Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - nedelja, 24 oktobar 2021

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

18. do 24. oktobar 2021.

Posao - Postigli ste nešto o čemu ste dugo maštali i to vas ispunjava radošću i optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste to ostvarili. Spremni ste za nove velike poslovne poduhvate, ali ne preterujte. Zbog velike želje da mnoge stvari započnete, postoji opasnost da ništa valjano ne okončate. Budite pribraniji na poslu i potrudite se da ispoštujete rokove.

Ljubav - Vodolije su kao stvorene za vas, a vi ćete učiniti sve da pridobijete nečiju pažnju. Ipak, izbegavajte impulsivne reakcije. Odnosi sa partnerom su prilično vatreni. Može da vam se dopadne neko ko možda neće biti u potpunosti iskren prema vama. Na kraćem putu ili preko Interneta možete da upoznate interesantnu osobu, možda nekog ko se bavi turizmom, transportom ili trgovinom.

Zdravlje - Ne iscrpljujte se bez potrebe. Potrebna vam je promena dnevne rutine – zdravije navike, dovoljno sna, više kretanja, u redovnim terminima. 

SAVJET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno tjelesne snage.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2021

Godina u koju ulazimo je za vas veoma plodonosna! Doneće vam lepršavost i lakoću življenja kao nikada do sad, i to u svim životnim segmentima! Spremite se za rolerkoster, i uživajte u vožnji! Ovo je godina u kojoj će vam se otvoriti dosta poslovnih opcija, a biće majstorstvo odabrati pravu jer će sve biti približnog kvaliteta. Ove godine su vam kontakti i saradnje sa inostranstvom veoma dobro aspektovane. Izuzetno povoljan period je od 5. marta do 24. aprila kada se u vaš život vraća elan. Biće šansi i za značajnije kontakte pa čak i preseljenja u inostranstvo, kod onih kod kojih natalne predispozicije na tako nešto ukazuju. Zakonske procedure će vam ići na ruku, pa ukoliko nameravate da neku pravdu potražite za događaje u minulom periodu, dobar je momenat tokom marta i aprila za tako nešto. Oprez je neophodan u periodu od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 26. juna, od 27. septembra do 18. oktobra, kada će vaš vladar Merkur biti retrogradan i okretati vam svet naglavačke. Tada se pazite u saobraćaju i u svakom vidu komunikacije. Vodite računa kome se i o čemu poveravate, kako informacije ne bi bile okrenute protiv vas. Ukoliko planirate neku dodatnu edukaciju ili nastavak školovanja, ova godina vam to u potpunosti omogućava. Finansije će biti prilično stabilne, uz veliku fluktuaciju novca, kako ste vi već navikli. Povedite računa o poslu i finansijama od 14. maja do 30. jula, naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi znaka. Kraj godine vam donosi dosta uspeha na svim poljima i kruniše ovu godinu kao jednu od uspešnijih u prethodnoj deceniji!

Na emotivnom planu vam se takođe otvaraju nova vrata! Promene kucaju na njih i tu su, bliže nego što mislite! Ciklus pomračenja iz decembra 2020. godine vam otvara pandorinu kutiju, jer se dešavao na vašoj osi odnosa. Mnogi pripadnici znaka mogu rešiti da okončaju dugogodišnje odnose koji ih u potpunosti ne zadovoljavaju, već duže vreme. Sada se otvaraju šanse da do juna napravite čistku i okončate sve ono što je pravo bilo jedino na papiru. Početkom godine vam se može učiniti da vam neko radi iza leđa. Osećaji vas ne varaju, pa to dobro proverite! Od 5. marta do 24. aprila ćete imati povratak snage, strasti, ljubavnih iskrica. Iskoristite navedeni period ukoliko ste usamljeni. Posebno povoljni periodi za emocije su: od 2. do 26. februara i od 10. maja do 4. juna. Ukoliko ste u vezi ili braku, godina u koju ulazimo će vaš odnos preispitati, ali i učiniti čvršćim. Ukoliko ste usamljeni, putovanja i internet su način da isti status promenite. Blizanci koji duže vreme oklevaju da odnos krunišu zajedničkim životom, brakom, ove godine mogu tako nešto i učiniti. Cele godine će suprotan pol biti opčinjen vašim kapacitetima i energijom. Iskoristite to i dobro se zabavite!

Povedite računa o ishrani, stomaku, želucu, jer će vam u godini pred nama to biti najveći problem. Od 5. marta do 24. aprila se uzdržite brzopletosti, kako ne bi bilo problema sa ekstremitetima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe