Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - subota, 24 februar 2024

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

19. do 25. februar 2024.

Posao - Ovaj period vam može doneti pometnju u poslovnoj sferi, pogotovo ako radite u banci ili ste ekonomista, ili ste novac uložili u nešto što vam se nije isplatilo. Ne zaključujte nove ugovore, pogotovo ne sa strancima sa nemačkog jezičkog područja. Niste spremni da poslušate savet iskusne osobe koja vas dobro poznaje i koja će vas savetovati da budete mudriji s novcem. Izbegavajte odlazak u kladionice. Na kraju nedelja dobijate ono što vam pripada ili obećanje koje će ispuniti onaj koji treba.

Ljubav - Strelčevi ove nedelje osećaju potrebu da analiziraju svoj emotivni žtvoti i neće biti naročito raspoloženi za druženje i nove kontrakte. Zauzeti će pokazivati manji interes za partnera, pa bi odnos u vezi mogao da zahladi. Partner je nezadovoljan vašim ponašanjem i prigovaraće vam verovatno s pravom, a vi ćete odreagovati burno, ili ćete se braniti ćutanjem. Niste spremni realno da sagledate situaciju u kojoj ste se našli, uglavnom svojom greškom. Ipak, pokušavate da se postavite fer prema partneru ali on verovatno nema mnogo sluha za vas. Moguće da vas doživljava kao nekog ko postavlja uslove, a nije dovoljno fleksibilan. Ako ste slobodni, moguć je susret sa bivšom simpatijom ali i poznanstvo sa nekim ko je slične struke vašoj i spreman je da vam pridruži i u poslu. Takođe moguća je tajna romansa na putu.

Zdravlje - Moguća nesanica zbog nervoze. Bez većih promena. Najvažnije je da se fokusirate na svoje mentalno blagostanje i prioritizujete fizičku aktivnost koja vas smiruje (poput joge).

SAVJET: Provjerite stanje svog auta.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2024

Oni u dužim emotivnim vezama mogu poželeti da tokom ove godine "spuste sidro" i uplove u avanturu zvanu zajednički život/brak (najjači period za tako nešto je proleće - leto), ali će brzo shvatiti da to ne nosi samo sreću, već da je potrebno mnogo posvećenosti, odgovornosti i kompromisa. U svakom slučaju, ova godina traži da povučete konkretne poteze i dignete odnos na viši nivo. Što se brakova tiče postoji problematika koju bilo partner bilo vi (a možda i oboje) uporno gurate pod tepih i izbegavate.

Slobodni Strelčevi - godina pokreta i dešavanja, pojačane društvenosti i mnogobrojnih ljubavnih prilika je pred vama.

Iako će novčani prilivi biti znatno uvećani tokom 2024. godine, nećete baš moći da se pohvalite finansijskom stabilnošću - najpre zbog znatno pojačanih troškova koji se vezuju za kuću i članove porodice, ali i zbog vaše potrebe da preterate i ne uskratite sebi ništa.

Stres je i tokom 2024. pojačan, što može uticati na stanje imuniteta. Bićete podložni virusnim i bakteriološkim infekcijama, a hroničnim bolesnicima tegobe mogu biti pojačane.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe