Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili svoje planove. Imate dobru procenu, ali ne volite da vas neko kontroliše.
LJUBAV
U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene koji naslićujete. Pitanje je da li imate mogućnost izbora.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Nalazite se u lepom period, kada možete imati dosta uspeha i lepu zaradu. Budite istrajni i nemojte gobiti entuzijazam koji vas trenutno drži. Možda treba da razmišljate o jednom lepom odmoru. Ako se bavite privatnim biznisom i ako nameravate da započnete novi posao sa strancima, sačekajte da vidite kakav je njihov predlog. Nemojte žuriti sa odlukama, posebno ako vas neko stariji i iskusniji savetuje da budete strpljivi. Bićete veoma darežljivi i skloni da ulažete u nove projekte ili nekretnine. Može se dogoditi da dobijete više nego što očekujete.
Ljubav - Imaćete uspeh i lep period, a naročito kraj nedelje može biti posebno romantičan. Ovo je nedelja u kojoj ćete imati mnogo lepih trenutaka i zadovoljstava. Možete očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka će od petka više da se posvete porodici, biće glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.Oni koji su slobodni, na pragu ste nove ljubavi ili pomirenja sa nekadašnjim partnerom. Ipak, ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. Trebalo bi da budete postojaniji u svojim osećanjima jer ste skloni koketovanju i paralelnim vezama. Dobijate poziv za veliku zabavu. Čuvajte se tajne veze.
Zdravlje - Pazite se oštrih predmeta. Padovi energije na dnevnom nivou – potrebno vam je više sna, umesto više hrane. Unesite potrebne promene u svoju dnevnu rutinu, da biste se izbalansirali.

SAVJET: Potražite rekreaciju za sebe.
 

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

oktobar 2022

Pred Blizancima su zanimljiva poznanstva a jedno od njih može prerasti u emotivnu vezu. Iskre prema osobi koju upoznajete osećaju se u vazduhu, zabavite se i pratite svoje srce. Privući će vas osoba sa kojom ste u bliskim prijateljskim odnosima. Između vas će doći do intimnog odnosa, nakon čega više nećete moći da ostanete prijatelji, a zaključićete i da niste dovoljno kompatibilni da budete u emotivnoj vezi.  Zauzeti Blizanci trude se da ugode partneru, tokom oktobra zaista ćete pokazati razumevanje prema voljenoj osobi. Bićete voljenoj osobi oslonac u napornim životnim trenucima, vaš partner će to ceniti. Nemojte da posustanete, ostanite uz voljenu osobu.

Osećate se sputano, želite da unapredite kolektiv i predstavite svoje ideje ali nailazite na negodovanje saradnika. Nemojte ulazizi u konflikt, retrogradni Mars će u vama probuditi borbenost ali je ne treba koristiti prilikom poslovnih pregovora. Ostanite strpljivi, zapišite svoje ideje, stvoriće se prilika za predstavljanje istih na samom kraju oktobra. Ukoliko očekujete poziv iz inostranstva ili poslovnu ponuda ona može kasniti zbog uticaja retro planeta. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima Dizajna, zabave, menadžmenta i trgovine. Imaćete povoljne uslove za započinjanje sopstvenog biznisa.

Ne prijaju vam slatkiši, nemojte unositi velike količine hrane. Ostanite umereni! Kvadrat Marsa sa Neptunom u prvoj polovini oktobra može prouzrokovati pojačan umor i meteoropatske tegobe. Moguće su upale i virusna infekcija. Biće vam osetljiv disajni sistem. Čuvajte se prehlade. U drugoj polovini oktobra vaše zdravlje će se znatno poboljšati i doći će do oporavka u slučaju bolesti. Vaš imuni sistem će biti pojačan i bićete puni energije.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2022

Ljubav

Do proleća 2022-e voljena osoba i vi češće imati razmirice koje mogu biti potaknute i nekim situacijama iz prošlosti koje se ponavljaju, i povremenom sumnjom i ljubomorom (i partnerovom, ali posebno vašom), ali i sitnicama koje se dešavaju na dnevnoj bazi. No, malo je verovatno da bi ovaj period doveo do trajnih prekida u vezama ili brakovima.  Još jedan napet period je tokom jula i avgusta – kada vaše rasprave mogu biti ozbiljnije i obojene težom energijom. I poslednji kvartal ove godine – još jedan talas lošije komunikacije. Ono što je najbitnije tokom cele 2022-e jeste da svoju impulsivnost i sklonost ka ishitrenim odlukama kada su partnerstva u pitanju – obuzdate. Slobodni Blizanci – za vas je 2022-a vrlo ljubavno aktivna. Februar, mart i deo aprila su posebno inspirativni za vas a osobe koje se pojavljuju su baš po vašoj meri. Takođe, jun i jul su vrlo interesantni a moguće je da u tom periodu osvojite i više osoba. Od oktobra uplovljavate u fazu prošlosti i sve do kraja godine bivši partneri će češće pokušavati da ponovo postanu aktuelni u vašem životu.

Posao

upiter aktivira vaše polje karijere i pošto je to planeta u svom sedištu, jaka – sigurno je da je pred vama godina velikih poslovnih preokreta i promena. Januar i februar će vam oduzeti mnogo snage a neće vam baš pružiti zadovoljavajuće rezultate. No, zato je mart više nego dobar i za promene ali i za nove ideje i rešenja koja dolaze sa vaše strane. Tokom aprila vodite računa da ne poletite previše, da ne napravite neku veću brljotinu na poslu a takođe bi bilo dobro da ne verujete baš stopostotno tuđim obećanjima. Od ulaska u maj i tokom juna – imate odlične predispozicije za nove saradnje. Finansije – vrlo šareno.

Zdravlje

Proleće i jesen su godišnja doba u kojima ćete biti izraženo osetljivi. Mogući su pojačani problemi sa respiratornim sistemom, alergije i pad imuniteta. Tokom cele godine – osetljivost na stres.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe