Dnevni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Dnevni horoskop za Ribe - utorak, 30 novembar 2021

Nedeljni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. novembar do 5. decembar 2021.

Posao: Ambiciozni ste bez obzira na prepreke ili obim rada. Svesni ste da imate veliku podršku osobe na položaju, moguće Jarca, Vodolije ili Lava. Potrebna vam je dobra ekipa saradnika i poči će vam za rukom da je okupite. O svojim poslovima nećete moći da sakrijete bitne činjenice. Od nekoga ćete očekivati uslugu, moguće od Vodolije ili od Strelca.

Ljubav: Potrebni su vam pažnja, ljubav i razumevanje. Većina predstavnika vašeg znaka ima sve to u liku jedne Škorpije ili jednog Jarca. Ovaj period vam donosi mogućnost zajedničkog posla sa nekim ko vam je drag. Oni koji su dugo u vezi ili braku prave velike planove u vezi sa nekretninama ili rešavanjem praktičnih problema u vezi sa kreditima ili stambenim prostorom.

Zdravlje: Premoreni ste. Odmorite se dobro. Potrebna vam je promena dnevne rutine, da biste izbegli iscrpljenost i preopterećenost. Rasporedite svoju snagu i nadoknadite energiju. 

Mesečni horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

novembar 2021

Ribe su ove jeseni ušuškane i mnoge od njih će svoju vezu krunisati veridbom ili brakom. Lepa ljubavna atmosfera se nastavlja tokom novembra meseca. Bićete opušteni i nasmejani, uživaćete u ukusnoj hrani, slatkišima, filmovima i romantičnim šetnjama sa partnerom. Nema velikih promena. Slobodne ribe su okrenute ka druženju sa prijateljima, trenutno niste otvoreni za upoznavanje novih ljudi i ulazak u vezu. Sačekajte svojih 5 minuta, do tada maksimalno uživajte u slobodi.

Karijera ide dobrim putem, zainteresovani ste za učenje novih veština ili stranog jezika. Iznesite svoje želje pred kolektivom i pružiće vam se prilika za odlazak na zanimljiv, edukativni kurs. U prvoj sedmici novembra može biti manjih trzavica na poslu, potrudite se da ih rešite i potražite pomoć kolega. Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima dizajna, ekonomije, zdravstva, uslužnih poslova, arhitekture i građevinarstva.

Problemi sa bubrezima i hroničnim bolestima. Opozicija Sunca sa Uranom u prvoj dekadi novembra će vas činiti osetljivim na prehladu. Moguće su disajne smetnje, variranje krvnog pritiska i bićete pojačano osetljivi na stres. Potrebno vam je više odmora i psihofizička relaksacija. U drugoj polovini novembra će vaš imunitet biti jači i imaćete više energije. Zdravlje će vam biti mnogo bolje.

Godišnji horoskop

Ribe Ribe
 19.02-20.03

2021

Vaš svet je u nekoj vrsti previranja i promena još od početka decembra 2020. godine, kada je krenuo ciklus pomračenja u znaku Blizanaca/Strelca. Sve se to dešava u vašem polju karijere, doma, porodice. Pomračenja su preseci, prekidi, gašenja svetla u određenoj oblasti koju eklipsa zadesi. Vama se to dešava na osi polja poslovne pozicije i porodice, te će ove dve životne oblasti biti posebno na udaru u narednih šest meseci. Šta nam to govori? Govori nam da je vrlo izvesno da Ribe nešto menjaju vezano za poslovne saradnike, a neće čuditi ni ukoliko mnoge Ribe promene mesto zaposlenja, delatnost i slično. Polovina 2020. godine vam je donela ogromne troškove, ali se ta situacija lagano popravlja od 7. januara do 5. marta. Avgust i polovina septembra su takođe finansijski nestabilni. Tada povedite računa da ne preterate sa troškovima. Ukoliko imate u planu da menjate posao ili otvarate vlastiti, ovo je ta godina! Februar i mart su veoma povoljni za one koji imaju želju da otpočnu vlastiti posao. Na pomoć sa strane nešto preterano ne možete računati, pa se bazirajte na vlastite kapacitete. Ukoliko se bavite kreativnim poslom, ovo je veoma plodonosna godina za vas. Inspiracije će biti na pretek! Ukoliko trebate da rešavate neku papirologiju, to ćete činiti u prva dva meseca 2021. godine. Između 14. maja i 30. jula je najpovoljniji period ove godine, bar što se vas tiče, pa sve ponude iskoristite na najbolji mogući način.

Ljubavna situacija je dosta složena. Dosta Riba se povlači u svoju tišinu i svodi račune. Početkom 2021. godine vam to veoma prija. Od 26. februara do 22. marta se značajno otvarate po pitanju emocija. Ukoliko ste usamljeni, ovo je prvi period u kom ćete imati povoljne šanse da taj status izmenite. Takođe pogodni su i periodi od 3. do 28. juna i od 11. septembra do 8. oktobra. Ono što će vam praviti najveći problem, svakako je prisustvo Saturna u vašem 12. polju. Taj položaj vas stavlja u situaciju da dosta vremena provodite u svom malom svetu, bez želje da iskoračite i pustite nove ljude u život. Ovo je godina u kojoj će biti potrebno dosta truda i kod onih koji su u dužim vezama ili brakovima. Period od 5. marta do 24. aprila je kritičan za odnose u porodici, mnogo balansa će biti neophodno da biste izbegli veće sukobe. Pokušajte izbeći kako god znate, jer je i eklipsa iz decembra 2020. godine otvorila Pandorinu kutiju u ovom segmentu vaših života. Budite maksimalno oprezni ukoliko želite da neki odnosi opstanu. Od avgusta do 15. septembra je takođe period u kom može biti dosta ekscesa u partnerskim odnosima. Kako se godina bude bližila kraju tako će se situacija popravljati.

Osetljiva je psiha, opasnost od depresivnih momenata je veoma jaka. Povedite računa i o krvnom pritisku u periodu od avgusta do polovine septembra.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe