Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - sreda, 18 maj 2022

Posao: Očekujete neki novac koji bi trebalo da stigne, ali može se desiti da ne bude sve onako kako ste planirali. Moguć je kraći put.

Ljubav: Sve što se trenutno dešava predstavlja vam veliko opterećenje. Ne možete da postignete dogovor sa partnerom, ali jedno će morati da popusti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Uspećete u svom naumu samo pod uslovom da munjevito delujete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Kreirate svoju sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Ne budite tvrdoglavi, ni rasipni. Pruža vam se šansa da zgrabite dobru priliku, ali isto tako mačku u džaku, jer neko će možda poželeti da vas prevari. Pojačana je želja za trošenjem, pa se novac na vašem računu i ne zadržava. Pronađite dodatni posao i novi izvor prihoda.

Ljubav: Vage će se ove nedelje truditi da privuku pažnju osobe koja im se dopada, neke bi mogle da se zaljube, ali i da upadnu u nepromišljene ljubavne situacije. Zauzeti pripadnici znaka želeće sa partnerom da uspostave emotivniji odnos, ali će i strasti biti prilično naglašene.  Porodični razgovori biće uglavnom o vrlo praktičnim pitanjima i verovatno će ui to biti uključeni i druge osobe iz vaše porodice.

Vaša potreba za romantikom neće biti zadovoljena jer vi za to nemate vremena. Bez obztira na sve, sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Ako ste sami, moguća strastvena veza sa vatrenim Ovnom. Prihvatite izazov.

Zdravlje: Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije. Potrebno vam je više slobodnog vremena, koje možete provesti u samoći ili u društvu, najbolje u prirodi. Povećajte unos tečnosti i vitamina, njihov nedostatak može biti uzrok umora.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

maj 2022

Emotivno ste nestabilni na samom početku maja, niste sigurni u svoje odluke. Za vaš znak će generalno celokupan maj biti rezervisan za preispitivanje emotivne veze u kojoj se nalazite ali i braka. Ne možete da podnesete turbulencije sa kojima se susrećete sa sadašnjim partnerom, pokušajte da se opustite i na miru donesete odluke. Slobodne Vage će uživati tokom maja u slobodnom vremenu, izlazićete i družićete se sa starim prijateljima. Mesec maj vam donosi poznanstvo sa osobom koja je puna dinamike, od akcije i slobodnog duha. Na prvi pogled će između vas dvoje da se probude strasti i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima dizajna, inženjeringa, metalske i IT industrije. Dobru zaradu možete ostvariti kroz honorarne poslove.

Nemate snage za naporne poslovne aktivnosti, ali uporno sebi zadajete različite ciljeve koji vas iscrpljuju. Skloni ste samokritici zbog koje gubite samopouzdanje i vaše kolege vas mogu iskoristiti da završite i njihove poslovne poduhvate. Sagledajte svoje ponašanje iz više uglova, vreme je da se na neki način osamostalite. Nudi vam se primamljiva poslovna prilika na samom kraju meseca, na vama je da je prepoznate i iskoristite! Nezaposlene Vage će dobiti povoljnu šansu za zaposlenje u oblastima zabave, kreativnosti, finansija i usluga. Biće tražene vaše organizacione sposobnosti i snalažljivost u radu.

Sa vašim telom je sve u redu, nestabilnost dolazi sa emotivnog polja. Вaše zdravlje će tokom maja biti uglavnom dobro i stabilno, osim što ćete osećati manji pad imuniteta u prvoj dekadi meseca koji vam može doneti meteoropatske smetnje u slučaju naglih promena vremenskih prilika, kao i pojačan umor. Više se odmarajte. Od sredine maja bićete puni energije i osećaćete potrebu za više kretanja i fizičkih aktivnosti.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2022

Ljubav

Retrogradnost vaše vladarke Venere početkom godine i to u polju koje govori o stabilnosti, temelju, porodici – ne obećava lake zadatke, naprotiv govori o tome da Vage po pitanju partnerstava moraju značajno da se uozbilje, bilo da su u vezama ili u braku. Do kraja januara – komplikacije, težina, vaš lični osećaj stagnacije ili vrtenja u krug. Ni februar nije spektakularan, pogotovo za bračne odnose i one Vage koje žive sa partnerom. Posle toga ulazite u mirniju i ispunjeniju ljubavnu fazu koja će uglavnom mirno funkcionisati sve do jeseni 2022-e – naročito do novembra, koji može biti pored januara i februara najkomplikovaniji mesec za vaša partnerstva. Slobodne Vage – od polovine februara pa do kraja aprila imate period koji je izuzetno povoljan za početke novih emotivnih priča. Sledeći dobar momenat za ljubav je tokom letnjih meseci i kroz septembar, a pred kraj godine očekujte istovremeno ljubavne „povratnike“ i osobe koje tek pokušavaju da vas osvoje. Za vas je 2022-a godina vreme vrlo intenzivnih, ali i komplikovanih ljubavnih priča.

Posao

upiter će do maja a onda ponovo tokom novembra i decembra tranzitirati kroz polje koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, obaveze, usluge, kolegijalne odnose. Može vam doneti proširenje poslovanja, više obaveza na dnevnoj bazi ali u određenim vremenskim periodima i potrebu da napravite neku veću promenu u svom poslovnom sektoru, da preuzmete previše obaveza na sebe, da radite više poslova paralelno. Drugi deo godine je manje poslovno zahtevan, a na jesen čak i oni poslovi, projekti ili dogovori koje niste uspeli da pokrenete do tada – mogu se aktivirati.

Zdravlje

Jupiter u polju navika, zdravlja i bolesti je super kada iole vodite računa o sebi, jer vas njegov uticaj čuva. No, ukoliko zapostavljate svoj organizam, ne vodite računa o sebi, ukoliko ste skloni lošim navikama – može se pokazati kao prilično opterećujuć. Kontrolišite se redovno i ne zanemarujte zdravlje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe