Spusti se na zemlju i pokupi svoj ego – ne, ne flertujem sa tobom, samo sam ljubazna

Zbog straha da vas ne etiketiraju kao kučku, frigidnu, bezobraznu, nadmenu, arogantnu, i uopšte zbog dobrog domaćeg vaspitanja koje podrazumeva ljubaznost, poštovanje i empatiju prema drugim ljudima, mnogi muškarci danas mešaju normalnu žensku ljubaznost sa flertom. Toliko da dozvoljavaju sebi fizičke akcije ili u najmanju ruku neukusne komentare, bilo uživo ili na internetu, samo zato što su sebi uvrteli u glavu da vam se dopadaju.

spusti-se-na-zemlju-i-pokupi-svoj-ego-ne-ne-flertujem-sa-tobom-samo-sam-ljubazna-01.jpg

Evo, ova mi se nasmešila, mora da joj se sviđam. Smejala se mojoj šali, mora da je luda za mnom. Priča sa mnom duže od 3 minuta – brate, hoće „da mi da“!

Niko ništa neće da vam da. Osim malo pažnje da se ne biste osećali kao totalni gubitnik. Većina žena se nasmeje iz čiste ljubaznosti.

Da situacija ne bi bila još neprijatnija. To što vi ovakve sitne signale tumačite kao slepu zaljubljenost, to je isključivo vaš problem.

„Hej, mačko, izgledaš vrhunski, izgubio bih se u tvojim predivnim plavim očima.“ Komentar na Instagramu, na koji devojka obično ništa ne odgovori, posle 5 minuta dobije lavinu loših komentara: „Šta si umislila, kravo jedna! Možeš samo da maštaš o nekom kao što sam ja! Misliš nemam pare, misliš na znam za čime sve trčite?! Dr*lje!“

Ne daj bože da neko dirne u vaš ego i da vam ne uzvrati sa scenarijem koji želite.

Onda smo sve uličarke, prostakuše, frigidne i niko nas ne bi ni hteo, a do pre samo 3 minuta bile smo princeze, kraljice, najzgodnije, najlepše, mistične, sa nečim što se „ne može opisati rečima“.

Da li mislite da vam neka devojka ili žena nešto duguje samo zato što ste joj udelili kompliment, častili je pićem ili ste joj poželeli dobro jutro kao najnormalnije ljudsko biće? Niko vam ništa ne duguje.

Umesto što vam je nos u oblacima, spustite svoj ego na zemlju. Ako je neka žena ljubazna, to ne znači da flertuje i da želi u krevet sa vama.

I ne morate zbog jednog njenog osmeha iz kurtoazije da pravite filmove kako plače za vama. Žene imaju dovoljno problema i bez ovakvih filmadžija.

Sadržaj i stavovi izraženi u autorskim tekstovima i kolumnama predstavljaju lične stavove autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije portala CRNOBELO.rs

©CRNOBELO.rs Zabranjeno preuzimanje i kopiranje. Krađa autorskih tekstova kažnjiva je zakonom.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / Foto: freepik