Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o nečemu. Budite se.

Ljubav

Super dan, veče za dobar izlazak i poznanstvo sa osobom iz sfere umetnosti. Mislite na sve. Partnera izvodite na lepu večeru.

Zdravlje

Energiju koristite kroz sport, kretanje.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Izašli ste iz nešto teže faze, što ne znači da sada možete da sebi dozvolite luksuz da budete neoprezni. I dalje ste pod pritiskom i vremenskim ograničenjima koja vam samo stvaraju dodatni pritisak. Budite oprezni, jer zbog svoje nesigurnosti možete da napravite neku veliku grešku.

Postajete mnogo aktivniji jer želite što pre da završite posao i odete na odmor. Nemojte se nervirati ako dobijete neko novo zaduženje ili iskrsne prilika zbog koje morate da promenite plan. Finansije se uvećavaju i pored troškova. Moguća je isplata nekog zaostalog duga ili ćete dobiti novac koji vam duguju. Budite ono što ste i sledite svoje prave potrebe. Iskoristite dobre prilike.

Ljubav: Blizanci će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, osećaće više samopouzdanja, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzete očekuje poboljšanje odnosa sa partnerom.

Ako se slobodni, potpuno ste opčinjeni jednom izuzetno atraktivnom i ljubaznom osobom koja kod vas budi najlepša osećanja. Moguće je da će vam se svideti neko s kim nemate mnogo dodirnih tačaka, ali mu nećete odoleti. Ako vam se svide Strelac ili Lav, pokušajate prvo da saznate nešto više o njima.

Zdravlje - Napeti ste i pripazite na stomak. Ne držite osećanja u sebi, podelite ih sa bližnjima, poverite se prijateljima, nađite terapeuta. Održavajte kondiciju i povedite računa o ishrani.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

maj 2023

Ljubav

Merkur donosi mnogo pozitivne energije i čini vas otvorenijim za nova poznanstva, ali veza koja bi ispunila vaše kriterijume i vaše srce, nije na vidiku. Uživajte u flertu i drugim iskustvima koje možete doživeti u brojnim zanimljvim susretima. Može vam biti naročito zanimljivo i korisno za podizanje samopouzdanja da shvatite kako utičete na druge i šta je ono što vas čini posebno privlačnom i harizmatičnom osobom. Možete uživati u zavođenju, ali možete uživati i u tome da budete zavedeni. Prihvatite svoja iskustva takva kakva su i uzmite iz njih ono što je dobro za vas.

U partnerskim odnosima romantika se budi sa pozitivnom energijom koja utiče na sve oblasti vašeg života. Ali ne možete se osloniti samo na sreću i energiju – partneru treba više pažnje i ako mu se do sada niste dovoljno posvećivali, može se osećati malo zapostavljeno. Nadoknadite partneru pažnju koju mu dugujete i koju zaslužuje, a on će vam sa zahvalnošću uzvratiti. Kada odgovarate na potrebe partera, on je inspirisan da odgovori na vaše, a to dodatno produbljuje zajedništvo i intimu.

Karijera

Ovog meseca u poslu zaista dajete gas – sa lakoćom obavljate svakodnevne zadatke, a pozivitna iznenađenja vas čekaju na svakom koraku. Novi projekti imaju veliki potencijal, a vi ste inspirisani i hrabri. Stvari se mogu naglo zaustaviti polovinom meseca, ali stagnacija je trenutak da sagledate svoje planove, prilagodite ih i preformulišete – fokusirajte se na suštinu i vaši napori neće propasti, već će vas dovesti do pozitivnih ishoda. Veliki uspeh u kreativnim poslovima i umetnosti. Vaše finansije ne mogu da prate vaše euforično raspoloženje – budite oprezniji i ne trošite impulsivno, savetuju zvezde.

Duh i telo

Puni ste energije, ali neočekivani obrti mogu biti stresni, i ako su pozitivni – najveći izazov za vas je da se strpite i radite jedno po jedno, zato osnažite svoju mentalnu stabilnost meditacijom, tehnikama disanja, boravkom u prirodi. Uzmite pauze za opuštanje i koristite svoju energiju štedljivo i ciljano, pa ćete se osećati snažno i moćno celog meseca.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2023

Prvih nekoliko nedelja nove godine će za mnoge Blizance predstavljati ozbiljan izazov. Do vas će stizati mnogo novih informacija koje će neke ljude ili događaje oslikati u malo drugačijem svetlu. Možete se naći u nekoliko nezgodnih situacija koje će od vas zahtevati oštar um i brze reflekse, ali sva je prilika da će se sve na kraju razrešiti u vašu korist.

Početkom proleća u glavni fokus će vam doći razvoj na polju posla i karijere. Uvek ste imali sposobnost da i u najčudnijim okolnostima sagledate potencijalne prilike i ova osobina će vam i sada biti od velike koristi. Budite oprezni da se ne zaletite previše, jer nije isključena ni mogućnost obmane od strane jedne osobe, bilo to slučajno ili namerno. Izazovi koji slede će na neki način snažno obeležiti razvoj vaše karijere u narednih godinu dana, a možda i duže.

Krajem proleća određeni događaj ili osoba će vam pažnju okrenuti u sasvim novom smeru i staviti fokus na unutrašnji razvoj. Ovo je tema koja će biti aktuelna sve do kraja godine i može vas dovesti u kontakt sa vrlo interesantnim ljudima i grupacijama. Moguće je da ćete u ovom periodu imati želju da provedete sami više vremena nego obično.

Na polju ljubavi i porodice ključni period će biti početkom jeseni. Partner ili voljena osoba mogu biti fizički udaljeni od vas duži vremenski period, ili često biti na kraćim putovanjima. Uprkos tome ovo je dobar momenat za vezu i projekti koje pokrenete mogu imati dugoročni efekat na oboje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe