Dnevni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Dnevni horoskop za Ribe - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Pokrećete i druge na zanimljiv posao. Dosta dobrih saradnika oko Vas. Novac vam dolazi na lakši način. Zarađujete dobro.

Ljubav

Dobro za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Vikend obavezno provedite u velikom društvu.

Zdravlje

Dobro zdravlje, dobra energija.

Nedeljni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Izbegnite razgovore sa osobama koje umeju da vas iznerviraju, zbog kojih se preterano uzbuđujete, naročito ako se radi o nečemu što vas uvek izbaci iz takta. Nemojte dopustiti da vam bilo ko nameće svoj tempo u radu. Rešavate pitanje finansija na vrlo praktičan način. Ne odustajte od svojih planova u vezi sa zaradom i nemojte se previše nervirati ako iskrsne neki manji trošak.

Bez obzira što Ribama novac nije uglavnom pravi kriterijum uspešnosti, dobitak koji očekujete će vam i te kako omogućiti da realizujete neke od svojih, veoma bitnih planova. Praktičnost vam nije baš najbolja strana, ali ukoliko se potrudite da budete makar malo racionalniji, sigurno ćete uspeti.

Ljubav - Osećate se slobodnim čak i ako to niste. Ne dopuštate nikome da vam nameće svoje mišljenje. Ribe će ove nedelje izaći iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali bi neke mogla da zainteresira osoba koju znaju preko posla, a možda i neka već zauzeta osoba. Oni pripadnici znaka koji su u vezi, imaće stabilniji odnos sa partnerom. Partner bi vam veoma rado i uspešno pomogao da realizujete svoje ideje. Možda je upravo on vaša praktična strana. Pokušajte, ne možete da izgubite.

Ako ste slobodni, budite spremni da se sretnete sa nekim preko posrednika. Možete biti prijatno iznenađeni. Moguće da se radi o nekom Biku, Škorpiji ili Devici.

Zdravlje - Rešite se cigareta. Potrebno vam je da budete u miru i dogovoru sami sa sobom, a navala osećanja i nervoza vas ometaju. Preduzmite umirujuće aktivnosti, meditaciju ili lagane šetnje i vežbe.

SAVJET: Pokažite koliko ste profesionalni.

Mesečni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

maj 2023

Ljubav

Očekuje vas turbulentan period, upozoravaju zvezde. Partnerske odnose može destabilizovati pojava treće osobe – neko iz prošlosti, sa kim niste raščistili, mogao bi se pojaviti i ponašati kao da ima puno pravo na još jednu šansu, a i vi se možete tako osećati. Ako ste u nedoumici da li vaša veza ima budućnost, ili ste već neko vreme nezadovoljni, ovo bi vašem odnosu moglo zadati završni udarac. Međutim, stvari se mogu razvijati i pozitivno, zahvaljujući iskušenju – možete biti motivisani da dobro razmotrite situaciju i da pokušate da popravite odnose, umesto da ih dodatno narušite. Ovako ili onako, morate slušati svoje srce i svoju intuiciju, niko vam ne može reći šta treba da uradite.

Ako ste sami, takođe se možete naći u situaciji da ne znate šta da uradite i da morate temeljno da se pozabavite svojim osećanjima, željama i potrebama, pre nego što shvatite šta hoćete i da li to dobijate onim što vam se nudi. Morate dati sebi dovoljno vremena za razmišljanje i upoznavanje druge osobe, da ne biste ponovili greške iz prošlosti – ako se nadate da ćete ovog puta ostvariti svoje snove, a osećate da ćete se opet razočarati, poslušajte svoj osećaj, i nastavite da radite na tome da bolje razumete i slušate sebe.

Karijera

Profesionalni život je u maju zahtevan, opterećujući i izazovan. Puni ste elana i energije, ali morate voditi računa da se ne potrošite, pokušavajući da radite više stvari odjednom. Sami sebi postavljate ciljeve i stvarate pritisak, a potrebno vam je da vam glava bude bistra u stresnim situacijama. Moraćete da se borite sa kontradikcijama koje vam nameće ambicija i da više slušate svoje instinkte. Držite se svoje motivacije i razmotrite ponude koje dobijate – nekima je potreban vaš talenat, nekima veština, ali ako stvari ne izgledaju dobro, sačekajte. Prava ponuda stiže i kada je prepoznate, ne oklevajte da je prihvatite. Kada su finansije u pitanju, izbegnite potpisivanje bilo kakvih bankarskih dokumenata i ugovora, odnosno, podizanje kredita i pozajmica.

Duh i telo

Iako se osećate pobuđeno i energično, vaš organizam traži odmor i upozorava vas da ne zloupotrebljavate njegovu vitalnost, već da je obnavljate i održavate. Ako ne vodite računa o sebi, rizikujete da se vratite negativnim obrascima ponašanja koji vam mogu narušiti zdravlje (nezdrava ishrana, nedovoljno kretanja). U ovom periodu, snagu i stabilnost crpite prvenstveno iz perioda odmora, zato neka ti periodi budu redovni i u njih uključite osobe koje vas ohrabruju i osnažuju i čiji pozitivan uticaj jasno osećate.

Godišnji horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

2023

Period pred vama je odličan po pitanju kuće i ljubavi a godina 2023 će biti godina uživanja za vas. Najveća promena je moguća krajem januara.

Samo pazite da na život ne gledate previše emotivno, odosno kroz ružičaste naočare. Iako je sve dobro, može doći i do razočaranja

Deluje da je pred vama promena posla ili firme. Iako deluje strašno, to ne mora da bude stresno već pozitivno pošto ćete otvoriti novo poglavlje u karijeri. Jun je ključan mesec pa budite spremni.

Opustite se, kako se stres ne bi delovao negativno na vas.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe