Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Ne dozvoljavate da neko menja postavljene kriterijume ako oni nisu u skladu sa vašim poslovnim interesima. Umete da upotrebite svoj autoritet i metode koje donose najbolji efekat.
LJUBAV
Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz vas nalaze najdraže osobe. Partner ume da vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na Vaše raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Ovo je za vas izuzetno uspešan period, kada sve ide po vašem planu i kada vas niko ne može sprečiti u onom što ste naumili. Sve kockice se nekaka slažu same po sebi, a jedna osoba će vam ponuditi saradnju. Od ovoga možete imati koristi i nemojte odbiti ponudu. Veoma ste odgovorni i opterećeni raznim problemima. Imate sklonost da budete previše energični na rečima, ali ne i na delu. Nemojte dozvoliti mlađim saradnicima da vas ubeđuju u ono sa čim se ne slažete, ali nemojte ni odbijati sve predloge pre nego što dobro razmislite. Više brinete za druge nego za sebe. Ako ste glava porodice, cilj vam je da obezbedite finansijski svoje najbliže i da im izađete u susret po mnogim pitanjima. Mislite više o svojim potrebama.
Ljubav -  Jarčevi ove nedelje mogu očekivati više napetosti u odnosu sa partnerom, pa bi kod nekih odnosi u vezi mogli bi da se zakomplikuju, ali to može uneti i više strasti u emotivne odnose. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i tajne veze.
    Vrlo ste tajanstveni i malo ko može da pretpostavi šta se sve dešava u vašem domu, ukoliko ste u braku, ili u vašem ljubavnom životu u kojem ima mesta za više osoba istovremeno. Od svakoga uzmete ono najbolje, a intimno se osećate prilično usamljeno. Ako ste slobodni, neka osoba će biti zaslužna za sve lepo što vam se na ljubavnom polju bude dešavalo.
Zdravlje - Budite opušteniji i manje depresivni. Moguć je pad energije i osećanje konstantnog umora. Radije preduzmite rekreaciju (u prirodi), nego da se pasivno prepustite ležanju. 

SAVJET: U timskom radu treba sudjelovati barem dvoje.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

oktobar 2022

Jarčevi su se u proteklim mesecima u potpunosti usmerili na međuljudske odnose, kao da ste želeli da imate živote ljudi koje volite pod kontrolom. Mnogi od vas na bolan način naučili su da to nije moguće. Posvetite se sebi, pokušajte da odmorite i da uravnotežite svoju svakodnevnicu i prihvatite zdrave navike. Zauzetima druga polovina meseca može doneti manje nesuglasice sa partnerom, želite da rešite sve i odmah što partnera frustrira i ulazi u konflikt. Razmislite da li je stvarno svaka razlika u mišljenu povod za raspravu i da li je vredno trošenja energije!

Ulazite naivno u nove poslovne poduhvate, izlazite u susret poslovnim saradnicima u prvoj nedelji oktobra. Može se desiti da vas poslovni saradnici shvate olako i izbegnu rokove, prebacujući odgovornost na vaša ramena. Nemojte preuzimati odgovornost, ovog puta se zauzmite za sebe i gledajte isključivo svoj interes. Finansijska situacija je stabilna, ukoliko planirate veća materijalna ulaganja ostavite ih za sam kraj oktobra. Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, dizajna, menadžmenta, finansija i usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao.

Nervoza, napetost u mišićima i kičmi. Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo tokom prve polovine oktobra. Bićete podložni virusnim infekcijama, disajnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji. Izbegavajte duži boravak na zagađenom vazduhu i nevremenu. Prijalo bi vam da se češće krećete po prirodi na čistom vazduhu. Druga polovina oktobra vam donosi bolje i stabilno zdravlje. Više se krećite.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2022

Ljubav

Retrogradna Venera u vašem znaku početkom ove godine obeležiće sve ono što se vezuje za ljubav, bilo da ste slobodni ili zauzeti – a to su velike promene, velike transformacije u odnosima ali i u vašoj ličnosti i načinu gledanja na emocije, vraćanje u prošlost i na prošla pitanja sa partnerom. Kod onih koji su u vezama i brakovima, suštinski sve će se svoditi na jednu te istu temu – vredim li ja tebi dovoljno i vrediš li ti meni dovoljno – da bismo mogli nastaviti dalje, graditi naš odnos? Napeti periodi koji mogu dovesti i do prekida nekih odnosa su sam početak godine, maj i jun kao i oktobar, novembar, decembar. Slobodni Jarčevi – početak godine – tačnije januar i februar – vraćaju vas korak unazad, na sve one priče koje su ostale nerešene, nedovršene, bez zaključka. Za još jedan pokušaj – pa šta god da od tog pokušaja ispadne. Mart, maj, jul, septembar i decembar – odlični su periodi za ljubavne priče – ali slobodno računajte da ćete tokom cele godine imati više komunikacije, aktivnosti, druženja i kontakata sa suprotnim polom. Ako bismo birali najbolji period za ljubav, onda je to proleće – osoba sa kojom pokrenete priču tada doneće vam veliki zanos, romantiku i zaljubljenost, a postoje dobre šanse da ovo i potraje.

Posao

aš vladar u polju finansija i ličnih vrednosti uči vas baš teške lekcije, jel da? Tera vas da budete maksimalno odgovorni i organizovani i po pitanju posla i po pitanju novca, a nije baš široke ruke kad daje nagrade.... Jupiter će do maja a onda tokom novembra i decembra biti u vašem polju komunikacije, informacija, spoznaja, dogovora, mentalnih aktivnosti – što je za vas prilika da naučite i dogovorite nešto novo, da dođete u kontakt sa osobama i firmama koje su za vas dobre. Imaćete dobre ideje, kreativnost, vaše će reči i postupci imati snagu – a sve to jesu odlični preduslovi za napredovanje i razvoj. Drugi deo godine je povoljniji poslovno za vas, ali prvi deo i pored teškoća donosi da pravite okvir za promene.

Zdravlje

U ovoj se godini više krećite, vežbajte, šetajte. Imaćete povremenih problema sa imunitetom, naročito tokom proleća i na jesen. Kod starijih – tegobe sa venama i krvnim sudovima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe