Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Niste zaokupljeni nekim teškim radom. Čak ni ne razmišljate o poslu. Verujete da ćete biti dobro ako ostanete malo po starni.

Ljubav

Oni koji su u braku ili vezi imaju dobar dan za izlazak i druženje sa najbližim društvom.

Zdravlje

Nema većih problema, mada ste malo razdražljivi.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Kod vas je došlo do velikih promena u svakodnevnom životu. Još ste u veoma komlikovanom periodu. Ne možete da donesete ni jednu odluku, ali to i nije tako loše koliko vam se čini, jer bilo šta da odlučite, najverovatnije bi bilo pogrešno. Tako ste na neki način zaštićeni od samog sebe.

Budite strpljivi i ne gubite nadu da će opet doći vaših pet minuta jer uvek dolaze. Potrebno je da se adaptirate na neku situaciju koja zahteva strpljenje. Imate dosta troškova, verovatno u vezi sa domom, porodicom i neke vanredne izdatke koji vas pomalo brinu. Ipak, imate na koga da se oslonite.

Ljubav - Na emotivnom planu situacija nije najbolja. Partnerova karijera kao da je dovedena u pitanje ili je u nekoj vrsti procepa. Izgleda da više brinete o osobi koju volite nego o samom sebi. Vaš partner je suviše napet, pa zbog toga reaguje impulsivno, a vama je baš sada potrebno mnogo pažnje i mira. Na žalost, a možda i ne, ovo drugo ćete morati da sami pronađete. Svoje ambicije stavljate u drugi plan.

Ako ste slobodni, Vage ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih i zanimljivih poznanstava. Moguće su kraće veze bez obaveza. Možete se zaljubiti u nekoga ko to nije, a to bi vam moglo značajno iskomplikovati život.

Zdravlje - Ne pokazujete do koje mere ste iscrpljeni i psihički i fizički. Povremeni padovi energije i raspoloženja, verovatno imaju veze sa vremenskim prilikama.

SAVJET: Budite ono što zaista jeste.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

maj 2023

Ljubav

Za Vage može doći do zastoja u partnerstvu, što za njih može značiti korak unazad. Možda ste predugo puštali da se stvari odvijaju bez izražavanja svojih potreba i zahteva, verujući da tako održavate mir. Možda ste se zavaravali da je sve u redu, dok u stvarnosti ništa nije bilo u redu i odnos je stagnirao (a i vi sa njim). Važno je da se vratite u akciju i ostanete u toku sa važnim problemima – potrebno je da razgovarate o svojim osećanjima i da saslušate šta partner ima da vam kaže. Ako sada ne popravite odnose, pitanje je koliko ćete još opstati.

Ako ste sami, možete se naći u situaciji da se vaša osećanja sukobljavaju sa razumom – što vam se često dešava i uvek vas čudi. Vi težite miru, pravite kompromise i prilagođavate se, a ako ipak dođe do emocionalnih izliva, to vas može izbaciti iz koloseka. Vodite računa da ne napravite lošu razmenu u kojoj ćete dati svoje samopoštovanje za ljubavnu ponudu koj vam ne odgovara. Uživajte u zavođenju i iskricama i u svojim sopstvenim osećanjima, ali nemojte dozvoliti da obrazac preovlada i navede vas da ponovite grešku. 

Karijera

Na polju karijere, zvezde savetuju oprez. Kolege nisu uvek pozitivno raspoložene prema vama, naročito ako imate dobar odnos sa pretpostavljenima. Ne uzimajte to k srcu, ostanite opušteni i ispunjavajte svoje zadatke vredno i savesno – zbog natprosečnog učinka, možete dobiti bonus. Ako treba da donesete neku odluku, nad kojom oklevate, hrabrost će vam se isplatiti. Uzmite stvari u svoje ruke i odlučite, nije važno kakav će biti ishod – time ćete izaći iz „slepog ugla“ i videćete stvari jasnije. Finansijski priliv možete očekivati krajem meseca, ali potrebno je da ostanete praktični i izbegnete impulsivno trošenje.

Duh i telo

Vašem telu treba više ravnoteže – ponekad jednostavno želite previše i preterano se naprežete, dok sa druge strane, mogu proći nedelje bez fizičke vežbe i kretanja. Pronađite pravi balans – počnite sa redovnim i umerenim vežbanjem i ostanite dosledni. Dodatne promene u ishrani mogu poljšati opšte blagostanje.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2023

Prvi meseci 2023. će većini Vaga doneti izuzetno pozitivan period za međuljudske odnose, a posebno odnos sa partnerom. Već od početka godine vratiće vam se velika doza optimizma kada su u pitanju nove mogućnosti i razvoj na polju veze. Iako vam je situacija sa partnerom u proteklom periodu predstavljala ozbiljan izazov, prve nedelje nove godine će vam pomoći da učinite svoju ljubav snažnijom nego ikad.

Veći deo ove godine će predstavljati određeni vid prekretnice kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom, što će posebno biti naglašeno tokom leta. Uz malo dobre volje sa obe strane vaš odnos može postati produbljeniji i jači nego što ste i mislili da je moguće. Dopustite sebi da ponovo otkrijete svoju ljubav i iskreno se zaljubite.

Kraj leta i veći deo jeseni će biti izuzetno dinamični. Bićete u ekstravagantnom raspoloženju i želećete sebi i partneru da priuštite neke stvari kojih ste se ranije odricali. Očekujte da će vas ovo koštati i u novcu i u vremenu, ali će se svakako isplatiti. Ako odlučite da preuredite svoj životni prostor, sva je prilika da ćete svoju odluku i mišljenje promeniti čak i nekoliko puta.

Od jeseni, pa sve do kraja godine možete očekivati izuzetno lep i kvalitetan period uz partnera, koji je spreman da učini sve kako bi vas usrećio. Moguće je da nećete biti sigurni šta tačno i na koji način želite da postignete, ali lepota je u tome što ćete imati priliku da odgovor na ova pitanja otkrijete u dvoje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe