Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Danas pregovarajte sa Rakom, Strelcem. Vikend je odličan za put. Možda i krenete negde dalje gde možete da se bolje snađete od meseta gde živite.

Ljubav

Jarac u braku sve čini za voljenu osobu.

Zdravlje

Dobro zdravlje.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Pred preprekama ste, ali znate da veoma uspešno možete da ih savladate i ništa vas ne sprečava da to i učinite. Još bolje, možete da stabilizujete situaciju na poslovnom planu za duži vremenski rok. Da li ćete to propustiti? Pa, ukoliko ste tipični predstavnik Jarčeva, sigurno da nećete.

Prijatelji iz inostranstva vam pomažu da shvatite šta je za vas u ovom momentu najbolje da uradite. Uspostavljate važne kontakte sa strancima. Većina predstavnika vašeg znaka ima neke dugove ili se brine u vezi sa novcem. U svakom slučaju, nemojte uzimati kredite.

Ljubav - Jarčevi ove nedelje mogu očekivati neke promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio vrlo tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Kada ćete da savladate svoju nesigurost, zavisi samo do vas samih. A, što se se pre suočite sa ovom činjenicom, lakše ćete da rešite probleme u vašoj vezi. Njihovo gomilanje ne vodi nigde i ničemu, osim još većim problemima. Ne očekujte više značajnu podršku partnera, jer i on postepeno gubi snagu.

Slobodnim Jarčevima ovo bi mogla biti strastvena i prilično burna sedmica. Trebalo bi da tako organizujete svoj život da vam preostane vremena za malo više radosti. Imate mnogo više mogućnosti za ljubavne susrete nego mnogi znaci. Ovan, Devica, Jarac, Bik, Vodolija. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti osoba koja može biti zauzeta.

Zdravlje - Trebalo bi da počnete da se ozbiljnije bavite nekom rekreacijom. Poštujte ono što vam poručuje organizam, odmarajte kad ste umorni, budite aktivni koliko možete.

SAVJET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

maj 2023

Ljubav

Pružite priliku partneru, porodici i prijateljima da vide vašu prikrivenu emotivnu stranu, odbacite predrasude i rizikujte da budete ranjivi – zvezde će vas inspirisati u tom pravcu, a nadahnuće bi moglo da povisi nivo hormona sreće i otvorenost ka razmeni osećanja i nežnosti. Otvoreni ste za ljubav i razmenu, a partner je raspoložen da učestvuje i da sa vama deli više nego ranije. Zvezde vam savetuju da svoju vezu shvatite ozbiljno i da ulažete u zajedničko vreme i kvalitet odnosa – ono što ste spremni da date, vratiće vam se dvostruko.

Ako ste sami, imaćete pristup svojim najdubljim osećanjima – iskoristite duboke uvide da promenite energiju i rešite se obrazaca koji su vas sprečavali da osvarite zdrav odnos. Nemojte zadržati svoje uvide za sebe – razgovarajte sa bliskim osobama ili sa terapeutom, kako biste osvestili negativne obrasce ponašanja i prevazišli potrebu da sve kontrolišete. Što bolji i detaljniji unutrašnji „inventar“ napravite, to ćete se više približiti spontanosti i moći ćete da uživate u pozitivnim iznenađenjima, koje vam zvezde spremaju u maju.

Karijera

U maju vas čeka visok nivo profesionalnog uspeha. Vaša želja za radom i ambicije za ličnu promociju, doneće vam podršku pretpostavljenih, ali kolege neće biti najsrećnije. Nemojte dozvoliti da vas to uznemiri i ne reagujete na provokacije. Na kolektivnim sastancima, pokušajte da svoje ideje i stremljenja iznesete diplomatski – ako vaš stav nije nametljiv i arogantan, to će vam obezbediti bolje kolegijalne odnose. Dozvolite sebi i vreme za tajm-aut, jer vas ambicije pod punim gasom mogu dovesti do sagorevanja.

Duh i telo

Za vašu mentalnu ravnotežu i opšte zdravlje, važno je da kanališete stres i smanjite pritisak, uglavnom zbog tempa koji sami sebi namećete. Da biste ostali zdravi, praktikujte tehnike opuštanja, meditaciju, jogu, šetnje u prirodi, slušanje opuštajuće muzike – unesite u svoj raspored obavezno vreme za odmor i opuštanje.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2023

Izgleda da želite da promenite sve u vezi vašeg ljubavnog života. Ali to ne znači nužno novog partnera već promene koje se tiču vašeg odnosa prema ljubavi.

Želite da prihvatite nove načine da volite nekoga i da i sami budete voljeni. Možda ćete čak biti iznenađeni razvojem događaja i prilikama, posebno u periodu od februara do maja.

Čekaju vas promene na poslu iako to ne očekujete. Biće teško da ih izbegnete pa budite spremni. Ako se dočekate na noge, možete dobro da iskoristite ove okolnosti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe