Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - četvrtak, 5 oktobar 2023

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj.
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Odlično.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

2. do 8. oktobar 2023.

Posao - Kratkoročno poslovanje sa strancima ili neki drugi posao u kojem vam je potrebno znanje stranih jezika može vam doneti veliku korist. Ovaj period vam donosi i odlične mogućnosti za dodatni posao i pronalaženje novih izvora prihoda koji bi mogli da budu za vas izlaz iz trenutnih problema. Pokušajte da nađete za sebe najbolje rešenje, ma o čemu da se radi. Neko pokušava da vam nametne svoj sistem vrednosti ili honorar koji vama ne odgovara. Ne rasipajte vreme i energiju na bilo šta osim na karijeru. Sada je trenutak da ulažete u svoju budućnost. Imate sve što vam je potrebno, osim dobre organizacije. Neko će vam se naći pri ruci kada vam to bude potrebno.Najverovatnije ćete dobiti ono što vam pripada, ili će neko ispuniti nešto što vam je obećao. Iskoristite podršku Strelca, Jarca, Raka i Lava.

Ljubav - Tokom ovog perioda bićete maksimalno posvećeni poslu, pa će neke osobe kojima se dopadate biti naporni za vas, mada se sa njima inače dobro slažete. Budite odlučniji prema partneru. Ne ulazite u rasprave u koje će pokušati da vas uvuče da bi vam nametnuo osećaj krivice. Počnite novu vezu ili unesite neke promene u odnos sa sadašnjim partnerom. Nemate dovoljno vremana za stabilnu ljubavnu vezu, ali vam zato i te kako prija flertovanje. Stariji Strelčevi koji su već u braku, verovatno zbog posla posvećuju malo vremena partneru. Strelčevi ove nedelje treba da se više posvete porodici i privatnom planu, ali i da reše neke probleme koji su ih ranije opterećivali.

Slobodni Strelčevi imaju široku mogućnost izbora. Neki pripadnici znaka mogu sresti osobu koja im je nekada značila, dok su novi kontakti češći preko prijatelja.

Zdravlje - Pazite se povrede na poslu. Idite na odmor, na putovanje koje ste oduvek želeli – kako biste napunili baterije i dobili potrebnu energiju za sve dalje izazove.

SAVJET: Organizirajte izlet u prirodu.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

oktobar 2023

Strelac u oktobru će moći bukvalno da pomera planine. Ovaj mesec će biti jedan od najuspešnijih ove godine. Uspećete da ispunite nekoliko dugogodišnjih želja, uhvatite se u koštac sa negativnim ljudima u jednom naletu i značajno poboljšate svoje finansijsko stanje.

Ali ne budite arogantni: putevi sudbine su promenljivi. Sačuvajte pozitivan duh i optimizam bez obzira na promene. Prijatelji i porodica će vas razveseliti. Kraj meseca je vreme za brigu o kući i životu. Tokom ovog perioda velike kupovine i ulaganja u nekretnine biće uspešne.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2023

Ne možete se pohvaliti neverovatno uspešnim ljubavnim životom u poslednjem periodu. E pa to se menja a zvezde će podržati vaše napor, posebno krajem marta.

Ovo će biti dobro vreme da osvežite ljubavni život i prilike u porodici. Vreme je i da preuzmete inicijativu u odnosima jer će vaši napori verovatno uspeti.

Iskoristite prilike koje vam se pružaju i probajte da do kraja maja završite sve značajno. Posle toga ćete imati i manje vremena i volje za velike stvari.

Ako dobro uradite pripremu i sve isplanirate početkom godine, sredinom možete očekivati velike promene koje će biti pozitivne i doneti napredak na poslu.

Čuvajte se povreda na poslu. U to spadaju i emotivne povrede.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe