Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - subota, 24 februar 2024

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

19. do 25. februar 2024.

Posao - Prilično stresan period koji vas može prilično destabilizovati. Poslovne partnere možete doživeti kako nelojalnu konkurenciju koja se na svaki način trudi da vam naudi. Pazite da ne izgubite novac, ili da ne napravite poveće troškove zbog svoje nesmotrenosti. Nije trenutak da kupujete stvari za kuću. Treba da sledite svoje ideje i one će vas odvesti na pravi put naročito pod uticajem jedne Device ili nekog Blizanaca. Kraj perioda čini vas optimistom, ali možda i pomalo nerealnim. Pokušavate da ubedite prijatelje da vam se pridruže u poslu za kojo još uvek nemate tačnu koncepciju. Darežljivi ste i lako trošite novac ne razmišljajući mnogo o sutrašnjici.

Ljubav - Rakovi će ove nedelje lakše podnositi napetost koja može da se stvori na emotivnom planu. Partneru je potrebna vaša podrška, razumevanje i mnogo ljubavi. Ali, kako mu to ne pružate moguća je rasprava, ali i ljubomorne scene. Vi sumnjate u njega, on je pomalo povučen u sebe i ne želi da vam otkriva svoje misli. Razgovor sa partnerom može rešiti neke postojeće probleme. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontekte, naročito ako se nađu u većem društvu. Bilo bi dobro da izbegavate one koji podrivaju vaše samopouzdanje ali i one koji vam previše laskaju. Slobodni Rakovi mogu upoznati Devicu ili Bika ili pokušajte da ubedite nekadašnjeg partnera da vam da još jednu šansu.

Zdravlje - Imate meteropatske reakcije. Neraspoloženje. Šetajte i družite se. Naredna sedmica je bez znatnih promena za Rakove, osim blagih problema sa grlom. Savetuje se uzdržavanje od konzumacije hladnih napitaka, kao i alkohola i cigareta. Ovo je period kada želite da se uvučete u svoje omiljeno ćebe i zamenite izlazak vikendom za topli čaj.

SAVJET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2024

Kao Rak, poznati ste po svojoj emocionalnoj dubini, intuiciji i osetljivosti. U 2024. godini, možda ćete osetiti jaču povezanost sa svojim unutrašnjim svetom, dok istražujete svoja osećanja i motivacije. Ove godine ćete verovatno pronaći više mira i ravnoteže u svom životu, jer se fokusirate na sopstvene potrebe i dajete prioritet brizi o sebi.

Jedna od ključnih tema godine za Rakove je potreba za samoizražavanjem. Bilo da ste umetnik, pisac ili jednostavno neko ko uživa u kreativnim aktivnostima, 2024. je sjajno vreme da kanališete svoju unutrašnju kreativnost i da se bavite svojim strastima. Možda ćete otkriti da je vaš trud nagrađen jer drugi prepoznaju vaše talente i veštine.

Pored toga, možda ćete otkriti da vaši odnosi sa okruženjem dobijaju veći značaj u 2024. Bilo da se radi o produbljivanju postojećih ili stvaranju novih veza, verovatno ćete osećati snažan osećaj emocionalne povezanosti sa ljudima oko vas. Ovo vam može doneti osećaj udobnosti i sigurnosti, jer znate da imate sistem podrške na koji se možete osloniti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe