Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - sreda, 18 maj 2022

Posao: Imate utisak da vas okolina odbacuje i da vam nešto sprema iza leđa. Nemojte pokazivati svoje neraspoloženje.

Ljubav: Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući već neko vreme. Osećate se dobro pored osobe koju ste izabrali. Samo uživajte!

Zdravlje: Uzimajte vitamine.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom su mogući gubici i nerviranja. Donosite odluku koja će iz korena promeniti vaš način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da svim nevoljama okrenete leđa. Strah od promena postoji, ali morate malo i rizikovati. Samo tako ćete uvećati šanse za uspeh, sreću i dobru zaradu. Nekima od vas konačno se ukazala prilika da postanu šef i da dobijete ono što vam pripada. Pazite na novac, nemojte ga trošiti nemilice.

Ljubav: Blizanci ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, pa će biti i više šansi za nova i zanimljiva poznanstva, a povoljne ljubavne prilike će se povećati.  Vaša ljubav može biti na probi zbog nekoga na poslu ko će vam se udvarati, ali i zbog nekoga ko će se udvarati vašem partneru. Oboje ćete biti suočeni sa istim ljubavnim mukama, a to je – previše udvarača. Neki mogu imati tajnu ljubav ili maštati o nekoj nedostupnoj osobi. Oni u braku sa partnerom mogu imati strastveniji odnos.

Ukoliko ste sami, neka Škorpija zaokupiće sve vaše misli ovih dana. Svesni ste da je daleko od vaših ideala, ali, pod naletom emocija prelazite preko svih njenih mana i hrlite u njen zagrljaj.

Zdravlje: Obratite paćnju na cirkulaciju, posebno u nogama. Kratak odmor ili izlet pružiće vam odmor i punjenje baterija koje vam je potrebno. Ne naprežite se preterano, čuvajte živce i obnovite energiju.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

maj 2022

Vi ste naučili da se zauzmete za sebe ali vam ovog puta partner može zameriti činjenicu da niste spremni na kompromise. Razmislite dva puta pre nego što uđete u raspravu, nemojte biti negativni i ponavljati stare obrasce ponašanja. Shvatite da vam je partner prijatelj a ne osoba sa kojom se treba konstantno boriti. Slobodni će uživati u društvu prijatelja i posebnu pažnju će obratiti na svoje zdravlje, proleće je pravo vreme da počnete da brinete o sebi i spoznate svoje želje i ciljeve. Vašem partneru će nedostajati podrška sa vaše strane. Krajem meseca doći će do poboljšanja u odnosima.

Vaše kolege imaju utisak da ne očekujete previše od sebe, zameriće vam što na poslu ne dajete maksimum. Potrudite se da ostavite dobar utisak na važnim sastancima koji će se zakazivati u drugoj polovini meseca, nemojte biti nemarni. Prva polovina meseca prolazi mirno, nema većih poslovnih izazova za Blizance. Ukoliko želite da promenite posao, sada nije sjajan trenutak sačekajte letnje mesece. Nezaposleni Blizanci će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, trgovine, zabave, javnosti i komunikacija. Ovo je povoljan mesec da pokrenete privatni biznis ako ste u mogućnosti..

Vaše telo trpi zbog neredovne i nepravilne ishrane. Bićete u dobroj kondiciji i vaš imunitet će biti na potrebnom nivou, što će vam doneti dobro zdravlje tokom maja. Često ćete praktikovati šetnju u prirodi kao i rekreativne vežbe. Svakodnevna psihofizička relaksacija činiće vas otpornim na stres i bićete sposobni i za veće fizičke i mentalne napore. Više nego obično ćete praktikovati neku vrstu sporta.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2022

Ljubav

Do proleća 2022-e voljena osoba i vi češće imati razmirice koje mogu biti potaknute i nekim situacijama iz prošlosti koje se ponavljaju, i povremenom sumnjom i ljubomorom (i partnerovom, ali posebno vašom), ali i sitnicama koje se dešavaju na dnevnoj bazi. No, malo je verovatno da bi ovaj period doveo do trajnih prekida u vezama ili brakovima.  Još jedan napet period je tokom jula i avgusta – kada vaše rasprave mogu biti ozbiljnije i obojene težom energijom. I poslednji kvartal ove godine – još jedan talas lošije komunikacije. Ono što je najbitnije tokom cele 2022-e jeste da svoju impulsivnost i sklonost ka ishitrenim odlukama kada su partnerstva u pitanju – obuzdate. Slobodni Blizanci – za vas je 2022-a vrlo ljubavno aktivna. Februar, mart i deo aprila su posebno inspirativni za vas a osobe koje se pojavljuju su baš po vašoj meri. Takođe, jun i jul su vrlo interesantni a moguće je da u tom periodu osvojite i više osoba. Od oktobra uplovljavate u fazu prošlosti i sve do kraja godine bivši partneri će češće pokušavati da ponovo postanu aktuelni u vašem životu.

Posao

upiter aktivira vaše polje karijere i pošto je to planeta u svom sedištu, jaka – sigurno je da je pred vama godina velikih poslovnih preokreta i promena. Januar i februar će vam oduzeti mnogo snage a neće vam baš pružiti zadovoljavajuće rezultate. No, zato je mart više nego dobar i za promene ali i za nove ideje i rešenja koja dolaze sa vaše strane. Tokom aprila vodite računa da ne poletite previše, da ne napravite neku veću brljotinu na poslu a takođe bi bilo dobro da ne verujete baš stopostotno tuđim obećanjima. Od ulaska u maj i tokom juna – imate odlične predispozicije za nove saradnje. Finansije – vrlo šareno.

Zdravlje

Proleće i jesen su godišnja doba u kojima ćete biti izraženo osetljivi. Mogući su pojačani problemi sa respiratornim sistemom, alergije i pad imuniteta. Tokom cele godine – osetljivost na stres.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe