Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - četvrtak, 5 oktobar 2023

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

2. do 8. oktobar 2023.

Posao - Možete pomisliti kako ćete brzopotezno nešto srediti, bilo da se radi o stambenom prostoru ili o privatnom biznisu. Bolje bi bilo da dobro razmislite u šta se upuštate, pre nego što samostalno započnete bilo šta. Dobijate priliku da vratite neki novac ili nešto što vam pripada. Nemojte se nervirati ako vam neko bude osporavao prava, ma o čemu da se radi. Dolazite u neko iskušenje kada je u pitanju privatni biznis. Ukoliko se radi o intelektualnoj delatnosti, prihvatite se posla. Moguće je da ste sebi postavili velike ciljeve i shvatate da nemate dovoljno energije, prave pomoći, ali ni vremena da ih ostvarite, zbog čega ćete se obratiti nekome za savet.

Ljubav - Device u toku ove nedelje ulaze u period kada mogu imati više novih poznanstava, neki bi mogli da se zaljube, pa su šanse za nove veze povećane. Oni koji se nalaze pred nekom emotivnom odlukom, trebalo bi još da pričekaju i razmisle šta zapravo žele. Dosta stoički podnosite neku situaciju koja vam ne prija, ali nešto vam govori da treba da se postavite što je moguće diskretnbije i da se ne upuštate ni u šta što vam ne prija, bez obzira na to da li se radi o pratneru koji ne zna šta da očekuje od vaše veze ili ni sami ne znate šta prema kome osećate.

Mlade Device se ne snalaze najbolje u ljubavi, zato pazite s kim započinjete vezu. Ako ste u zrelim godinama, nemojte dozvoliti da poslovni i porodični problemi utiču na vaš odnos s partnerom. Krajem sedmice naći ćete se u društvu starih prijatelja i tada ćete sresti nekoga ko će vam se mnogo svideti.

Zdravlje - Smanjite obroke zbog nervoze i više se šetajte. opustite. Moguća glavobolja, kao i bolovi u vratu i leđima. Morate da vežbate i šetate, iako vam je mrsko. Ne preskačite vreme za odmor i zabavu.

SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

oktobar 2023

Najzanimljiviji događaji održaće se u prvoj polovini oktobra. Ono što se dešava navešće mnoge Device na pomisao da zaslužuju više nego što imaju. Uspeh će doći onima koji jasno formulišu cilj i ulažu sve napore da ga postignu.

Sredinom meseca Devicama će biti teško da se usredsrede na obaveze i zadatke. Moguća su nepredviđena kašnjenja, birokratska kašnjenja i svakakve nedoslednosti koje prilično kvare raspoloženje. Možda ste umešani u tuđe intrige i biće veoma teško da izgradite svoju reputaciju. Za Device će krajem meseca ponovo duvati vetrovi promena. To će uticati na sve oblasti, ali najviše na one u kojima sami želite nešto da popravite.

U ovom trenutku su mogući veliki novčani prihodi i profitabilne ponude, zahvaljujući kojima možete bukvalno okrenuti svoj život za 180 stepeni.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2023

Jupiter je na početku godine iza nas bio u sazvežđu Devica, dok 2023. Godina počinje ulaskom Jupitera u sazveđe Ovna i daje vam energiju da se izborite za sebe. Prvih nekoliko meseci 2023. Godine idealni su za krucijalne životne promene, za rad na poljima u kojima ste sebe smatrali neuspešnim, životnim problemima koji su vam delovali fatalno i nerešivo. Možda ste hteli da se pomirite sa sudbinom i zavšrili 2022. godinu nesigurno, isfrustrirano ali vam početak naredne godine daje novu energiju i posebno je produktivan za rešavanje problema koji vas muče godinama u nazad!

Kada bi opisivali celokupnu godinu pred Devicama astrolozi moraju da istaknu da je to godina velikih promena, na porodičnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Energetski tokovi su povoljni tako da će se pred vama naći životne prilike, možete se osloboditi hroničnih bolesti, pokrenuti telo u fizičkom smislu i ojačati imunitet ali i proširiti porodicu. Prva tri meseca 2023. godine stavljaju fokus na bračni život, mnoge Device će se odlučiti za stvaranje potomstva i ovo je savršen period za trudnoću. U narednim mesecima bićete posvećeni poslovnoj sferi života i mnogim Devicama pružiće se prilika da napreduju i dođu do liderskih pozicija.

Kada kažemo liderskih pozicija većina Devica zamišlja mukotrpan prekovremeni rad i odgovornost, koji iscrpljuju. Naredna godina promeniće mnoga vaša uverenja, a ovo je krucijalno uverenje koje ćete lagano menjati iz meseca u mesec. Jupiter će u vaš život uneti dozu kreativnosti i organizovanosti ali i sreće tako da dođete do poslovnih pozicija koje su finansijski zadovoljavajuće i donose manju količinu posla. Mnoge Device oslobodiće se stresnih poslovnih aspekata, napredovati u kolektivu tako da za sebe stvore prijatnu radnu atmosferu. Moguća su kraća putovanja i usavršavanja, ovo su polja koja se aktiviraju sa novim poslovnim pozicijama i koja maksimalno treba iskoristiti.

Razmišljajte o tome kako zaraditi veće količine novca uz efektivan rad, tako da smanjite radno vreme! Verujemo da će vam povoljni poslovni aspekti doneti inovativne i pozitivne poslovne prilike.
Na ljubavnom planu se slobodnim Devicama pruža prilika da upoznaju osobu po svojim standardima. Morate jasno definisati a dobro je i zapisani na papir šta je ono što želite od partnera, kakve kvalitete treba da poseduje i kakvu su vaši ciljevi za narednih nekoliko godina. Ukoliko definišete svoja očekivanja imate šansu da lakše i brže prepoznate takvu osobu i u prvoj polovini godine stupite u vezu. Pomenuli smo na početku da je pred vama godina u kojoj ćete razmišljati zrelo, koja će vas navesti da uplovite u bračne vode i osnujete porodicu. U skladu sa tim insistirajte uvek na otvorenom razgovoru, budite iskreni i nemojte dozvoliti da vam nesigurne osobe oduzimaju vreme preispitujući vaš odnos.

Device u vezi i braku očekuje dinamičan period, borite se na više frontova ali ne zato što ste prinuđeni već svojom voljom. Jednostavno želite da pokažete porodici svoju vrednost, učinite njihov život kvalitetnijim i podignete standarde kada su finansijski tokovi u pitanju. Ukoliko planirate trudnoću ili kao muškarac planirate da proširite porodicu sa svojom voljenom polovinom, prinova će vam dati još više volje za postizanje poslovnih uspeha. U drugoj polovini godine pruža vam se prilika za putovanja sa partnerom ali i preuređenje doma, akcenat će biti na udobnosti i stvaranju boljih uslova za život. 
Nemojte zaboraviti na odmor, iskoristite jedan dan u nedelji da odmorite i da se naspavate. Stabilnog ste psihičkog i fizičkog zdravlja ali vas svakodnevna fizička aktivnost i činjenica da morate ostati u pokretu mogu izmoriti, tako da vam je potreban kratak predah na kraju nedelju u topline doma.

Ukoliko ste u proteklim godinama imali zdravstveni problem kojeg niste mogli da se rešite, sada je vreme da se posvetite zdravom načinu života. Jupiter u Ovnu staviće akcenat na poroke, oslobodite se poroka u godini tokom koje vas prati produktivna energija.

Možete sve što zamislite!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe