Dnevni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Dnevni horoskop za Ribe - utorak, 31 januara 2023

Izađite iz začaranog kruga nezadovoljstva. Ne sagledavate stvari realno, neprestano očekujete od drugih da vam pomognu, a trebalo bi da se zapitate koliko ste vi učinili za njih. Ne tražite ljubav na pogrešnom mestu. Manite se društvenih mreža i izađite. 

 

 

Nedeljni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - Ulenjili ste se, ništa vam se ne radi, stalno osećate umor, pa samo što ne zaspete na radnom mestu. Bilo bi dobro da uzmete koji slobodan dan da biste se odmorili. Vaša isrpljenost će trajati samo par dana i na posao ćete se vratiti sveži i odmorni, a inače imate mnogo ideja i to je vaša glavna pokretačka snaga. Spremni ste da pređete preko mnogih nesporazuma i da se pomirite sa nekim osobama koje su moguće intrigarile protiv vas. Praktična crta vašeg karaktera dolazi do punog izražaja. Tokom sedmice slede dobici, moguće posredstvom Ovna, Raka ili Device.

Ljubav - Ribe ove nedelje mogu pred partnera postavljati neke zahteve koji njega mogu opterećivati, pa je u vezi moguće nerazumevanje. I vi i partner se tvrdoglavo držite svojih principa koji vam ne donose ništa dobro. Ne odustajte od svojih planova u vezi sa zajedničkim putem ili zajedničkim projektom, posebno ako se radi o umetnosti. Ma koliko da činite za svoje bližnje, prilično ste i nervozni i nemate dovoljno strpljenja za njih, što vam oni zameraju.

    Slobodne Ribe mogle bi imati novo poznanstvo koje ih neće ostaviti ravnodušnima. Neki bi mogli da se zaljube ili započnu značajnu emotivnu vezu. Trenutno se sprema nešto o čemu ste dugo sanjali. Naizgled slučajno poznanstvo možda će se pretvoriti u jednu divnu pustolovinu. Biće to ljubav na prvi pogled.

Zdravlje - Oblačite se adekvatno sa vremenskim prilikama. Mogući usponi i padovi energije i pojačana potreba za spavanjem. Udovoljite sebi, odmarajte se kad god možete, to vam je potrebno.

SAVJET: Budite realist.

Mesečni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

januara 2023

Ljubav

Januar može biti naporan za vas, naročito u prvoj polovini meseca, kada je Mars u vašoj kući odnosa u kvadratu sa Uranom i Jupiterom, što može doneti snažne tenzije. U drugoj polovini meseca, napetosti dovode do nesporazuma, pa ćete morati da pronađete mnogo osećajnosti i diplomatskog umeća, kako ne biste natezali vezu do granica pucanja. Do kraja meseca, tenzija će popustiti i zvezde vam savetuju da izdržite, uz maksimum tolerancije i velikodušnosti.

Ako ste sami, nećete biti posebno zainteresovani za ponude kojih može biti u izobilju – vama se ne završava praznična sezona, u kojoj ste mogli da budete komotni i udobno smešteni na svom kauču, uz knjige i filmove. Flert vam može neodređeno prijati, ali niko vam ne skreće pažnju, a brojne crvne zastavice koje uočavate čak i u površnoj komunikaciji, više su nego što možete da podnsete – čak i elektronskim putem. Poštujte svoju potrebu i držite se svog sveta – osoba koju želite, neće naići kao razarač zidina i osvajač, već kao dobrodošao budući sugrađanin.

Karijera

Planetarno poravnanje čini da želite da požurite stvari ali morate pokazati strpljenje – odbijanje tuđih ideja, može biti najbolja strategija za uspeh. Sarađujte samo sa proverenim saradnicima, koji su već opravdali vaše poverenje i analizirajte svoja dostignuća, kako biste predupredili moguće pogrešne poteze. Ne očekujte da ćete bilo šta rešiti i zavšiti za kratko vreme, pa zato budite razumni i organizujte se što bolje možete, naročito kada je u pitanju raspored vašeg budžeta. Možda nećete moći ništa da uštedite, ali uspeće vam da ne završite u dugovima. Zvezde savetuju da svako putovanje odložite za naredni period.

Duh i telo

Potrebno vam je neko vreme da se iz reflektivnog i meditativnog stanja preorijentišete na zahteve svakodnevice, zato nemojte biti suviše strogi prema sebi. Pružite sebi razumevanje i saosećanje koje tako lako pružate drugima i omogućite sebi još malo produženog odmora, uživanja u samoći i kvalitetno vreme u društvu najbližih. Zdravi ste i dobro se osećate, a ako primećujete da ste dodali neki kilogram, neće vam biti teško da povratite formu – plivanje, masaža, šetnja – radite ono što vam najviše prija, najbolje u društvu voljene osobe ili bliskog prijatelja. Razmislite o novom hobiju ili praksi, kao što je plese ili nešto što možete raditi u paru. Tako ćete istovremeno održavati kondiciju i negovati bliske odnose.

Godišnji horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

2023

Period pred vama je odličan po pitanju kuće i ljubavi a godina 2023 će biti godina uživanja za vas. Najveća promena je moguća krajem januara.

Samo pazite da na život ne gledate previše emotivno, odosno kroz ružičaste naočare. Iako je sve dobro, može doći i do razočaranja

Deluje da je pred vama promena posla ili firme. Iako deluje strašno, to ne mora da bude stresno već pozitivno pošto ćete otvoriti novo poglavlje u karijeri. Jun je ključan mesec pa budite spremni.

Opustite se, kako se stres ne bi delovao negativno na vas.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe