Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - nedelja, 24 oktobar 2021

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

18. do 24. oktobar 2021.

Posao - Budite strpljivi, vreme radi za vas. Izbegavajte konfliktne situacije i rasprave o stvarima koje vas se ne tiču. Zbog preterane osetljivosti, moguće su neugodnosti u poslovnom okruženju. Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Ukoliko želite da obezbedite srećniju budućnost, morate raskrstiti sa materijalnim vrednostima i okrenuti se duhovnim.

Ljubav - Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onima koji su prešli tridesetu, slede raščišćavanja. Krajem nedelje neki od vas mogu da očekuju strastveni susret sa osobom koja se bavi zanimanjem koje podrazumeva nošenje neke vrste uniforme.

Zdravlje - Obratite pažnju na stomak. Pazite na ishranu i više se šetajte. Energiju obnavljate u samoći i tišini i potrebno vam je više odmaranja i mirovanja nego inače, da biste sačuvali zdravlje. 

SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2021

Isto ono što sam na početku izrade ovog godišnjeg horoskopa rekla za Ovnove, važi i za vas. Mora vam se odati priznanje za trpljenje, strpljenje i ogroman trud koji ste uložili u sebe u prethodne dve godine kako biste iste koliko toliko preživeli. Lekcijama Saturna, iz 2018. pridružio se Jupiter, decembra prošle godine, te je uz prisustvo Plutona u znaku Jarca proširio strah, tugu, dramu. Kako se planetarno združivanje malefika i benefika u izgonu desilo u opozitnom znaku, imali ste utisak da se čitav svet obrušio na vas, u svim životnim segmentima. Od jula su krenule izuzetno velike borbe za poslovnu poziciju, ali su vaši napori za poboljšanje iste konstantno ostajali pod blokadom. Odlaganja, čekanja, i beskrajno vreme koje je prolazilo učinili su da maltene dignete ruke od određenih ciljeva. Sada se ta situacija drastično menja! Od 7. januara vaš vladar karijere Mars se nalazi u za vas povoljnom znaku Bika, pa će vaši napori na realizaciji poslovnih planova biti podržani. Problema može biti vezano za dinamiku promena, ali će one biti sprovedene prema vašim željama, planovima i nadama do početka marta. Čuvajte se tajnih neprijatelja tokom marta i aprila, a od maja vam sledi dosta živih aktivnosti vezanih za posao i finansije. Novac će dolaziti, a mnogi od vas će poželeti da uzmu neki vid pozajmice, što se u ovoj godini ne preporučuje. Ostavite te planove za 2022. godinu. Eventualno bi prva dekada Rakova, oni rođeni do kraja juna mogla da računa na dobre pozicije po ovom pitanju, u periodu od 14. maja do 30. jula. Period od 12. juna do 30. jula može doneti veće troškove, pa se tada pripazite i povucite ručnu. Avgust i novembar su za vas izuzetno plodonosni meseci kada je reč o poslu i finansijama. Papirologiju izbegavajte u sledećim periodima: od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 23. juna i od 27. septembra do 19. oktobra. Povoljni periodi za poslovne promene i preseke su od 5. marta do 24. aprila, kao i od 16. septembra do 30. oktobra.

Ljubav vam je u prethodne dve i po godine bila najproblematičnija tema! Duet malefika, Saturna i Plutona se šetao vašim poljem partnerstva, a od decembra 2019. je tu pristigao i Jupiter, pa su postojeći problemi, sukobi, zahlađenja u odnosima nastavljeni. Zauzeti su mogli imati osećaj da partner gubi interesovanje i usmerava ga ka drugim osobama, dok su slobodni imali maksimalna otežanja prilikom pokušaja da svoj status promene. Sve ovo dovelo je do velikog nezadovoljstva emotivnim životom, pa su mnogi parovi odnose prekinuli, dok su brakovi pod velikim znakom pitanja. Svemu navedenom u 2021. godini dolazi kraj! Saturn napušta znak Jarca i prelazi u Vodoliju, čime će blokade u vašem emotivnom životu pasti. Naučili ste brojne lekcije i sada je vreme da za iste stigne nagrada, a i zasluženi odmor od drama, nevolja, prekida. Vaš vladar Saturn prelazi u znak Vodolije gde će se nalaziti i Jupiter. Budući da će obe planete boraviti u znaku u kom se nalazi vaše polje seksualnosti, ta tema će doći na dnevni red. Intenzivno ćete razmišljati o kočnicama u glavi koje vas sprečavaju da uživate u trenucima. Barijere ćete početi da rušite iza 14. maja, a period od 14. maja do 30. jula vam je izuzetno povoljan za nov emotivni početak. Povoljni periodi za ljubav su druga polovina januara, od kraja februara do 22. marta, od 3. do 28. juna i od 11. septembra do 8. oktobra. Za Rakove 2021. godina u emotivnom smislu predstavlja tranzicionu godinu, godinu oporavka, konsolidovanja za 2022. koja vam donosi emotivno stabilizovanje, veze, brakove. 2021. je povoljna za prinove, pa poradite na tome ako imate takvih želja. Najvažnije, skidate sa sebe teret loših, disfunkcionalnih odnosa i spremate se da istinski, posvećeno volite, onako kako vi to najbolje znate! Iskoristite januar da neke odnose učvrstite i odvedete korak dalje.

Ove godine vam je cirkulacija krvi veoma osetljiva, jetra takođe, a od 24. aprila do 12. juna se čuvajte povreda, opekotina i slično.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe