Gospodin se javlja samo kad je pijan ili ima potrebu za seksom, a ona mu dopušta

On iskorišćava situaciju i uopšte se ne brine da li će povrediti njena osećanja, a ona veruje u bajke i magiju tamo gde nema ni traga od njih...

gospodin-se-javlja-samo-kad-je-pijan-ili-ima-potrebu-za-seksom-a-ona-mu-dopusta.jpg

Svima je jasno da je ne voli, da mu je samo devojka za zabavu kojoj se javlja samo kada mu je dosadno. Najčešće kada je pijan ili kada ne može da nađe bolju „opciju“ za seks. A ona?

Umesto da izbriše njegov broj iz telefona i njega kao osobu iz života, ona ga obožava. Voli ga svom svojom dušom i kao da nosi 10 komada roze naočara i svaki put ide protiv sebe sa nadom da će se stvari promeniti.

A istina je jasna. Neće! Jasno je da se neće promeniti. Niti je voleo, niti će je, uz pomoć čarobnog štapića, zavoleti. Od početka joj govori da sebe ne vidi u vezi sa njom i da sve što može jeste da se druže kasno noću.

Niti joj odgovara na pozive, niti joj uzvraća porukama. Sebičan je i zabavlja se sa njom bez ikakvih obaveza i obećanja za budućnost.

I to traje i traje. I ajde što je on od onih muškaraca najgoreg kova, ali zašto ona muči sebe? Koliko puta treba da bude razočarana, pa da shvati da je od stvari koje ne funkcionišu jednostavno najbolje dići ruke?

Boli me što je gledam takvu. Stalno uznemirena, stalno u neizvesnosti, stalno sa svim svojim planovima na čekanju zbog njega, kako bi mu posvetila vreme čak i onda kada mu dođe da je ona i u 2 sata posle ponoći dužna da izađe iz kuće da bi se videla sa njim.

Previše vremena ulaže u odnos koji ne vodi nikuda. Gazi sebe u ime jednostrane ljubavi. Nije svesna da je u životu najvažnije da prvo volimo sebe, pa onda druge. Nije svesna da ljudi vole ljude sa ponosom i dostojanstvom. Nikome nije izazov osoba koja nije važna sama sebi.

Stalno oplakuje svoju sudbinu i kuka kako da promeni stvari, a ne preduzima ništa i samo se muči. Gospodin nastavlja sa svojom praksom.

Samo želim da zasučem rukave i da je izvučem iz tog ponora. Želim da joj otvorim oči, da vidi da postoje muškarci koji sa njom ne bi delili samo noći, već i jutra, i koji bi sa ponosom išli ruku pod ruku sa njom. Da je podsetim da sa silom lepota ne biva i da taj muškarac nije vredan da ima njeno srce.

Samo želim da bude srećna i nije mi jasno zašto ona sama ne želi to isto?

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Nikada neću postati kao moji roditelji! - Ja sa 35: Aman više sa bojlerom, sve vreme je uključen! Ja sa 15: Izlazim. Ne znam gde i ne znam sa kim. Aman, dokle ćete me ispitivat...
Ne, svekrvo, nikada te neću zvati „mama“ Jedna od smešnijih stvari o kojima i dalje raspravljamo u Srbiji, uprkos datumu ...
Kada su deca bolesna, bolovanje „treba“ da uzme mama, a ne tata – zar ne? Stojim iza tvrdnje da i tata može da menja pelene, da i tata može da da detetu d...