Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - petak, 9 decembar 2022

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati neka manja otežanja, ali uz dovoljno truda ćete uspjeti da ih prevaziđete.
LJUBAV: Povremeno sumnjate u svoje emocije prema trenutnom partneru i radite na unutrašnjem preispitivanju.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. decembar 2022.

Posao - Nekima ovaj period može biti težak, a nekima plodonosan, sve zavisi šta ste radili u prethodnom periodu. Moraćete da donesete neke veoma značajne odluke. Nalazite se u stanju pripravnosti, kao da je opšta mobilizacija u pitanju, pa čekate da vas pozovu. Ne paničite, ništa nije nerešivo kako vam se čini, iako su se mnogi prilično urotili protiv vas. Dali ste im povod za takvo ponašanje, ali situacija može da se popravi. Razgovori o tome šta kome pripada od novca, nasledstva, nekretnina ili honorara samo će vam doneti razdor i glavobolju, pa je najbolje da ga izbegnete. Budite samouvereni, verujte sebi i nećete pogrešiti.

Ljubav - Zauzeti pripanici znaka sa partnerom imati stabilniji odnos, ali nekada mogu naići na njegovo nerazumevanje. Pokušajte da budete što ljubazniji prema partneru, jer vam logika nije jača strana. Partnerova logika zasniva se na emocijama i to je jedino što on priznaje. Za vas je najbolje da ga prihvatite takvog kakav jeste.

    Slobodni Rakovi ove nedelje mogu osećati veću potrebu za druženjem i izlascima, a preko prijatelja su mogući kontakti koji mogu privući njhovu pažnju. Skrivate svoje emocije, ali imajte na umu da to nećete moći još dugo da radite. Moraćete da ih ili pokažete jasno i glasno, ili da zaboravite osobu do koje vam je stalo, jer vas ona neće unedogled čekati. Izbor je samo vaš. Moguć susret sa nekim Jarcem.

Zdravlje - Previše ste nervozni, odmarajte se i opuštajte što više. Proširite sve aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života, angažujte svoju inteligenciju, osećanja i telo kako biste harmonizovali energiju.

SAVJET: Redovno se opuštajte.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

decembar 2022

Niste sigurni u odnos sa partnerom, potrebno je strpljenje jer se poverenje u vezi gradi godinama. Nemojte olako menjati dogovorene planove, partner vas može shvatiti neozbiljno i udaljiti se od vas u drugoj polovini decembra. Generalno gledano u decembru nema većih promena na polju ljubavi, povukli ste se u sebe i borite se sa svojim emocijama a mnogo Rakovi preispituju odnose u kojima se trenutno nalaze. Odložite važne odluke za 2023. godinu! Početak decembra će vam doneti više susreta sa osobom koja vas već neko vreme privlači. Bliže ćete se upoznati i zaključićete da se u mnogo čemu dobro slažete i razumete. Pojaviće se i obostrana osećanja, što će vam otvoriti put ka ulasku u emotivnu vezu.

Vi ste tokom 2022. godine naporno radili, vodila vas je želja za uspehom i sticanjem novih znanja i veština. Rakovi će decembar iskoristiti da odmore, posvete se porodici i prijateljima. Budite dostupni u provo polovini meseca, nekome od bliskih saradnika biće neophodna vaša pomoć. Finansijsko stanje je dobro, očekuje vas novčani dobitak u drugoj polovini decembra. Uživajte u prazničnoj atmosferi! Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima marketinga, turizma, trasporta, javnosti, IT industrije i komunikacija.

Zdravstvena situacija je stabilna, dobro se osećate. Očekuje vas dobro i stabilno zdravlje koje ćete trebati da održavate fizičkim aktivnostima. Svakodnevno vam je potrebna i fizička rekreacija i psihička relaksacija. U tu svrhu možete ići na vežbe u teretanu ili fitnes centar. Važno je i da imate dovoljno vremena za svakodnevnu šetnju ali idite u prirodu, na mesta gde je čist vazduh. To će vam jačati imunitet.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2022

Ljubav

Slika ulaska u 2022-u godinu govori da je pred Rakovima period u kojem je potrebno napraviti velike promene u emotivnim odnosima. Ovo je na neki način sudbinska godina za vas ukoliko ste u paru i u njoj će se „odlučiti“ na koju stranu idete – da li podižete odnos na viši nivo, da li partner i vi zaista delite bliskost i intimu ili ste jedno sa drugim zbog navika i nekog tipa sigurnosti, možda i finansijske. Ovo je i godina dubljeg vezivanja i spajanja, pa će period od proleća do jeseni pokrenuti mnoge parove na zajednički život, ulazak u brak i planiranje porodice. Preporuka za Rakove jeste da ne ostavljaju nerešena pitanja i ne guraju stvari „pod tepih“ kada su njihova partnerstva u pitanju. Slobodni Rakovi – period do marta potencira na prošlosti – mogući su „povratnici“ ali i počeci odnosa u kojima postoji razlika u godinama, statusu, udaljenost, zauzetost. April može doneti novu, veliku ljubav u vaš život, možda i nekog ko ne živi blizu vas, možda i tajnu priču. Jul i avgust su takođe vrlo intenzivni, ovo je period kada blistate i privlačite udvarače. Poslednja tri meseca 2022-e aktiviraju ponovo prošlost i ljubavnu karmu.

Posao

U godini ste u kojoj trebate da pustite ustaljena razmišljanja, možda i ustaljene poslove i date sebi priliku za nešto novo, usudite se da napravite iskorak. Tokom cele prve polovine godine rešavaćete sva pitanja vezana za poslovni segment i napraviti solidnu osnovu da možete da se opustite i odmorite tokom leta. Jesen 2022-e, tačnije period od septembra znatno popravlja vašu materijalnu situaciju i donosi vam prave rezultate svega što ste uložili u posao. Decembar može biti nešto komplikovaniji, najpre zbog velikog broja obaveza, ali i zbog loših odnosa u poslovnom okruženju. Tokom cele 2022-e očekujte veliku pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje tokom ove godine. Stres i promene kojima ste izloženi mogu se odraziti i na mentalno i na fizičko zdravlje. Osetljiv je stomak, mogući su problemi sa žlezdama i hormonima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe