Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - utorak, 31 januara 2023

Očekuje vas iznenađenje na poslu, a od vas zavisi da li ćete ga videti kao korak unazad ili priliku da se istaknete. Partner je istinski zaljubljen u vas, nemojte olako da shvatate njegove emocije. Uzvratite i rečima, potrebno mu je da to čuje. Počnite da vežbate.  

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - Bilo bi dobro da svoju karijeru usmerite ka poslovima koji imaju veze sa javnošću ili da započnete saradnju sa strancima. Možete očekivati podršku osoba na vlasti ili nekih daljih rođaka koji duže vreme borave van zemlje. Moguća je saradnja sa zemljama nemačkog jezičkog područja. Imate stalan osećaj nedostatka sigurnosti kada je novac u pitanju, ma kakva da vam je realna finansijska situacija. Previše ste opterećeni obavezama. Možda ste prihvatili više nego što možete da uradite. Ovo vam se često dešava. Sada ćete se nekako snaći, ali drugi put budite razumniji kada se dogovarate.

Ljubav - Jarčevi ove nedelje mogu osećati pozitivnije emocije prema partneru, a i oni sami će se više truditi da budu otvoreniji i nežniji, pa se odnosi u vezi mogu poboljšati. Partner će vam možda biti odsutan nekoliko dana. Iako nemate većih problema u vezi, ovaj period će vam prijati. Potrebno vam je da budete malo sami.

    Krajem sedmice izbegnite raspravu sa partnerom oko familije. Ne upuštajte se u polemiku oko nečega što pripada prošlosti, ma o čemu da se radi. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati novu osobu koja ih može veoma privući, a moguća je nova emotivna veza. Dobijate nedvosmislene dokaze nečije naklonosti.

Zdravlje - Uzimajte više čajeva. Moguć nazeb, ili alergijske reakcije. Povedite računa o tome šta jedete i pijete i češće boravite na svežem vazduhu.

SAVJET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

januara 2023

Ljubav

Godinu započinjete umorni, sa osećanjem manjka energije i deficitom pozitivnih očekivanja. Pokušajte da ne prenosite svoje negativno raspoloženje na partnera, odnosno, da prihvatite njegov pozitivan uticaj. Bilo bi idealno da negde otputujete zajedno, ali sklad ćete održati i ukoliko zajedno usmerite energiju na neki projekat, poslovni ili privatni. Zajedničko istraživanje i učenje, zajednički biznis, ili preuređenje doma, daće vam osećaj bliskosti i povezanosti koji će vas podsetiti zašto ste tako dobar tim.

Ako ste sami, možda ćete želeti da isprobate nešto što do sada niste, a to uključuje – malo drugačiju uključenost. Pokušajte da posmatrate osobe koje srećete kao ogledala u kojima možete videti odraz svojih postupaka i bolje upoznati sebe, a ne samo kao potencijalne partnere. Od različitih ljudi možete naučiti različite stvari – o sebi – i možete otkriti, menjajući perspektivu, šta je ono što vam je najpotrebnije u odnosu, odnosno, nedostatak kojih osobina i vrednosti možete tolerisati. Tražeći sebe, možete otkloniti sopstvene barijere koje vas sprečavaju da nađete pravu osobu.

Karijera

Ambiciozni Jarac voli nove početke, kao ni jedan drugi znak u horoskopu – vreme žurki, provoda i odmora je prošlo i sada možete ponovo zasukati rukave i prihvatiti se posla. Januar je idealan za pravljenje godišnjeg plana i postavljanja prekretnica za godinu pred vama. Vaša vladajuća planeta Saturn vas podržava i daje vam dodatnu dozu rešenosti i izdržljivosti. Zvezde vam savetuju da se za sada mentalno poigrate idejama i projektima, da zabeležite svoju viziju i formulišete je što je preciznije moguće. To će vam olakšati implementaciju, koja zaista može početi tek početkom proleća. Do tada, morate biti strpljivi, što Jarčevima nije lako. U međuvremenu, možete prihvatiti ponudu za putovanje, ili podržati prijatelja u nameri da započne posao (ako ste finansijski sposobni za to),  odložite rasprave o važnim odlukama i promenama i procenite situaciju u kojoj se nalazite. Oslonite se na svoju intuiciju.

Duh i telo

Vama nije teško da se držite svoje rutine nege i zdravih navika, zato samo nastavite – čvrst ritam treninga i doslednost u vežbanju će vam veoma prijati, bilo da idete u teretanu, ili se bavite jogom. Vaše opšte blagostanje oslanja se na vašu telesnu snagu i mentalnu stabilnost, a vi volite da radite za svoju dobrobit i spremni ste na napore i izazove. Ako imate prilike da isprobate zimske sportove, ili da istražujete prirodu u zimskim uslovima, to za vas može biti prosvetljujuće iskustvo!

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2023

Izgleda da želite da promenite sve u vezi vašeg ljubavnog života. Ali to ne znači nužno novog partnera već promene koje se tiču vašeg odnosa prema ljubavi.

Želite da prihvatite nove načine da volite nekoga i da i sami budete voljeni. Možda ćete čak biti iznenađeni razvojem događaja i prilikama, posebno u periodu od februara do maja.

Čekaju vas promene na poslu iako to ne očekujete. Biće teško da ih izbegnete pa budite spremni. Ako se dočekate na noge, možete dobro da iskoristite ove okolnosti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe