Dnevni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Dnevni horoskop za Ribe - subota, 24 februar 2024

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima gajite neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način.

 

Nedeljni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

19. do 25. februar 2024.

Posao - Neka situacija može vas potpuno dekoncentrisati i pomalo demoralisati. Ako ste u prilici da se dogovorite sa Škorpijom ili Lavom oko organizacije posla, u kome vi svakako želite da budete glavni, moraćete da im bar nešto obećate. Mnogi imaju veliko poverenja u vas ali vi uglavnom nemate osećaj sigurnosti kada je u pitanju stalno radno mesto. Pokušavate da prihvatite uslove jednog Raka ili Jarca, ali budite oprezni. Ako ste februarska Riba možete naivno poverovati u nešto što je nerealno. Ne sklapajte nove poslove. Dobro se snalazite u finansijskim transakcijama, ali ste skloni da naivno poverujete u nečija obećanja. Ne pozajmljujte novac.

Ljubav - Ribe će ove nedelje pokazivati više optimizma u emotivnim kontaktima, a i sam partner više će se truditi da odnosi u vezi budu opušteniji. Slobodni pripadnici znaka biće komunikativniji, a sa osobom koja im se dopada trudiće se da uspostave dublji odnos. Najverovatnije ste realni kada je u pitanju veza sa ambicioznom ali i veoma energičnom osobom sa kojom povremeno dolazite u konflikt. Spremni ste da idete do kraja u nekoj situaciji koja vam može doneti probleme, bilo da se radi o stalnoj vezi ili prolaznoj avanturi. Oslobodite se uspomena na vezu koja je bila stresna. Ako ste muškarac Riba verovatno ste zaljubljeni, dok su dame Ribe prilično konfuzne i spremne na radikalne promene kada je ljubavni život u pitanju. Možete dobiti ponudu za ulazak u brak.

Zdravlje - Ovo je vreme kad vam je potrebna opuštenost i eliminisanje svake vrste nervoze. Naredna nedelja će vam izvlačiti dosta energije, te ćete najverovatnije pokušavati da kroz obilnije obroke, uglavnom sa dosta mesa i mlečnih proizvoda, nadoknadite manjak snage. Ipak, pokušajte da nađete balans i posvetite se fizičkoj aktivnosti na otvorenom.

SAVJET: Istražite koji vam sport odgovara.

Godišnji horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

2024

Godišnji horoskop za Ribe za 2024 kaže da su kreativnost i maštovitost ključni za uspjeh ovog znaka Zodijaka u narednoj godini. Prihvatite promene jer će Uran uzdrmati vašu zonu udobnosti i nove prilike će se pojaviti kada ih najmanje očekujete. Kada je reč o ljubavi, Jupiterove dobronamerne vibracije će posipati vaš put značajnim vezama. Stari prijatelji i nova lica doneće vam radost i ispunjenje. Držite svoje srce otvorenim i možda ćete pronaći ljubav na neočekivanim mjestima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe