Idemo i na treće i nadamo se da će biti muško, pa nećemo ceo život da radimo za uloške!

„Devojčica je!“, cedi prijateljica kroz zube, tako nekako tužno i nesrećno, da pomisliš da joj se srušio svet pod nogama.

idemo-i-na-trece-i-nadamo-se-da-ce-biti-musko-pa-necemo-ceo-zivot-da-radimo-za-uloske.jpg

„Baš lepo, neka je živa i zdrava i neka vas samo raduje. Dve sestrice, koje će se čuvati i igrati. Srca”.

„Ne znam, nekako mi nije po volji… muž hoće muško. Idemo i na treće, samo da bude muško. Treća sreća, a ako se ne desi razmišljam čak i da abortiram. Znaš, muško je muško… muž mi u šali kaže – Pa nećemo valjda ceo život za uloške da radimo, bre ženo! Hahaha”.

Muž ti ima očajan smisao za humor, a to što “šalu” pričaš unaokolo dokazuje koliko si plitka i praznoglava. Odjednom mi se gadiš, i ti i tvoj muž, i ne želim vas više u svom životu.

Dakle, nismo više prijatelji, ne mogu da budem prijatelj sa nekim ko ima ovakva razmišljanja u današnje vreme.

Zdravo 21. veku, zdravo pleme koje nije izašlo iz pećine kada je reč o okorelim stavovima!

Kada se setim koliko mnogo devojaka vodi borbu sa neplodnošću, dođe mi da urlam. Besna sam, ljuta što postoje ovakvi monstrumi koji kao opciju imaju abortus samo zato što naslednik gospodina muža nije njegovog pola, dok se drugi ljudi mole za jedno zdravo i pravo bepče.

Ozbiljno, da li ste normalni? Svakako da je ovo retoričko pitanje, sasvim je jasno da niste.

Niste izašli iz majčine utrobe, nije majka bdela nad vama dok ste bili bolesni i slinavi?

Odakle vam sva ta mržnja prema ženama? Zašto ste se uopšte ženili, zašto uopšte imate devojke ako ste toliko veliki šovinisti i mislite da ste najbolji, najsnažniji, najpametniji i možete sami opstati na svetu?

Ovo nije jedinstveni slučaj, i nažalost, mesto i vreme događaja su ovde i sada, a ne 1918. godine.

100 godina kasnije muški svet još uvek ima potrebu da pokazuje svoju dominaciju i da diktira šta će izaći iz ženske materice.

Ženska deca su za pojedine nepoželjna, uzalud potrošeni spermatozoid, nema koristi od njih, ništa im ne ide od ruke.

Neželjena deca od kojih ćemo se osloboditi selektivnim abortusom ili što je još gore – dozvolićemo im da vide svetlost dana, a onda ćemo im napraviti pakao od života samo zbog toga što nemaju muški polni organ.

U đavola i vi i vasa neukost i zatupljenost! U đavola i oni koji su vas vaspitavali i zadojili besom i mržnjom. U đavola i žene koje trpe ovakve muževe, što ste ih izabrale za životne saputnike i što širite njihove nepromišljene, neslane, šovinističke šale!

Kada pomislim da smo jednake jedinke u društvu i da vi imate pravo glasa kao svaki normalan čovek, još više mi se zgadi.

Neka se i vama gadi žensko čedo čije srce kuca u stomaku vaše supruge.

Pravite i treće, četvrto, peto dete i molite se Bogu da vam pošalje jednog junaka sa kojim ćete igrati fudbal jer je to najvažnija stvar na svetu, bez koje život jednog muškarca nije dovoljno vredan i ispunjen.

Samo se nemojte iznenaditi kada budete stari, bolesni, istrošeni i umorni i kada žensko čedo dođe da vam donese hranu i promeni kateter.

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: unsplash.com