Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - sreda, 6 juli 2022

POSAO
To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta.
LJUBAV
Važno je da vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Sve češće osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

4. do 10. juli 2022.

Posao: Device mogu sada da učine i neke pozitivne pomake. Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete izuzetno motivisani za posao, a svaki trenutak doživljavaćete kao slavlje. Najzad ste uspeli da sagledate vlastite slabosti i da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Uložite mnogo truda i svu svoju energiju, čak i ako vam se učini da nema šansi za neki uspeh. Rezultati će uslediti mnogo brže nego što očekujete. Ipak, vodite računa o tome šta je realno, a šta nije.

Ljubav: Device ove nedelje neće biti naročito komunikativne i otvorene za nova poznanstva. Neke mogu postati preosetljive na komentare osobe sa kojom su u vezi ili mogu početi razmišljati o prošlosti i preispitivati svoje emocije. Na emotivnom planu vam ne cvetaju ruže. Ipak, bez obzira da li se osećate spremnim da rešavate ovu situaciju ili ne, nije vreme kada bilo šta možete da učinite. Naprotiv, mogli biste samo još dublje da uđete u nesporazume i da se osećate još nesigurnijim. Vi za sve tražite garanciju, čak i za ljubav. Nažalost, pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran.

Zdravlje: Pokušajte da vratite optimizam, a u tome će vam najviše pomoći boravak u prirodi i pozitivno društvo. Dnevnu napetost i nervozu kanališite kroz večernje umirujuće i opuštajuće aktivnosti u samoći ili u najužem krugu bliskih osoba. Više se krećite.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

juli 2022

Pred Devicama su izazovi na ljubavnom planu, za vas nije specifično da otvoreno izražavate ljubomoru ali ovog puta ćete iznanaditi sami sebe. Smirite se, nije sve kako izgleda na prvi pogled. Slobodne Device očekuje zanimljiv mesec, pun prilika za upoznavanje novih ljudi i druženje sa starim prijateljima. Jul vam donosi uživanje!

Bićete zadovoljni poslovnom situacijom tokom jula ali i finansijama. Poslovni partneri mogu od vas tražiti mišljenje o određenim projektima, što iziskuje da se posvetite i produžite svoje radno vreme. Međutim, novi projekti će vam se isplatiti i zaista ćete na kraju jula biti zadovoljni samim sobom. Vaše samopouzdanje biće na zavidnom nivou.

Dobro se osećate.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2022

Ljubav

Ulazak Jupitera u polje partnerskih odnosa neće se na sve emotivne ili bračne priče odraziti na isti način. Oni odnosi u kojima razumevanje, stabilnost, bliskost i međusobno poštovanje imaju primat nad svim ostalim – mogu samo doživeti procvat i dublju povezanost. Šta više, mnoge Device koje su u vezama mogu se odlučiti za vrlo ozbiljne korake – za ozvaničavanje odnosa, veridbu, ulazak u zajednicu, brak, pa čak i planove o formiranju porodice. Za tako nešto najlepši je prolećni period, posebno april 2022- e godine, kao i septembar – koji je tradicionalno vaš mesec. Za Device je ovo godina važnih odluka po pitanju partnerstava – onih koje menjaju život. Slobodne Device – prilično dugo planete nisu na vašoj strani i u prethodnim godinama donosile su vam ili vrlo zahtevne emotivne priče ili su vas usmeravale na poslovni segment, dajući vam malo prostora za ljubavna dešavanja i opuštenost. U ovoj godini će se ovakav trend definitivno promeniti. Sam početak godine vezuje se ili za ljubavnu prošlost ili za početke sudbinsko – karmičkih veza.Odličan meseci za nove ljubavi su mart, april, jul, kao i septembar 2022-e godine.

Posao

Saturn u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama i u prošloj godini vam je doneo povećanje zahteva, veliko ulaganje energije kroz poslovni segment i nestabilne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Ovaj trend se neće nešto naročito promeniti ni u 2022-oj godini koja je za vas vreme konstantnog dokazivanja, vreme kada morate da budete posebno organizovani, fokusirani i stabilni u poslu. Device će tokom ove godine prekinuti radni odnos jer više ne mogu da se pronađu u postojećem poslu i okrenuće se planovima koji se možda vezuju za privatni biznis. Najbolji periodi za promene su tokom aprila i leta 2022-e godine. Novembar i decembar mogu doneti ozbiljnije komplikacije u vašoj poslovnoj sferi i manjak finansija.

Zdravlje

Češće alergije i respiratorne infekcije, što posebno može biti pojačano tokom jesenjih meseci. Potreba za češćom kontrolom kod hroničnih bolesnika. Stariji – problemi sa cirkulacijom i venama.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe