Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - sreda, 22 mart 2023

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. mart 2023.

Posao - Prilično vam je naporno. Svi vaši planovi idu u drugi plan, i vi ste tu na usluzi šefu. Ali, vi ste mu desna ruka i veliki oslonac, a on to zna da ceni. Preko rođaka ili prijatelja iz inostranstva stiže novac ili ideja u vezi sa zajedničkim unosnim poslom koja će vas obradovati.

Okončaćete jedan duži projekat od kojeg su vam možda zavisni dalji vaši profesionalni izgledi. Ako se pokaže da je vaš dosadašnji trud bio isplativ, nećete morati da brinete. Imaćete priliku da vam se otvore željena vrata ka jednom boljem položaju i uspehu. Možete očekivati i neku nagradu u materijalnom smislu.

Ljubav - Device ove nedelje osećaju narastajuću napetost u svojoj vezi, ali, neki neće biti raspoloženi za rešavanje problema, Većina trenutno nije raspoložena za nove veze, a već postojeće mogu prolaziti kroz ozbiljniju krizu. Nova poznanstva se teško ostvaruju. Imaćete neki čudan osećaj da vam voljena osoba nekako izmiče. Uzrok tome može biti neslaganje u mišljenjima, pa razmislite dobro o svemu. Device koje su u braku mogu očekivati pozitivnu promenu u ponašanju sa partnerom.   

Kod vas su u igri sve varijante - čežnja, maštanje o nekome s kim niste, relativno pristojan odnos sa onim sa kim ste, i društvo i samoća, kako vama odgovara. A uz to, predstoji i novo poznanstvo. Ukoliko imate partnera ili ste u braku, uglavnom ste mu prepustili sve brige u vezi sa porodicom, a vi samo uskačete, za čim u stvari i nema mnogo potrebe.

Zdravlje - Pazite se za volanom. Osećate priliv emotivne i životne energije i prilično ste stabilni. Pojačajte fizičku aktivnost ako je ikako moguće i nastojte da dovoljno spavate.

SAVJET: Potrebno vam je više sna.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

mart 2023

Saturn je prešao u znak Riba što vas može vratiti u prošlost i podstaći da analizirate ponašanje dragih ljudi. Ukoliko se osetite iskorišteno i loše, vreme je za postavljanje jasnih granica kroz koje ćete pokazati okolini da poštujete sebe. Generalno gledano mart vam donosi napredak na ličnom planu i rad sa emocijama. Nema velikih promena u odnosu sa partnerom, prijateljima i porodicom u komunikaciji vas očekuje jasnoća fokus je na unutrašnjosti i emocijama koje dugo potiskujete.

Većina Devica zadovoljna je postignutim rezultatima kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Imate priliku da otputujete i odmorite od svakodnevnih obaveze. Mnoge Device odlučiće se za renoviranje doma, uživajte u promenama. Očekuje vas finansijski dobitak na samom kraju marta, zadovoljni ste trenutnim finansijskim stanjem.

Dobro se osećate.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2023

Jupiter je na početku godine iza nas bio u sazvežđu Devica, dok 2023. Godina počinje ulaskom Jupitera u sazveđe Ovna i daje vam energiju da se izborite za sebe. Prvih nekoliko meseci 2023. Godine idealni su za krucijalne životne promene, za rad na poljima u kojima ste sebe smatrali neuspešnim, životnim problemima koji su vam delovali fatalno i nerešivo. Možda ste hteli da se pomirite sa sudbinom i zavšrili 2022. godinu nesigurno, isfrustrirano ali vam početak naredne godine daje novu energiju i posebno je produktivan za rešavanje problema koji vas muče godinama u nazad!

Kada bi opisivali celokupnu godinu pred Devicama astrolozi moraju da istaknu da je to godina velikih promena, na porodičnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Energetski tokovi su povoljni tako da će se pred vama naći životne prilike, možete se osloboditi hroničnih bolesti, pokrenuti telo u fizičkom smislu i ojačati imunitet ali i proširiti porodicu. Prva tri meseca 2023. godine stavljaju fokus na bračni život, mnoge Device će se odlučiti za stvaranje potomstva i ovo je savršen period za trudnoću. U narednim mesecima bićete posvećeni poslovnoj sferi života i mnogim Devicama pružiće se prilika da napreduju i dođu do liderskih pozicija.

Kada kažemo liderskih pozicija većina Devica zamišlja mukotrpan prekovremeni rad i odgovornost, koji iscrpljuju. Naredna godina promeniće mnoga vaša uverenja, a ovo je krucijalno uverenje koje ćete lagano menjati iz meseca u mesec. Jupiter će u vaš život uneti dozu kreativnosti i organizovanosti ali i sreće tako da dođete do poslovnih pozicija koje su finansijski zadovoljavajuće i donose manju količinu posla. Mnoge Device oslobodiće se stresnih poslovnih aspekata, napredovati u kolektivu tako da za sebe stvore prijatnu radnu atmosferu. Moguća su kraća putovanja i usavršavanja, ovo su polja koja se aktiviraju sa novim poslovnim pozicijama i koja maksimalno treba iskoristiti.

Razmišljajte o tome kako zaraditi veće količine novca uz efektivan rad, tako da smanjite radno vreme! Verujemo da će vam povoljni poslovni aspekti doneti inovativne i pozitivne poslovne prilike.
Na ljubavnom planu se slobodnim Devicama pruža prilika da upoznaju osobu po svojim standardima. Morate jasno definisati a dobro je i zapisani na papir šta je ono što želite od partnera, kakve kvalitete treba da poseduje i kakvu su vaši ciljevi za narednih nekoliko godina. Ukoliko definišete svoja očekivanja imate šansu da lakše i brže prepoznate takvu osobu i u prvoj polovini godine stupite u vezu. Pomenuli smo na početku da je pred vama godina u kojoj ćete razmišljati zrelo, koja će vas navesti da uplovite u bračne vode i osnujete porodicu. U skladu sa tim insistirajte uvek na otvorenom razgovoru, budite iskreni i nemojte dozvoliti da vam nesigurne osobe oduzimaju vreme preispitujući vaš odnos.

Device u vezi i braku očekuje dinamičan period, borite se na više frontova ali ne zato što ste prinuđeni već svojom voljom. Jednostavno želite da pokažete porodici svoju vrednost, učinite njihov život kvalitetnijim i podignete standarde kada su finansijski tokovi u pitanju. Ukoliko planirate trudnoću ili kao muškarac planirate da proširite porodicu sa svojom voljenom polovinom, prinova će vam dati još više volje za postizanje poslovnih uspeha. U drugoj polovini godine pruža vam se prilika za putovanja sa partnerom ali i preuređenje doma, akcenat će biti na udobnosti i stvaranju boljih uslova za život. 
Nemojte zaboraviti na odmor, iskoristite jedan dan u nedelji da odmorite i da se naspavate. Stabilnog ste psihičkog i fizičkog zdravlja ali vas svakodnevna fizička aktivnost i činjenica da morate ostati u pokretu mogu izmoriti, tako da vam je potreban kratak predah na kraju nedelju u topline doma.

Ukoliko ste u proteklim godinama imali zdravstveni problem kojeg niste mogli da se rešite, sada je vreme da se posvetite zdravom načinu života. Jupiter u Ovnu staviće akcenat na poroke, oslobodite se poroka u godini tokom koje vas prati produktivna energija.

Možete sve što zamislite!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe