Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - sreda, 6 juli 2022

POSAO
Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme.
LJUBAV
Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje i podstiču vas na dobro raspoloženje.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

4. do 10. juli 2022.

Posao: Mnoge teškoće sa kojima se suočavate se dešavaju zbog izvesnih promena na globalnom planu. Zato je iluzorno da se osećate toliko dogovornim zbog poslovne situacije. Većina vaših poslovnih projekata usmerena je na uvećanje materijalnih prihoda, jer ste u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Ali, zbog mogućih zastoja u poslu, potrebno je da se naoružate strpljenjem. Povremeno ćete biti toliko okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinski problem. Za važnije dogovore sačekajte povoljniji momenat. Strpite se još malo, ubrzo će se situacija iskristalisati.

Ljubav: Zatvorili ste se u svoju ljušturu, što vaš partner i te kako dobro oseća. Nemate razloga da se osećate nesigurnim, partner će vam, ukoliko otvoreno razgovarate sa njim, pružiti svu potrebnu podršku koju želite. To će na kraju krajeva i vaš odnos sa partnerom da učini stabilnijim. Dajte i sebi i partneru ovu mogućnost. Slobodni Rakovi krajem ove nedelje postaju manje komunikativni, tako da će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šanse da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje biti prilično velike. U ovom periodu mogući su sukobi sa Bikovima i drugim Rakovima. Dobro razmislite pre nego bilo šta izgovorite, jer se kasnije možete kajati, a onda će biti kasno.

Zdravlje: Dobro se osećate. Promenite okruženje, makar nakratko – boravak na selu, dan na izletu, šetnja po šumi – to će vam napuniti baterije i smiriti nerve.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

juli 2022

Na julskom nebu nema napetih retrogradnih aspekata, samim tim Rakovi će poželeti da se opuste i kako dolikuje vašem znaku uživate u hedonizmu. Imajte u vidu i da je jul vaš mesec, bićete pomalo sebični i tražiti od partnera da ispunjava vaše želje. Slobodne Rakove ne očekuju drastične promene na polju ljubavi, ne želite da ulažete energiju na ulazak u ozbiljnu vezu ali rado flertujete sa kolegama sa posla i osobom koja je često u vašoj blizini.

Julski dani rezervisani su za odmaranje, ukoliko možete isplanirajte produženi vikend, provodite više vremena kod kuće uživajući. Stresni period je iza vas i zaista je vašem telu potreban odmor. Nemojte trošiti velike količine novca na garderobu i hranu, pokušajte da ostanete umereni! Krajem meseca pružiće vam se prilika za rad u inostranstvu, koja će posebno obradovati nezaposlene Rakove. Razmotrite dobro ponudu.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2022

Ljubav

Slika ulaska u 2022-u godinu govori da je pred Rakovima period u kojem je potrebno napraviti velike promene u emotivnim odnosima. Ovo je na neki način sudbinska godina za vas ukoliko ste u paru i u njoj će se „odlučiti“ na koju stranu idete – da li podižete odnos na viši nivo, da li partner i vi zaista delite bliskost i intimu ili ste jedno sa drugim zbog navika i nekog tipa sigurnosti, možda i finansijske. Ovo je i godina dubljeg vezivanja i spajanja, pa će period od proleća do jeseni pokrenuti mnoge parove na zajednički život, ulazak u brak i planiranje porodice. Preporuka za Rakove jeste da ne ostavljaju nerešena pitanja i ne guraju stvari „pod tepih“ kada su njihova partnerstva u pitanju. Slobodni Rakovi – period do marta potencira na prošlosti – mogući su „povratnici“ ali i počeci odnosa u kojima postoji razlika u godinama, statusu, udaljenost, zauzetost. April može doneti novu, veliku ljubav u vaš život, možda i nekog ko ne živi blizu vas, možda i tajnu priču. Jul i avgust su takođe vrlo intenzivni, ovo je period kada blistate i privlačite udvarače. Poslednja tri meseca 2022-e aktiviraju ponovo prošlost i ljubavnu karmu.

Posao

U godini ste u kojoj trebate da pustite ustaljena razmišljanja, možda i ustaljene poslove i date sebi priliku za nešto novo, usudite se da napravite iskorak. Tokom cele prve polovine godine rešavaćete sva pitanja vezana za poslovni segment i napraviti solidnu osnovu da možete da se opustite i odmorite tokom leta. Jesen 2022-e, tačnije period od septembra znatno popravlja vašu materijalnu situaciju i donosi vam prave rezultate svega što ste uložili u posao. Decembar može biti nešto komplikovaniji, najpre zbog velikog broja obaveza, ali i zbog loših odnosa u poslovnom okruženju. Tokom cele 2022-e očekujte veliku pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje tokom ove godine. Stres i promene kojima ste izloženi mogu se odraziti i na mentalno i na fizičko zdravlje. Osetljiv je stomak, mogući su problemi sa žlezdama i hormonima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe