neki način delite pravdu. Bolje nemojte.

Zdravlje - Pripazite stomak i smanjite uzimanje mesa. Urpkos svim izazovima, dobro se osećate i sposobni ste da održavate balans. Ne dozvolite da vas povremeni napadi straha i teskobe demorališu.

SAVJET: Budite ono što jeste.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

mart 2023

Strelčevi su tokom februara sanjarili ali vas Mars i Merkur pokreću u toku marta, praktično vas bude. Možete svedočiti istini u prvoj polovini meseca, pogotovo ako ste pokrenuli kontakt sa bivišim partnerom. Mart mesec je tu da reši vaše sumnje i pomogne vam da odlučite u kom smeru želite da idete. Strelčeve u braku ne očekuju veće promene, možete da se opustite i uživate u svojim navikama. Slobodni su fokusirani na prošlost kao što smo i rekli ali odluku treba doneti do kraja marta.

Trenutno vas ne očekuju veće promene na poslovnom planu, fokus je na privatnom životu. Nemojte svoju frustraciju rešavati impulsivnim kupovinama, pokušajte da uštedite novac. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom iskoristite drugu polovinu marta za komunikaciju sa potencionalnim poslodavcima. Nema razloga da sumnjate u sebe!

Osetljivo vam je grlo, izbegavajte hladne napitke.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2023

Ne možete se pohvaliti neverovatno uspešnim ljubavnim životom u poslednjem periodu. E pa to se menja a zvezde će podržati vaše napor, posebno krajem marta.

Ovo će biti dobro vreme da osvežite ljubavni život i prilike u porodici. Vreme je i da preuzmete inicijativu u odnosima jer će vaši napori verovatno uspeti.

Iskoristite prilike koje vam se pružaju i probajte da do kraja maja završite sve značajno. Posle toga ćete imati i manje vremena i volje za velike stvari.

Ako dobro uradite pripremu i sve isplanirate početkom godine, sredinom možete očekivati velike promene koje će biti pozitivne i doneti napredak na poslu.

Čuvajte se povreda na poslu. U to spadaju i emotivne povrede.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe