Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Potreban vam je neko da vas usmeri u dobrom pravcu ili da vam olakša određene uslove koji vas usporavaju. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite prioritetnim stvarima.
LJUBAV
Imate utisak da partner prećutkuje neke događaje i na takav način dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su vaše sumnje opravdane.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Želite da promenite posao, ali niste sigurni da li će onaj koji vam se nudi biti bolji od ovog. Trebalo bi da sednete, dobro razmislite i odlučite. Vaše kreativne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Ali, zbog preteranog entuzijazma koje kod vas podstiče Blizanac ili Vodolija, mogli biste napraviti pogrešan poslovni potez. Ako budete pozvani na neko takmičenje ili konkurs, imate velike šanse da pobedite. U igrama na sreću možete imati manjih dobitaka na koje uopšte ne računate. Skloni ste da olako trošite novac na neka svoja sitna zadovoljstva.
Ljubav - Situacija na emotivnom planu se znatno popravila, tako da ćete sada dosta vremena da provedete sa vašim partnerom, a moguća su i neka zajednička putovanja. Opustite se i uživajte u ovom divnom periodu. Ako i dođe do neke više emotivne napetosti u vezi, to će učiniti ljubavni odnos da bude još strastveniji. Slobodne Vage će ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročito preko prijatelja.
    Mlade Vage mogu se na prvi pogled zaljubiti u nekoga ko se sprema da napravi sjajnu karijeru. Može se dogoditi da saznate da ćete postati roditelj, ili ćete planirati brak. Ako ste u zrelim godinama i spremate se da putujete, očekuje vas uzbudljiva romansa.
Zdravlje - Nemate tegoba. Budite odogovorni prema sebi i slušajte signale svog organizma i svojih osećanja. Potreban vam je red da biste održali balans.

SAVJET: Idite u šetnjju i dobro se naspavajte.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

oktobar 2022

Pokušajte da ostanete realni, razmislite da li je i koliko produktivno razmatrati situacije koje su se dogodile pre dve do tri godine. Početkom oktobra ćete se potruditi da sa voljenom osobom porazgovarate o svemu što vam je u proteklom periodu unosilo napetost u odnos i potrudićete se da to rešite. Poboljšaćete komunikaciju tako što ćete naći zajednički prihvatljivo rešenje. Izvucite važne lekcije i promenite svoje stavove i primetićete da se i odnos sa partnerom menja na bolje, insistirajte na smirenom razgovoru. Slobodne Vage maštaju u bivšem partneru, mogući su susreti ali nećete produbljivati ovaj odnos.

U letnjim mesecima ste dali svoj maksimum i vaša snaga je tokom oktobra na izmaku. Pokušavate da sakrijete nedostatak energije i činite sve kako se on ne bi osetio u kolektivu. Napravite plan aktivnosti i potrudite se da završite sa važnim poslovima u toku prve polovine oktobra, kako bi na samom kraju meseca mogli da odmorite. Ukoliko ste u mogućnosti da odete na kraći odmor, poslednja nedelja oktobra bila bi savršena. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, obrazovanja, trgovine, transporta, turizma i ugostiteljstva.

Preopteretili ste um i telo, odmarajte koliko možete! Tokom prve polovine oktobra ćete biti osetljivog zdravlja. Moguća je povremena glavobolja u slučaju česte promene vremenskih prilika. Kvadrat Marsa sa Neptunom bi mogao prouzrokovati virusne infekcije i probavne smetnje. Biće vam osetljivi disajni organi. Zdravlje će vam se poboljšati i stabilizovati tokom druge polovine oktobra. Više se krećite.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2022

Ljubav

Retrogradnost vaše vladarke Venere početkom godine i to u polju koje govori o stabilnosti, temelju, porodici – ne obećava lake zadatke, naprotiv govori o tome da Vage po pitanju partnerstava moraju značajno da se uozbilje, bilo da su u vezama ili u braku. Do kraja januara – komplikacije, težina, vaš lični osećaj stagnacije ili vrtenja u krug. Ni februar nije spektakularan, pogotovo za bračne odnose i one Vage koje žive sa partnerom. Posle toga ulazite u mirniju i ispunjeniju ljubavnu fazu koja će uglavnom mirno funkcionisati sve do jeseni 2022-e – naročito do novembra, koji može biti pored januara i februara najkomplikovaniji mesec za vaša partnerstva. Slobodne Vage – od polovine februara pa do kraja aprila imate period koji je izuzetno povoljan za početke novih emotivnih priča. Sledeći dobar momenat za ljubav je tokom letnjih meseci i kroz septembar, a pred kraj godine očekujte istovremeno ljubavne „povratnike“ i osobe koje tek pokušavaju da vas osvoje. Za vas je 2022-a godina vreme vrlo intenzivnih, ali i komplikovanih ljubavnih priča.

Posao

upiter će do maja a onda ponovo tokom novembra i decembra tranzitirati kroz polje koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, obaveze, usluge, kolegijalne odnose. Može vam doneti proširenje poslovanja, više obaveza na dnevnoj bazi ali u određenim vremenskim periodima i potrebu da napravite neku veću promenu u svom poslovnom sektoru, da preuzmete previše obaveza na sebe, da radite više poslova paralelno. Drugi deo godine je manje poslovno zahtevan, a na jesen čak i oni poslovi, projekti ili dogovori koje niste uspeli da pokrenete do tada – mogu se aktivirati.

Zdravlje

Jupiter u polju navika, zdravlja i bolesti je super kada iole vodite računa o sebi, jer vas njegov uticaj čuva. No, ukoliko zapostavljate svoj organizam, ne vodite računa o sebi, ukoliko ste skloni lošim navikama – može se pokazati kao prilično opterećujuć. Kontrolišite se redovno i ne zanemarujte zdravlje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe