Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - subota, 24 februar 2024

Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate delovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje verujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

19. do 25. februar 2024.

Posao - U ovom periodu događaji su malo usporeni, što i nije tako loše za one koji su po svaku cenu rešeni da sprovedu u delo ono što su planirali. Poslovi u medijima ili velikim trgovinskim firmama mogu doneti dobre prihode ali ipak pazite šta potpisujete. Nemojte biti spori u poslu, kako kod izvršenja obaveza tako i u pogledu zaključenja ugovora. Moguće je osećanje nemoći i neraspoloženja. I pored vaših ispravnih stavova ne možete mnogo postići. Nikako ne idite u kladionicu. Želećete da uložite sve više i više, a na kraju možete biti gubitnik.

Ljubav - Device ove nedelje pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki mogli da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos sa partnerom biće ispunjen nerazumevanjem, ali se razgovorom još uvek mogu rešiti postojeći problemi. Ako ste sami, početkom perioda moguće je poznanstvo sa nekim ko će vas u svakom pogledu oduševiti, ali pitanje je da li je ta osoba slobodna i da li je spremna da ispuni svako svoje obećanje. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete onim što se priča na vaš račun, naročito ako je vaš partner ili osoba koja vam je draga često na putu u inostranstvu. Najvažnije je da krajem perioda ne budete previše strogi u stavu, kako prema osobi koja vam je draga, tako i prema mlađim članovima porodice. Ne ulazite u novu vezu, pogotovo ne sa nekim vatrenim znakom.

Zdravlje - Psihička napetost. Opustite se u društvu voljenih. Stres na poslu čini da se osećate iscrpljeno, te morate da naučite da zastanete kako ne biste doživeli burnout. Probajte da vodite dnevnik ili popričate sa osobom od poverenja, to bi moglo da utiče pozitivno na vaše raspoloženje i perspektivu.

SAVJET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2024

Godišnji horoskop za Djevicu za 2024 kaže da, bilo da se radi o novom projektu, prekretnici ili usponu u karijeri, posvećenost ih dovodi do impresivnih rezultata. Samo zapamtite da pravite pauze. Ako ste u vezi, komunikacija će biti vaš jezik ljubavi koji će pomoći da produbite vezu. Slobodne Djevice bi mogle da otkriju ljubav tamo gde je najmanje očekuju – držite srce otvoreno i budite spremni da prigrlite iznenađenja. Što se zdravlja tiče, vodite računa o ishrani i što je više moguće prepustite se osvježavajućim šetnjama.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe