Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - sreda, 22 mart 2023

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršene. Količina obaveza u odnosu na vreme kojim raspolažete, daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. mart 2023.

Posao - Ulazite u naporan period kada će vam koncentracija biti slabija, vi manje više bezvoljni i biće vas lako pokolebati u vašem sistemu vrednosti, a možda vam je i dosta sadašnjeg radnog mesta. Uskoro nastupaju pozitivne promene. Obazrivije treba da raspolažete svojim novcem, a i tuđim, ako vam je posao vezan za tako nešto. Činiće vam se da ga imate dovoljno, što ne znači da ga trebate trošiti na nepotrebne stvari i luksuz.

Ekonomičnost u ovom period vam može doneti dobitke na drugoj strani. Moguća je promena na profesionalnom planu koju ste želeli i koju ćete sami da inicirate. Do tada, nemojte da zapostavite svoje saradnike koji očekuju vašu pomoć u intelektualnom smislu. Obratite pažnju na nekakve papire i dokumentaciju i pozabavite se neplaćenim računima.

Ljubav - Rakovi ove nedelje uglavnom postaju okupirani porodičnim dešavanjima, dok će krajem nedelje privatni odnosi da se stabilizuju. Potpuno ste se predali događajima i prilično vas neka situacija demorališe, mada nema razloga za to. Bez obzira na to da li ste slobodni ili ne, neko ko živi u inostranstvu predstavlja za vas srodnu dušu. Prijatelji vam pomažu u rešavanju mnogobrojnih porodičnih problema. Imate na koga da se oslonite. Rešite konflikt sa rođacima - u obostranom je interesu.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u svežim vezama mogu osetiti veliku nervozu. Potrebna vam je sigurna i pouzdana osoba koju još niste sreli. Ali, razmislite da li su to jedini kvaliteti koje zahtevate. Neka vaši visoki kriterijumine odbacuju neku osobu koja baš nema atraktivan izgled.

Zdravlje - Povremeno neraspoloženje. Potrebno vam je kretanje. Osećate se sputano, pa zato budite kreativni u osmišljavanju aktivnosti koje će vam doneti rasterećenje. Moguća nesanica i glavobolja.

SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetovati.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

mart 2023

Romantičan mesec je pred Rakovima, uživajte u čaroliji koja je pred vama. Pozitivni astrološki aspekti bude vašu romantičnu stranu ličnosti što prija partneru, želite da postignete mirnu i zavodoljivu atmosferu unutar doma. Fokus je na ljubavnom životu ali i produktivnim porodičnim odnosima. Slobodni pripadnici znaka uživaju u pažnji koju dobijaju gde god da se pojave, zračite pozitivnom energijom!

Pred Rakovima je produktivan mesec kada su poslovne aktivnosti u pitanju, vi ćete uspeti da održite svoj ritam rada. Pokušajte da prilagodite određene poslovne zadatke sebi, nemojte dozvoliti da vas ponese energija kolektiva i da se prepustite melanholiji. Pred vama je kreativan mesec u kom će mnogi Rakovi pronaći slobodnog vremena za svoje hobije, u kojima će beskrajno uživati.

Vreme je za preventivne preglede!

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2023

Pred Rakovima je godina u kojoj imaju podršku zvezda kada je rad na sebi, svojoj ličnosti i generalno usavršavanje u pitanju. Kada bi od nas tražili da opišemo 2023. Godinu to bi bila godina borbe za sebe, za lični napredak i razvoj i postepeno dostizanje ciljeva kojima težimo nekoliko godina u nazad. Zato je sam kraj 2022. godine savršen za stvaranje planova, krojenje konretnih ciljeva za koje ćete se boriti u narednih dvanaest meseci i koji će vam doneti uspeh na svim životnim poljima.

Tokom 2023. godine Saturn prelazi u znak Riba što na vaš horoskopski znak utiče dobro kada je analiza prošlosti u pitanju. Imate priliku na samom početku godine da sagledate realno svoj život, priroritete koje ste postavili i mnogi od vas će priznati sebi da su se tokom godine iza nas ulenjili. U skladu sa realnom situacijom postavite svoje ciljeve, pokrenite se i naredna godina može doneti promene o kakvima ste sanjali. Saturn u jednom znaku boravi do tri godine, tako da je period do 2026. godine odličan za borbu, za napredak u poslovnim odnosima, unapređenje ljubavne veze i sticanje novih znanja i veština. Pokrenite se- poruka je koju vam zvezde šalju!

Ovo ne znači da će vam 2023. godina doneti probleme i ako vam se tako može činiti na početku godine koja počinje pod dejstvom Retrogradnog Merkura. Savet je da sačekate sa krucajalnim odlukama na polju ljubavi, da ih ne donosite u prvih šest meseci 2023. Godine jer mogu biti fatalne i mogu vas u potpunosti razdvojiti od partnera. U naletu negativne energije možete doneti odluku i okončati vezu ili brak, što je produktivno ako se nalazite u toksičnom odnosu. Ukoliko smatrate da se problemi mogu rešiti pokušajte da umirite strasti i da se dogovorite na koji način je najbolje rešiti nesuglasice, tako da zajedničkim snagama pobedite poteškoće. Vaša emotivnost doćiće do izražaju u toku letnjih meseci, aktiviraće se vaša mašta je moguće stvoriti nerealnu partnera i preuveličavati kako dobre tako i loše strane njegove ličnosti. Jesenji meseci Rakovima u vezi i braku donose olakšanje, učvrstiće odnos u kojem se nalaze ili će ga definitivno završiti ali ovog puta bez samodestruktivnih misli i osećaja krivice.
U prvoj polovini godine najbolje je fokusirati se na promene u sferi posla, Jupiter vam donosi neopohodnu dozu sreće i pozitivne enetrgije. Ljudi oko vas biće strpljivi, dozvoliće vam da se izrazite i neće vam zamerati prošlost tokom koje niste bili naručito produktivni. Uhvatite se u koštac sa novim obavezama, pokažite u prva tri meseca 2023.godine inicijativu i želju za radom, učenjem novih veština i generalno ka usavršavanju.

Jupiter će biti u dobrom odnosu sa Venerom tako da vaš šarm izlazi na površinu, iz osmeh možete postići ciljeve kojima dugo težite. Generalno Rakovi će biti dopadljivi ljudima, u prvom planu će biti vaše pozitivne osobine i vedar duh. Nemojte ulaziti u tajne veze, pogotovo sa poslovnim saradnicima potrudite se da održite poslovne odnose i jasno ih definišete. Udvaranja će biti , slobodni Rakovi uživaće i privlačiti pažnju gde god da se pojave. Budite mudri i dozvolite vremenu da pokaže ko je prava osoba za vas, nemojte olako ulaziti u vezu.

Finansijsko stanje se lagano popravlja kako godina prolazi, na kraju godine zaista možete biti zadovoljni svojim finanijskim stanjem. Poseban osećaj ponosa javlja se kod osoba koje su se tokom cele godine zalagale da dođu do bolje poslovne pozicije. U toku letnjih meseci mnoge Rakove očekuje pomoć iz inostranstva, poslovna ponuda ali i novčani dobitak od bliskih rođaka ili prijatelja.
Akcenat je na vašem psihičkom stanju, naredna godina će vas podstaći da sagledate svoj život i preispitate svoje navike. Koliko ste produktivni? Kakve to emocije držite u sebi? Kako loša ishrana utiče na vašu produktivnost? Ovo su samo neka od pitanja na koja će mnogi pripadnici znaka pronaći odgovor i postati psihički ali i fizički stabilniji i jači.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe