Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - četvrtak, 5 oktobar 2023

POSAO
Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji neko zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije.
LJUBAV
Dobra volja ponekad čuda čini i deluje snažno. Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

2. do 8. oktobar 2023.

Posao - Veoma naporan period, jer ćete morati da prihvatite neke nove obaveze koje ste želeli da odložite. Neko će vas podsetiti da bi trebalo da održite reč i da što pre ispunite obećanje. Pokušaćete da se dogovorite s nekim, ali ćete morati da pristanete na njegove uslove, jer će biti nepopustljiv. Imate snagu da istrajete u onom što želite. Trebalo bi da budete mnogo realniji u vezi sa projektom na kojem želite da budete angažovani i da se previše ne iscrpljujete na nečemu što vam ne donosi potrebnu satisfakciju. Po pitanju novca vaše raspoloženje oscilira od ektravagancije do preterane skromnosti. Ipak, treba da pazite na šta trošite novac.

Ljubav - Rakovi će ove nedelje početi da osećaju više opuštenosti u emotivnim odnosima, pa im neke situacije u ljubavi mogu delovati previše idealistički. Skloni ste razmišljanjima o osobi koja vam je odavno već neka vrsta opsesije, bilo da se radi o nekadašnjem partneru ili o nekome ko je spreman da sa vama uđe u vezu. Pokušavate da odolite iskušenjima, naročito ukoliko ste u braku ili ui dužoj vezi. Ipak, pokušavajte i dalje, dok se ne desi nešto što će vam dati na znanje na čemu ste. Neki bi trebali da pripaze da njihova očekivanja ne budu veća od mogućnosti. Odnos sa partnerom treba da bude emotivniji.

Ako ste slobodni, sredinom sedmice upoznaćete nekoga ko će vam se veoma svideti. Pitanje je, međutim, da li ćete želeti da nastavite viđanje, jer ste preopterećeni poslom i nekim brigama. Nemojte dozvoliti da se to odrazi na vaš ljubavni život. Ne bi trebalo da se zamerate Devici, Strelcu i Jarcu.

Zdravlje - Osetljive noge. Pazite se povreda u sportu. Kao što imate radno, tako treba da imate i obavezno slobodno vreme – u kom ćete se opuštati i uživati u omiljenim aktivnostima.

SAVJET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

oktobar 2023

U oktobru će Rakovi lako pronaći saveznike da sprovedu bilo koju svoju ideju. Ovaj emotivni znak čekaju profitabilne ponude i zanimljivi projekti.

Neki od njih će biti prilično neočekivani: možda ćete morati da istražujete nove pravce. Sredinom meseca biće vam potrebna sva vaša odlučnost i hrabrost da odbranite svoj stav.

Nemojte se rukovoditi emocijama: odluke treba donositi svežeg uma. Mnogi Rakovi su u iskušenju kada je reč o novcu. Možda ćete potrošiti više nego što imate. Otplata duga neće biti laka.

Na ličnom planu, Rakovi će naći mir i udobnost. Oktobar je vreme jesenje romantike i lepih noći u društvu porodice. Tokom ovog perioda, u svom partneru ćete pronaći sve što vam je potrebno da biste se osećali srećno.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2023

Pred Rakovima je godina u kojoj imaju podršku zvezda kada je rad na sebi, svojoj ličnosti i generalno usavršavanje u pitanju. Kada bi od nas tražili da opišemo 2023. Godinu to bi bila godina borbe za sebe, za lični napredak i razvoj i postepeno dostizanje ciljeva kojima težimo nekoliko godina u nazad. Zato je sam kraj 2022. godine savršen za stvaranje planova, krojenje konretnih ciljeva za koje ćete se boriti u narednih dvanaest meseci i koji će vam doneti uspeh na svim životnim poljima.

Tokom 2023. godine Saturn prelazi u znak Riba što na vaš horoskopski znak utiče dobro kada je analiza prošlosti u pitanju. Imate priliku na samom početku godine da sagledate realno svoj život, priroritete koje ste postavili i mnogi od vas će priznati sebi da su se tokom godine iza nas ulenjili. U skladu sa realnom situacijom postavite svoje ciljeve, pokrenite se i naredna godina može doneti promene o kakvima ste sanjali. Saturn u jednom znaku boravi do tri godine, tako da je period do 2026. godine odličan za borbu, za napredak u poslovnim odnosima, unapređenje ljubavne veze i sticanje novih znanja i veština. Pokrenite se- poruka je koju vam zvezde šalju!

Ovo ne znači da će vam 2023. godina doneti probleme i ako vam se tako može činiti na početku godine koja počinje pod dejstvom Retrogradnog Merkura. Savet je da sačekate sa krucajalnim odlukama na polju ljubavi, da ih ne donosite u prvih šest meseci 2023. Godine jer mogu biti fatalne i mogu vas u potpunosti razdvojiti od partnera. U naletu negativne energije možete doneti odluku i okončati vezu ili brak, što je produktivno ako se nalazite u toksičnom odnosu. Ukoliko smatrate da se problemi mogu rešiti pokušajte da umirite strasti i da se dogovorite na koji način je najbolje rešiti nesuglasice, tako da zajedničkim snagama pobedite poteškoće. Vaša emotivnost doćiće do izražaju u toku letnjih meseci, aktiviraće se vaša mašta je moguće stvoriti nerealnu partnera i preuveličavati kako dobre tako i loše strane njegove ličnosti. Jesenji meseci Rakovima u vezi i braku donose olakšanje, učvrstiće odnos u kojem se nalaze ili će ga definitivno završiti ali ovog puta bez samodestruktivnih misli i osećaja krivice.
U prvoj polovini godine najbolje je fokusirati se na promene u sferi posla, Jupiter vam donosi neopohodnu dozu sreće i pozitivne enetrgije. Ljudi oko vas biće strpljivi, dozvoliće vam da se izrazite i neće vam zamerati prošlost tokom koje niste bili naručito produktivni. Uhvatite se u koštac sa novim obavezama, pokažite u prva tri meseca 2023.godine inicijativu i želju za radom, učenjem novih veština i generalno ka usavršavanju.

Jupiter će biti u dobrom odnosu sa Venerom tako da vaš šarm izlazi na površinu, iz osmeh možete postići ciljeve kojima dugo težite. Generalno Rakovi će biti dopadljivi ljudima, u prvom planu će biti vaše pozitivne osobine i vedar duh. Nemojte ulaziti u tajne veze, pogotovo sa poslovnim saradnicima potrudite se da održite poslovne odnose i jasno ih definišete. Udvaranja će biti , slobodni Rakovi uživaće i privlačiti pažnju gde god da se pojave. Budite mudri i dozvolite vremenu da pokaže ko je prava osoba za vas, nemojte olako ulaziti u vezu.

Finansijsko stanje se lagano popravlja kako godina prolazi, na kraju godine zaista možete biti zadovoljni svojim finanijskim stanjem. Poseban osećaj ponosa javlja se kod osoba koje su se tokom cele godine zalagale da dođu do bolje poslovne pozicije. U toku letnjih meseci mnoge Rakove očekuje pomoć iz inostranstva, poslovna ponuda ali i novčani dobitak od bliskih rođaka ili prijatelja.
Akcenat je na vašem psihičkom stanju, naredna godina će vas podstaći da sagledate svoj život i preispitate svoje navike. Koliko ste produktivni? Kakve to emocije držite u sebi? Kako loša ishrana utiče na vašu produktivnost? Ovo su samo neka od pitanja na koja će mnogi pripadnici znaka pronaći odgovor i postati psihički ali i fizički stabilniji i jači.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe