„Žena kakva obećavam da ću biti...“ - pismo žene koja živi u svima nama

Ja nisam tip žene koja ide okolo i traži ljubav. Ja nisam žena koja se plaši da bude sama.

zena-kakva-obecavam-da-cu-biti-pismo-zene-koja-zivi-u-svima-nama.jpg

Ja sam žena koju ćeš voleti svakim delom svoga srca, ako si pravi. Ja sam žena koja će se brinuti o tebi, koja će ti praviti iznenađenja, biti nežna i koja će ti dati do znanja koliko joj značiš.

Ja sam žena koja želi da voli jako. Želim da znam tvoju snagu i tvoju slabost. Želim da znam koji ti je omiljeni način da provedeš nedeljno popodne i šta želiš da radiš kada napolju grmi. Želim da znam sve o tvojem detinjstvu i kako je prošlost uticala da postaneš osoba kakva si danas.

Ja sam tip žene koja želi da zna svaku sitnicu o tebi, kako bih mogla da volim svaki krhki deo tebe.

Ali, isto tako, ja sam žena koja se zna zauzeti za sebe svaki put. Neću dozvoliti da me maltretiraš. Neću dozvoliti da me gaziš. Znam koliko vredim i želim da se tako ponašaš prema meni.

Neću ti dozvoliti da mi govoriš šta smem, a šta ne smem da radim.

Ja sam tip žene koja ne želi da je bilo ko ili bilo šta kontroliše i omalovažava. Neću ti dozvoliti da me ismevaš pred prijateljima i šefovima. Nisam žena koja želi da živi u tvojoj senci. Ja sam žena koja će se povući i gledati kako radiš važne stvari. Biću uz tebe, rame uz rame. Želim da sedim pokraj tebe. Želim da te pratim u korak dok se držimo za ruke.

Uvek ću biti tu kada bude teško. Biću ti podrška kada ne budeš znao da li možeš da izdržiš još. Ja sam tip žene koja nikada neće sumnjati u tebe i koja će uvek biti na tvojoj strani.

Guraću te napred. Pomoći ću ti da budeš najbolja verzija sebe, da iskoristiš celi svoj potencijal. Neću dozvoliti da život prolazi pored tebe, a da se ti kaješ kako ga nisi iskoristio u potpunosti. Znam koliko si jak, koliko si divan. Znam da voliš sebe u istoj meri u kojoj te ja volim.

Želim da se suočiš sa svojim strahovima jer znam šta možeš da uradiš kada pogledaš strah pravo u oči i kada rešiš da ga pobediš.

Ja sam tip žene koja će uvek biti iskrena ja. Neću se menjati da bih udovoljila drugima. Neću stavljati lažni osmeh kada me nešto jede iznutra.

Najvažnije, ja sam žena koja će te voleti srcem, telom i dušom. ali samo ako to zaslužuješ.

Izvor

Možda vas zanima:

Za žene koje se bore sa rakom – jake ste, božanstvene, od vas treba da se uči kako se voli život Živite potpuno običan, normalan život. Posao, kuća, porodica, muž, deca, dom. Ru...
Nikada neću postati kao moji roditelji! - Ja sa 35: Aman više sa bojlerom, sve vreme je uključen! Ja sa 15: Izlazim. Ne znam gde i ne znam sa kim. Aman, dokle ćete me ispitivat...
Ne, svekrvo, nikada te neću zvati „mama“ Jedna od smešnijih stvari o kojima i dalje raspravljamo u Srbiji, uprkos datumu ...