Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - petak, 27 januara 2023

Umorni ste od čekanja. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

23. do 29. januara 2023.

Posao - Ovo je odličan period za vas. Imaćete dosta uspeha i odličnu zaradu. Šta god da radite ili počnete u ovom periodu biće uspešno. Samo je bitno da budete istrajni i da ne izgubite entuzijazam koji vas trenutno drži. Maštate o privatnom biznisu i najradije biste novac uložili u novi posao. Moguće je da ćete u tome uspeti uz podršku Lava, Vodolije ili Strelca, pogotovo ako imaju kontakt sa strancima. Očekujte priliv novca sa više strana, ali brzo ćete ga potrošiti. Jedan ste od znakova koji su spremni da naporno rade i za male pare, međutim, maštate o trenutku kada ćete biti sjajnog finansijskog stanja.

Ljubav - Bliznaci će ove nedelje biti pod partnerovim uticajem koji postaje dominantniji u njihovom međusobnom odnosu i mada će se truditi da održe stabilnost u vezi, manji sukobi nisu isključeni, tako da je moguć napet period, ali očekujte da će se vrlo brzo sve srediti.

Slobodne pripadnike znaka mogu privući energične i samosvesne osobe. Susreti sa osobama iz drugih gradova ili iz inostranstva mogu za vas značiti veliko iskušenje. To se odnosi i na slobodne i na one koji su u vezi. Neko treći je u igri, a vi nećete znati kako taj problem da rešite. Budite spremni da snosite posledice svojih postupaka.

Zdravlje - Pripazite, skloni ste povredama, posebno u kući ili pri bavljenju sportom. Dobro se osećate, puni ste energije za sve što vam predstoji. Ipak, prištedite se malo i rasporedite svoje snage, tako da vam ostane vremena za opuštanje i odmor.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

januara 2023

Ljubav

U bliskim odnosima vlada harmonija i ljubav, a komunikacioni kanal je otvoren i obostrano protočan – razgovorajte sa partnerom o svemu što je važno za vas i posvetite se zajedničkom planiranju. Sve što preduzmete zajedno, biće uspešno i osnažiće vaše zajedništvo, bilo da se radi o uređenju doma, investiranju u posao ili odlasku na odmor. Ukoliko osećate da vam u odnosu nedostaju novine i uzbuđenje, potrudite se da pronađete nova zajednička interesovanja, priredite partneru romantične i senzualne trenutke i vaša veza će oživeti i bićete zadovoljniji nego ranije.

Blizanci bez partnera mogu očekivati zanimljiv društveni period, pun naboja, flerta i avantura. Ono što počne kao stidljivo ispoljavanje naklonosti, može se pretvoriti u divlju avanturu, zato ne oklevajte previše. Ako ste nesigurni, možete pokušati da impresionirate sve oko sebe, nekim oblikom razmetanja, a zvezde vam savetuju da se uzdržite od toga. Dovoljno vredite takvi kakvi ste u ovo trenutku i nikome ne treba da se dokazujete, ili na bilo koji način pokušavate da se predstavite u većem sjaju. Onaj ko ne uočava vašu vrednost, prosto nije vredan vaše pažnje.

Karijera

Ako niste pronašli svoj posao iz snova, u januaru možete doživeti veliki preokret. Na poslu kojim ste prezasićeni i preopterećeni, stvari ne idu dobro – vaše nezadovoljstvo se ogleda u vašem radu, kritike su neminovne, a nezadovoljstvo još veće. Vreme vam je da tražite novi posao i ne oklevajte, ako ste nezadovoljni tu gde ste. Zvezde su na vašoj strani i svaki razgovor za posao koji budete vodili, biće veoma uspešan i povećaće vašu motivaciju. Ukoliko radite posao koji volite, januar će biti odličan period za vas, pun uspeha, dobre energije i zasluženih nagrada. Poslušajte savet zvezda – ako ste srećni, ostanite tu gde ste, ako ste nezadovoljni, potražite i obezbedite novi posao i ne oklevajte da to učinite – vi ste sami prepreka na putu ka samoostvarenju i stvari zavise od vas.

Duh i telo

Svoje frustracije teško možete kanalisati ako ostanete u kući – u stanju mentalnog i emocionalnog preopterećenja, za vas je idealna šetnja po šumi, gde možete isprobati oslobađajuću moć vikanja. Ključ vašeg ukupnog blagostanja je da utvrdite šta je ono što želite i da se usmerite ka tome – energija će se promeniti i osećaćete se bolje i fizički i psihički, kada identifikujete uzrok nezadovoljstva i ono što vam je potrebno da biste bili ispunjeniji i mirniji.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2023

Prvih nekoliko nedelja nove godine će za mnoge Blizance predstavljati ozbiljan izazov. Do vas će stizati mnogo novih informacija koje će neke ljude ili događaje oslikati u malo drugačijem svetlu. Možete se naći u nekoliko nezgodnih situacija koje će od vas zahtevati oštar um i brze reflekse, ali sva je prilika da će se sve na kraju razrešiti u vašu korist.

Početkom proleća u glavni fokus će vam doći razvoj na polju posla i karijere. Uvek ste imali sposobnost da i u najčudnijim okolnostima sagledate potencijalne prilike i ova osobina će vam i sada biti od velike koristi. Budite oprezni da se ne zaletite previše, jer nije isključena ni mogućnost obmane od strane jedne osobe, bilo to slučajno ili namerno. Izazovi koji slede će na neki način snažno obeležiti razvoj vaše karijere u narednih godinu dana, a možda i duže.

Krajem proleća određeni događaj ili osoba će vam pažnju okrenuti u sasvim novom smeru i staviti fokus na unutrašnji razvoj. Ovo je tema koja će biti aktuelna sve do kraja godine i može vas dovesti u kontakt sa vrlo interesantnim ljudima i grupacijama. Moguće je da ćete u ovom periodu imati želju da provedete sami više vremena nego obično.

Na polju ljubavi i porodice ključni period će biti početkom jeseni. Partner ili voljena osoba mogu biti fizički udaljeni od vas duži vremenski period, ili često biti na kraćim putovanjima. Uprkos tome ovo je dobar momenat za vezu i projekti koje pokrenete mogu imati dugoročni efekat na oboje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe