3 istinite priče o tome kako nesreća menja život

Pesimisti će reći kako nesreća može samo negativno da promeni život, dok će optimisti reći da je nesreća najbolja inspiracija za promenu.

3-istinite-price-o-tome-kako-nesreca-menja-zivot.jpg

I ovi drugi su definitivno u pravu.

3 istinite priče koje će vas naterati da verujete da nam se nesreće dešavaju kako bi nam se desila neka pozitivna promena:

Kada sam bila 4. razred, za dodelu đačkih knjižica moji roditelji su mi dali ogroman i skup buket cveća za učiteljicu. Trebalo je da joj ga uručim kada mi ona da knjižicu sa mojim peticama.

Ali, prisetila sam se koliko sam se puta u toku godine vratila kući plačući, baš zbog nje. Koliko puta je vikala na mene i naređivala mi.

Tada sam rešila da joj ne dam buket. Umesto njoj, buket sam dala tetkici koju sam često viđala.

Sledeće godine je više nisam viđala u školi.

Danas, posle 9 godina, jedan prijatelj mi je rekao da mu je tetkica bila komšinica i da je bila presrećna kada je napustila školu nakon što joj je jedna učenica poklonila skup buket cveća. To joj je dalo nadu za nešto više, nešto bolje. Danas ima sopstveni biznis.

„Nikada neću upoznati svoju srodnu dušu ako nisam našminkana“, govorila sam godinama. Sve dok nisam pala u kupatilu i slomila nogu na dva mesta.

Stigla sam u ambulantu sa do pola obrijanom nogom, do pola skinutim lakom za nokte, džemperu moje babe i bez grama šminke.

Tada sam upoznala svoju srodnu dušu – dečka sa slomljenom rukom i do pola obrijanom bradom. Zajedno smo već 5 godina.

Pre 5 godina sam prosuo balon vode sa balkona na jednu nepoznatu devojku. Juče sam otkrio da je moja supruga pre 5 godina krenula na ljubavni sastanak sa dečkom koji je trebalo da je zaprosi, ali je neki idiot sa balkona prosuo balon vode na nju.

Nije mogla da se pojavi u mokroj odeći. Njen dečko je mislio da ga je „otkačila“, pa je raskinuo istog trenutka.

Pre 5 godina, ja sam uništio svadbu moje sadašnje supruge! Ponosan sam na sebe!

 M. D. | CRNOBELO.rs

Možda vas zanima:

Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Оsnovna bonton pravila koja treba da postanu način života Pravila lepog ponašanja se mogu razlokovati u različitim zemljama sveta i između...
Мudrost iz života Kijano Rivsa, koja će vas učiniti boljim čovekom Kijanu Rivs je najprizemnija zvezda. Možete ga videti da se vozi u gradskom prev...
Мladi prvo rade, pa biraju fakultet: 5 razloga zašto je Švedska zakon zemlja za život Oba roditelja imaju porodiljsko odsustvo, a prosečni životni vek je 82 godine. Z...
Коje su najbolje države na svetu za život ako ste žena? Skаndinavske zemlje su ponovo na vrhu liste. Izgleda da je kvalitet života tamo ...
Кada pomislite da život nije fer... Ništa vam ne ide od ruke? Čini vam se da ništa nema smisla i da vas sreća stalno...