„A šta si ti radila ceo dan?!“ - Muž je došao kući i naišao na haos...

Muž je došao kući sa posla i pronašao svoje troje dece napolju u dvorištu, još uvek u pidžamama, u blatu do kolena, a prazne kutije od hrane i omoti od čokolade bili su razbacani po travnjaku.

a-sta-si-ti-radila-ceo-dan-muz-je-dosao-kuci-i-naisao-na-haos.jpg

Vrata ženinog auta su bila otvorena, kako i vrata od kuće, a ni psa nigde nije bilo. Kada je ušao u kuću, dočekao ga je još veći nered.

Lampa je bila prevrnuta, a tepih savijen u uglu kod jednog zida. Televizor odvrnut na najjače, a cela soba zatrpana igračkama.

U kuhinji, sudopera je bila do vrha napunjena sudovima, hrana razbacana po stolu i po podu, vrata od frižidera otvorena, na podu razbijeno staklo, a na sred kuhinje mala gomila peska.

Brzo se peo uz stepenice preskačući preko gomile igračaka i veša. Tražio je ženu, potpuno izbezumljen i zabrinut.

U kupatilu mala poplava. Provirio je unutra i imao je šta da vidi - gomila mokrih peškira, voda lije iz lavaboa, a u kadi prljava voda sa penom. Kilometri toalet papira razvučeni po celom kupatilu.

Požurio je u spavaću sobu, a tamo je zatekao ženu kako „mrtva hladna“ u pidžami čita knjigu.

Pogledala ga je, nasmejala se i pitala ga kako je prošao na poslu.

Gledajući je otvorenih usta, pitao ju je: „Šta se ovde desilo danas?“

Ona se ponovo nasmeši i reče mu: „Znaš, kada dođeš sa posla nervozan i dereš se na mene: A šta si ti radila ceo dan?!“

On reče: „Znam!“

A ona: „E, pa danas to nisam radila!“ – reče mu i nastavi da čita.

M. S. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Svakog dana se na poslu hvali sa koliko je žena spavao, a žena mu je najlepši anđeo... (18+) Dolazio je na posao sa sočnim ispovestima tipa „Uh, al sam razvalio jednu viso...
Stolnjak se ne istresa uveče i još 9 sujeverja kojima su nas stariji učili - da li ih primenjujete? Da li vam se desilo da uhvatite sebe kako radite neke stvari zato što su vas bab...
Nikada neću postati kao moji roditelji! - Ja sa 35: Aman više sa bojlerom, sve vreme je uključen! Ja sa 15: Izlazim. Ne znam gde i ne znam sa kim. Aman, dokle ćete me ispitivat...