Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - utorak, 30 novembar 2021

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. novembar do 5. decembar 2021.

Posao: Osećate da je došlo vaše vreme da postanete poznati ili da povratite ugled, da se istkanete u okviru vašeg posla. Svesni ste da možete još mnogo toga da postignete i da to negde plasirate gde bi vas cenili više nego na sadašnjem radnom mestu. Vaše intelektualne sposobnosti koje do sada nisu došle do punog izražaja mogu doći do izražaja na novom projektu. Smisao za biznis je veoma naglašen, dobijate vanredne prihode.

Ljubav: Imate mogućnost veze sa nekim ko je prilično poznat, često putuje u inostrantsvo a vama je izuzetno lojalan. Odnos između vas, partnera i članova porodice i dalje može biti pomalo problem osim ako ne budete odlučni i ne budete spremni da se postavite kako treba. Sledite svoja osećanja, posebno kada su u pitanju Ovan ili Strelac.

Zdravlje: Pripazite na kolena. Prolazni zdravstveni problemi mogu imati veze sa vremenskim uslovima, ili sa hormonskim statusom. 

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

novembar 2021

Vage nastavljaju da sijaju i fokusirane su na polje ljubavi. Upravo im fokus na ljubav i emocije daje magnetsku privlačnost, postaju zanimljive i privlače pažnju gde god da se pojave. Ovo posebno može da se odrazi na vašu vezu, ukoliko budete nonšalantno koketirali što vas inače ludo zabavlja. Umesto toga pokažite svom partneru privrženost i ne šarajte pogledom oko sebe. Usmerenost na ljubav uz adekvatno ponašanje može vam doneti zajednički život i proširenje porodice. Slobodni pripadnici znaka uživaju u mesecu novembru, u svojoj lepoti i mogućnosti izbora.

Atmosfera na poslu postaje malo opuštenija i napokon ćete moći da organizujete svoje vreme. Više nećete imati utisak da ne možete da kontrolišete stvari i da vam prilike izmiču. Posvetićete se krajem meseca sebi i izbaciti negativnu energiju koja se nakupljala i koju ste osećali u proteklih nekoliko meseci. Vaši saradnici biće zadovoljni dosadašnjim poslovnim uspesima i vašim zalaganjem. Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, transporta, logistike, konsaltinga i zdravstva. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

Zdravlje je stabilno, energije ne jenjkava. Novembar će vam većim delom biti povoljan mesec na polju zdravlja. Bićete više motivisani da se krećete i da se bavite svakodnevnim rekreativnim fizičkim vežbama i psihofizičkom relaksacijom. Potrudite se da pri tom izbegavate loše vremenske prilike jer ćete biti podložni prehladi, a moguća je upala mokraćnih kanala i otežana cirkulacija u stopalima.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2021

Vage se nalaze u grupi kardinalnih znakova kojima je period od 2018. godine do danas doneo mnogo poteškoća, na svim životnim poljima. Najjači udar ste osetili poslednjih godinu dana, kada se vaš poslovni, emotivni i društveni život gotovo izobličio. Blokade su se pojavljivale na svim stranama i ništa niste uspevali da završite bez ogromnog truda i stresa. E pa, drage Vage, imam za vas dobru vest! Za vas se situacija drastično menja od 2021. godine, pa iz grupe najproblematičnijih prelazite na poziciju jednog od najberićetnijih znakova zodijaka! Planeta Jupiter ulaskom u znak Vodolije, u vaše polje zadovoljstva, ljubavi, kreativnosti, podiže vaš elan na jedan viši nivo! Saturn će tokom 2021. godine prema vama takođe biti prilično blagonaklon, pa će poslovne pozicije koje budete dosegli, uspešno kroz vreme i održati. Posebno povoljan poslovno finansijski period vam je od 5. marta do 24. aprila. Elan i želja za finansijskim rastom će dodatno jačati od 15. septembra do 30. oktobra. Sve u svemu, biće ovo godina kada će mnogi od vas okretati novi list na poslovnom planu. Problema može biti jedino kroz iznenađenja vezana za dugove, kredite i podršku drugih koja je tokom ove godine varljiva. Kada je reč o novcu, pričuvajte ga u narednim periodima: od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 23. juna i od 27. septembra do 18. oktobra. Pojačane troškove možete imati i od 1. avgusta do 15. septembra. Kraj juna i jul su presudni za vaš odnos sa šefovima, koji tada može postati veoma neprijatan. O ovom povedite računa već od 24. aprila pa sve do kraja maja, kada nečije provokacije mogu izazvati oštru buru u vama. Momenat je da pokrenete akcije u smeru poslovnog osamostaljivanja, ukoliko ka tome duže imate afiniteta.

Na emotivnom planu ste prethodne dve i po godine izdržali pravu torturu! Problemi sa jednim od roditelja, ukućana, nerazumevanje partnera, sve se to skupilo i dovodilo vas do stadijuma kada biste rado pobegli na pusto ostrvo! Mnogo pripadnika znaka se od jula 2020. rastavilo sa partnerima, razvelo a odnosi su kulminirali nakon 15. septembra. I na ovom planu imam za vas sada dobre vesti, drage Vage! Šta nije valjalo, šta vam je donosilo teskobu i nelagodu, polako prolazi! Odnosi koji su dotrajali, završavaju se najdalje do leta 2021. godine. Problema može biti i od 15. septembra do 30. oktobra, kada vam je još jedan vrlo turbulentan period! Ukoliko ste usamljeni, Jupiter koji u vaše polje ljubavi ulazi krajem decembra 2020. godine, doneće dosta udvaranja, prilika, komplimenata. Pošto je sa Jupiterom u polju ljubavi i Saturn, on će vam pomoći da baš ne zapnete za “dežurnu budalu”, kako je to ranije bio slučaj. Godina pred nama donosi šansu da slobodne Vage konačno promene svoj status i fatalno se zaljube! Period od marta do maja je za to veoma naglašen, kao i sam kraj februara i mart mesec. Dobri momenti za ljubav su i od 10. maja do 4. juna i od 19. avgusta do 11. septembra. Menjate životnu filozofiju a ova nova “vi” je daleki prijemčivija novinama i spremna za jednu ludu vožnju emotivnim ringišpilom! Vage koje su u dugim vezama i brakovima imaju povoljne aspekte za proširenje porodice. Sve u svemu, opustite se i odmorite, treba vam!

Na zdravstvenom planu može biti problema sa kardiovaskularnim problemima, posebno od polovne septembra.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe