Dnevni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Dnevni horoskop za Ribe - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Niz srećnih okolnosti utiče na dobar poslovni ishod. Važno je da prepoznate dobru priliku i da razmenjujete korisne informacije sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV
Ponekad vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rešenje za vaše probleme, ali preterana doza teatralnosti možda nije najbolje rešenje za to.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Ovo je jedan od boljih perioda kada su finansije u pitanju i imaćete osećaj kako da se pare lepe za vas. Stalno moete imati neke uplate i dodatne prihode. Predstoji vam uspeh, jer ćete ove pare iskoristiti kako biste još više poboljšali vaš posao. Dobro se osećate u društvu onih koji su sposobni da vam čitaju misli. Imate dobar osećaj kada šta treba da kažete i uradite, ipak, pazite ako radite u privatnoj firmi, može se dogoditi da previše otvoreno iznosite svoje stavove koji se neće dopasti vašoj konkurenciji. Dobro stojite s novcem, bar kada je u pitanju stalni prihod. Razmišljate o nekim novim poslovima koji bi vam omogućili da lakše dođete do novca.
Ljubav -   Ribe ove nedelje mogu osećati kako je partner komunikativniji i ima neke nove i uzbudljive ideje, što može pozitivno da utiče na njihov odnos. Slobodnim pripadnicima znaka, pažnju bi mogla da privuče neka nova i neobična osoba, neki mogu biti skloni maštanju, ali i tajnim ljubavnim vezama. Osoba koja će se pojaviti možda neće moći da vam priušti ono što biste vi voleli jer je najverovatnije zauzeta.
    Budite svesni toga koliko možete da očekujete i nemojte da tražite ništa više od toga. Tako nećete biti uznemireni, a ni razočarani. Mnogi misle da vodite dvostruki život i da imate neke tajne obožavaoce. Namerno ostavljate utisak tajanstvenosti, mnoge intrigirate i moguće je da se oni zaista i pojave. Taj neko bi mogao biti umetnik, ili osoba iz medija.
Zdravlje - Čuvajte se nazeba i infekcija. Budite odgovorni prema sebi, korigujte loše navike, naročito ako se odnose na dnevni ritam spavanja i aktivnosti. Izbegavajte poroke.

SAVJET: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

Mesečni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

oktobar 2022

Jesenji meseci nisu omiljeni Ribama koje pate za letnjim danima, ali to ne znači da morate upasti u melanholično raspoloženje. Aktivirajte se, osmislite kreativne aktivnosti u okviru kuće i podstaknite dobro raspoloženje. Ribe u braku i vezi očekuju zabavni trenuci sa voljenom osobom koja će se truditi da vas oraspoloži i učini oktobar zabavnim. Osvestite svoje uspehe, budite ponosni na sebe i ljude koje volite! Слободните Риби ќе бидат spremni da pokušate ponovo da uspostavite kontakt sa osobom koja vam se od ranije dopada, a od koje ste se u proteklom periodu udaljili.

U prvoj polovini oktobra očekuje vas nešto naporniji tempo, nećete imati dovoljno slobodnog vremena. Kako oktobar bude odmicao tako ćete završavati sa važnim zadacima i stvoriće se prilika za odmor i regeneraciju. Održite pozitivne navike, krećite se i usmerite pažnju na svoje hobije kako ne bi izgubili koncetraciju u potpunosti. Finansijska situacija je stabilna. Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima inženjeringa, mehanizacije, građevinske industrije, ekonomije i zdravstva.

Osećate se bezvoljno, prijaće vam fizička aktivnost. Trigon Sunca sa Saturnom u prvoj polovini oktobra doneće vam stabilno zdravlje. Vaša kondicija će biti na optimalnom nivou kao i otpornost organizma na bolesti. U trećoj dekadi oktobra će se odigrati delimično pomračenje Sunca u znaku Škorpiona, što će oslabiti vaš imunitet i učiniti vas podložnim kardiovaskularnim, probavnim i urološkim tegobama.

Godišnji horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

2022

Ljubav

Da, da – Jupiter ulazi u vaš znak i biće u vašem polju ličnosti do početka maja, a onda ponovo od pred kraj oktobra do kraja 2022-e godine. Emotivno, ovo jeste vreme definisanja i moguće je da će neki odnosi u 2022-oj prestati da postoje, iz prostog razloga što vi lično shvatate da ne želite više ni odnos ni funkcionisanje sa trenutnim partnerom, da ste ga prerasli ili da ste se jednostavno – umorili od svega. Početak godine, sredina leta i novembar su turbulentni u postojećim odnosima. Povoljni periodi za sve su od marta do jula meseca, oktobar i decembar.  Slobodne Ribe – ovo jeste godina u kojoj sve ozbiljno miriše na nove emotivne priče, one koje zaista mogu postati trajna vrednost u vašim životima. Ukoliko početkom godine pokrenete ponovo staru priču ili uđete u neki tajni odnos – već sredinom proleća veza može krenuti da se ozbiljnijre razvija. Baš to proleće će nekima od vas doneti odnos u kojem će se sve dešavati vanredno brzo – toliko da već u drugom delu godine otpočnete sa zajedničkim životom. Jesen, pogotovo novembar (koji zauzetima može biti težak) za vas je takođe odličan period za ljubav.

Posao

Vreme je da rastete, da se uozbiljite i da proširujete svoje poslovno angažovanje i svoj uticaj. U godini ste koja bi trebala da vam donese napredovanje i dobre finansijske rezultate. Postaćete preduzimljiviji, odgovorniji, sposobniji da donesete i one lake ali i one teške odluke, a ne treba zanemariti da će vas dašak sreće ipak pratiti u svemu tome. Neki od vas će razmišljati i o pokretanju privatnog posla, za šta je najbolji period tokom proleća – naročito marta i maja. Neke Ribe mogu ostvariti i značajne kontakte sa inostranstvom ili otići da rade van zemlje, tokom proleća. Po pitanju finansija ćete proći bolje nego u prethodnoj godini, jedino što će vam jesenji period doneti naglašenije troškove oko kuće i porodice.

Zdravlje

Potreba za kontrolisanom ishranom. Češće prehlade i osetljivost respiratornog sistema tokom proleća i jeseni. Stariji – problemi sa krvnim sudovima, venama. Ne iscrpljujte se previše i pokušajte da stres smanjujete fizičkom aktivnošću, relaksacijom.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe