Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - petak, 9 decembar 2022

POSAO: Dolazite do manje zarade nego što ste očekivali, ali nećete dugo biti razočarani jer će vam se i nova prilika ubrzo ukazati.
LJUBAV: Imate utisak da vaša veza nije tako stabilna i da se veoma uskoro može desiti raskid.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlijezdom.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. decembar 2022.

Posao - Početkom sedmice bićete opterećeni poslom. Pretpostavljeni je komunikativan, prijatan i vrlo zahtevan. Vi ste prilično koncentrisani na posao, ali biste ga rado zamenili. Za sada možete dobiti samo obećanja, ali ni to nije malo. Obuzima vas napetost jer imate utisak da nećete moći da postignete ono što se od vas očekuje. Međutim, baš ovako napeti, sigurno i nećete uspeti. Zato, pokušajte da se umirite i više verujte u sebe. Predstoji vam zaista veliki rad i trud, ali vama to nije strano. Ne razmišljajte isuviše unapred, budite prisutni sada, ovde u ovom trenutku. To je najvažnije. Ceo period je dobar kada je novac u pitanju. Nemate na šta da se žalite, jer vam pritiče sa više strana, pogotovo preko Jarca ili Bika.

Ljubav - Nervozu prenosite u svoju vezu i zato nemojte da se čudite ukoliko vas budu kritikovali. Naprotiv, shvatite ovu kritiku kao dobronamernu i pozitivnu za vas, jer na kraju karajeva, ona to i jeste. Ova kriza može i te kako da učvrsti vašu vezu, pa ćete na kraju početi da osećate više stabilnosti u emotivnim odnosima. Slobodni pripadnici znaka će se više družiti i lakše ostvarivati nove kontakte, više će se posvetiti osvajanju.

    Neki će biti skloni idealizaciji voljene osobe, a moguća su velika uzbuđenja u susretima koji će se dogoditi na javnom mestu. Moraćete drugačije da se postavite prema onima koji vam nešto znače. Ne otkrivajte lako emocije, naročito ne pred Devicom, Ovnom, Lavom ili Jarcem. Imate nekoliko paralelnih simpatija koje sumnjaju da nisu jedine u vašem životu.

Zdravlje - Smanjite obroke. Prolazne tegobe sa varenjem, bolovi u leđima – potrošili ste više vitalne energije na druge, umesto na sebe, pa sada nadoknadite to.

SAVJET: Manjak energije nadomjestite dobrim planom.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

decembar 2022

Pred Devicama je izazovan mesec, Retrogradni Mars unosi pometnju u vaš ljubavni život i stvara nesuglasice u odnosu sa dragim ljudima i partnerom. U fokusu će biti finansije, moguće se rasprave oko vođenja finansija unutar doma  i raspoređivanja novca. Vreme je da stavite sebe na prvo mesto, odredite svoje prioritete i uz konstruktivan razgovor u drugoj polovini decembra rešite nesuglasice. Slobodne očekuje napeta atmosfera u odnosu sa bliskim rođacima, postavite im jasne granice. Decembar je podstakao buntovničku energiju u vama, pravo je vreme za rad na sebi.

Decembar je mesec koji će vas prodrmati, neće vam biti prijatno kada se susretnete sa zaostalim dugovima i računima na koje ste zaboravili. Iznenadni troškovi su za Device retki, nemojte biti grubi prema sebi ne možete uvek sve konce držati u  rukama. Isplatite zaostala dugovanja do kraja decembra, kako bi u 2023. godini  ušli rasterećeni i kako bi mogli da se posvetite sebi. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, prosvete, dizajna, ugostiteljstva, finansija i zdravstva.

Zdravlje je stabilno, nastavite sa produktivnim navikama koje ste usvojili u prethodnim periodu.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2022

Ljubav

Ulazak Jupitera u polje partnerskih odnosa neće se na sve emotivne ili bračne priče odraziti na isti način. Oni odnosi u kojima razumevanje, stabilnost, bliskost i međusobno poštovanje imaju primat nad svim ostalim – mogu samo doživeti procvat i dublju povezanost. Šta više, mnoge Device koje su u vezama mogu se odlučiti za vrlo ozbiljne korake – za ozvaničavanje odnosa, veridbu, ulazak u zajednicu, brak, pa čak i planove o formiranju porodice. Za tako nešto najlepši je prolećni period, posebno april 2022- e godine, kao i septembar – koji je tradicionalno vaš mesec. Za Device je ovo godina važnih odluka po pitanju partnerstava – onih koje menjaju život. Slobodne Device – prilično dugo planete nisu na vašoj strani i u prethodnim godinama donosile su vam ili vrlo zahtevne emotivne priče ili su vas usmeravale na poslovni segment, dajući vam malo prostora za ljubavna dešavanja i opuštenost. U ovoj godini će se ovakav trend definitivno promeniti. Sam početak godine vezuje se ili za ljubavnu prošlost ili za početke sudbinsko – karmičkih veza.Odličan meseci za nove ljubavi su mart, april, jul, kao i septembar 2022-e godine.

Posao

Saturn u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama i u prošloj godini vam je doneo povećanje zahteva, veliko ulaganje energije kroz poslovni segment i nestabilne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Ovaj trend se neće nešto naročito promeniti ni u 2022-oj godini koja je za vas vreme konstantnog dokazivanja, vreme kada morate da budete posebno organizovani, fokusirani i stabilni u poslu. Device će tokom ove godine prekinuti radni odnos jer više ne mogu da se pronađu u postojećem poslu i okrenuće se planovima koji se možda vezuju za privatni biznis. Najbolji periodi za promene su tokom aprila i leta 2022-e godine. Novembar i decembar mogu doneti ozbiljnije komplikacije u vašoj poslovnoj sferi i manjak finansija.

Zdravlje

Češće alergije i respiratorne infekcije, što posebno može biti pojačano tokom jesenjih meseci. Potreba za češćom kontrolom kod hroničnih bolesnika. Stariji – problemi sa cirkulacijom i venama.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe