Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - utorak, 30 novembar 2021

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. novembar do 5. decembar 2021.

Posao: Momenat je da se aktivno uključite u sve poslove za koje znate da bi mogli da vam donesu i novac i uspeh. Potrebno je da se dobro organizujete a vi ste skloni da se prilično ležerno odnosite prema mnogim poslovima, smatrajući da uvek ima vremena ili da će to neko umesto vas da uradi. Možete biti predmet kritike jedne Ribe, Raka ili Škorpije. Finansijska situacija je prilično stabilna.

Ljubav: Osećate potrebu za uzbuđenjima ali ona mogu biti prilično neprijtna ako ste previše samouvereni i ako mislite da će vam partner oprostiti nešto za šta verovatno nema mnogo opravdanja. Mladi predstavnici vašeg znaka su posebno sklone da isključivo misle na sebe i da se mnogo ne obaziru na partnerova osećanja. Dobićete poziv za susret sa jednim Lavom ili Strelcem.

Zdravlje: Bavite se rekreacijom. Dobar period da počnete sa vežbanjem, ako već niste. Potreban vam je podsticaj „hormona radosti“ a njegovo lučenje podstiče vežbanje u teretani. 

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

novembar 2021

Zauzeti Jarčevi tokom novembra imaju dobru komunikaciju sa partnerom, pružiće vam se prilika za promenu mesta stanovanja ili odlazak u inostrastvo. Razmislite o preseljenju koje može uneti pozitivne promene u vaš odnos. Neki od vas su maštali o kratkom putovanju ali će ono biti odloženo za sam kraj godine ili početak sledeće. Slobodni Jarčevi su zarobljeni u prošlosti, iskren razgovor sa prijateljima može vam pomoći da rešite svoje dileme. Posvetite se sebi i upoznavanju novih ljudi jer vam prošlost trenutno ne može doneti ništa dobro.

Poslovni zadaci će vas u toku ovog meseca iscrpeti tako da ćete tražiti lufta i pokušavati da se odmorite tokom vikenda. Zvezde vam trenutno nisu naklonjene što se odmora tiče i kada ne budete imali poslovne planove nametnuće se porodični problemi i aktivnosti. Ispoštujte ljude oko sebe i ostvarite poslovne ciljeve, vreme za odmor dolazi u toku zimskih meseci. Ukoliko razmišljate o promeni posla ovo nije sjajan trenutak, sačekajte bolja vremena i prilike. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima IT industrije, saobraćaja, komunikacije, trgovine i dizajna. Honorarni poslovi vam mogu doneti dobru zaradu.

Moguće prehlade, utoplite se i konzumirajte više tečnosti. Prva polovina novembra će vam doneti pojačanu osetljivost na stresne okolnosti i to će da izaziva psihosomatske smetnje. Bićete osetljivi i na nagle promene vremena, što će dovoditi do pojačanog umora i glavobolje. U drugoj polovini novembra će vam biti osetljivo grlo i urinarni trakt, gde može doći do upale. Krvni pritisak će vam biti promenljiv.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2021

Jarčevi mogu ozbiljno da odahnu od početka 2021. godine! Prethodile su joj dve izuzetno turbulentne i energetski nabijene godine! Previše vam se obaveza svalilo na kičmu, koja polako popušta pod teretom, ali svemu tom dolazi kraj! Iako je Saturn vaš primarni vladar, iako je njegov boravak u vašem znaku bio zapravo povratak planete koja je “svoja na svom”, to nije bilo ni malo lako. Osećali ste se prilično depresivno, bez energije i akcije. Sada se ta situacije drastično menja na bolje! Vaše raspoloženje je uvek bilo uslovljeno uspesima koje ste postizali, pa će tako biti i ovog puta. Finansijsko poslovna situacija je u 2021. godini veoma dobra! Početak godine i period od 7. januara do 5. marta ćete iskoristiti maksimalno da se finansijski obezbedite i svoje stanje popravite. Imaćete priliku da se u navedenom periodu bavite svim stvarima koje volite, a od kojih vam dolazi profit! Iskoristite ovaj i period od 31. jula do 15. septembra za ulaganja i veće finansijske transakcije. U njima će se kockice složiti baš po vašoj želji i meri. Odličan period za poslove i finansije vam je i sam finiš 2021. godine, novembar i decembar mesec. Godina pred nama je veoma povoljna za sve vrste poslova vezanih za nekretnine, nove tehnologije, ulaganja u bankarski sektor. Mnogim Jarčevima se uklanjaju blokade za poslovno i poziciono napredovanje, pa će “viša sila” prestati da postoji kao razlog. Na odnos sa autoritetima obratite pažnju od 15. septembra do 30. oktobra, kada vas neko od pomenutih može izbaciti iz takta. Ne pokrećite važne poslove u periodima: od 31. januar do 21. februara, od 30. maja do 23. juna i od 27. septembra do 19. oktobra, kada je vaš vladar polja posla retrogradan. Tada se primirite i rešavajte stare nedoumice. Povoljni momenti za saradnju sa inostranstvom su izvesni od početka avgusta do polovine septembra.

Kada je ljubav u pitanju, vas čovek teško može uhvatiti. Nekako ste prethodne dve godine toliki primat dali poslu i finansijama, da je ova strana vašeg života prilično trpela. Sada je momenat da se neke stvari na tom planu promene i da i vama neko “ukrade trenutak”. Šalu na stranu, mnogo obrta sledi već od 14. januara! Postoji mogućnost da tokom prva dva meseca 2021. godine obnovite neki emotivni odnos. Za to vam je idealan period od 9. do 30. januara. Isti period je fantastičan i za sva nova poznanstva, pa iskoristite svaki trenutak da sve opcije temeljno razmotrite. Nakon toga, kraj februara kao i ceo mart, takođe predstavljaju vaše povoljne trenutke za uplovljavanje u neke čudne, strastvene vode, u kojima do sada niste bili. Venera u Ribama tokom ovog perioda daje povoljne aspekte vašem znaku, pa će vas ponude i opcije saletati sa svih strana, a vi slavodobitno uživati u pažnji. U kući može biti radova na uređenju, renoviranju i slično, a za to je najpovoljniji period od 22. marta do 15. aprila. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, period nakon 14. maja pa sve do kraja juna može biti veoma stresan i donositi svađe. Može se dogoditi i seksualno zahlađenje. Stvari se značajnije popravljaju od početka avgusta.

Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti. Treća dekada znaka bi mogla i da proveri srce, krvne sudove, a osetljivost kičme je takođe jedna od stavki.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe